Gość: Usa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:39 Jeżeli jest gdzieś centrum tego huraganu tzn że można wrzucić tam ładunek wybuchowy. Jak wybuchnie to rozpłoszy moc huraganu jeszcze nad wodą można próbować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: Huragan Rita IP: 81.15.159.* 24.09.05, 13:10 U nas też nadciąga huragan "R(ok)ITA", albo huragan "KACZOR". Ciekawe jakie będą zniszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Huragan Rita 24.09.05, 22:31 To i tak mniejsze zniszczenia niz huragan "Oleksy" czu "Miller" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Huragan Rita IP: 81.15.159.* 24.09.05, 23:00 Bambi Oleksy i Miller chcieli po Rokicie i s-ka posprzątać, ale im nie wyszło:):)) Pamiętasz cytat z Wesela "miałeś chamie złoty róg....) Obecnie pchającym się do władzy już raz sznur się tylko ostał. Szkoda, że się nie powiesili, tylko drugi raz szukają rogu. Po co? żeby znowu go stracić i narobić zadymy. Kiedyś szli do władzy z okrzykiem TKM, a teraz mówią ZKM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Huragan Rita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 10:13 Misiu po raz kolejny Twoja wypowiedź jest pozbawiona choćby dozy dobrej woli. Ja nie twierdzę, że rządy AWS i UW były idealne, tak jak na pewno i za czasów rządów SLD i UP nie wszystko było złe. Natomiast Ty po raz kolejny generalizując udawadniasz, że Twój sposób myślenia jest tendencyjny i pozbawiony dobrej woli dla obiektywnej oceny rzeczywistości. W swej zapalczywości przypominasz mi nieco Romka Giertycha - który nawiasem mówiąc, swoje radykalne poglądy demonstruje tylko w TV, bo prywatnie - z oceny mojej koleżanki posłanki, która pracowała z nim w jednej z komisji (tej nie medialnej, toczącej się bez blasku jupiterów) - już tak radykalny nie jest. Mam więc nadzieję, że Twoje wypowiedzi mają jedynie nieco rozgrzać dyskusję na forum i nie są to Twoje prawdziwe przemyślenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usa Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:48 Polityka przysłoni Wam oczy do tego stopnia, że Samoobrona opowie wam bajke i weźmiecie udział w jej ataku na nasz biały dom. Poza tym to nawet każdy troche myślący wie że władza zmienia się co 10 lat raz ci raz ci raz ci raz ci raz ci raz ci. A za dwadzieścia lat jak ktoś powie wam że można coś zrobić dobrego dla świata...czytać niepotraficie...do kogo ja to pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meksyk Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:00 do kogo ja to > pisze? to nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:28 no chyba po to to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanada Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:30 a po co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:29 przeczytaj temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba-wyspa Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:30 przeczytałem,i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowicz M. is old Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:28 Wrzucić bombe w oko huraganu? czy się rozwali? róscy chmury przeganiają amerykanie rozwalają huragany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Huragan Rita IP: *.nstnig01.ct.comcast.net 24.09.05, 15:25 jak mozesz takie glupoty pisac,nie wiesz co sie tu dzieje,jak straszne to jest,wiec zarty to sobie rob z czego innego,forum humorum poczytaj czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eja Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:25 Ja się pytam czy ten pomysł jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Huragan Rita 29.09.05, 13:14 całkiem niegłupi pomysł, ładunek termojądrowy tak ze 100MT powinien wystarczyć, BTW- możesz podać swoje współrzędne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:08 Myślałem raczej o bombie paliwowo powietrznej którą amerykanie zrzucali z transporterów w wietnamie i witnamczycy dusili się ponieważ niebyło tleny w powietrzu 21% się wypalało robiła się próżnia. Wsłałem mejla do Jakiejś pani doktor od meteorologi z tym pytaniem. mam jeszcze jeden pomysł jak by kogoś interesował Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Huragan Rita 29.09.05, 19:41 > powietrzu 21% się wypalało robiła się próżnia. nie żartuj, próznia raczej się nie robiła przy spalaniu związków organicznych powstają tlenki węgla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UsA Re: Huragan Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:11 Cieszę się że ktoś się interesuje tym co piszę, jak mógłbym prosić o opinie na ten temat. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś