Gość: wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:01 + Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojej Re: TUSK IP: 81.15.159.* 03.10.05, 17:29 A ja tam nie idę na wybory prezydencie. Protestuję przeciwko "bandytyzmowi politycznemu" jaki wykonała prawica w stosunku (zaznaczam nie mój kandydat) do Cimoszewicza. Za takie postępowanie i pomawianie prywatny człowiek poszedłby za kraty, zpłaciłby grzywnę i zostałby zmuszony do przeprosin. Niech idzie sama prawica i zobaczy ile ich jest. Niech sobie wybiorą kaczora, albo donalda ich sprawa. ja wymiotuję na takich polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: TUSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:27 ojej napisał(a)(o):Za takie postępowanie i pomawianie prywatny człowiek poszedłby za kraty, zapłaciłby grzywnę i zostałby zmuszony do przeprosin. Nie, za takie postępowanie i błędy jakich p. Cimoszewicz najprawdopodobniej świadomie się dopuścił prywatny człowiek poszedłby za kraty, zapłaciłby grzywnę, a jego majątek zostałby zabezpieczony przez prokuraturę i Bóg raczy wiedzieć co jeszcze. Sprawy w sadzie gospodarczym goniłyby kolejne. Policja gospodarcza, urząd skarbowy, prokuratura „zjadłyby gościa” i jego całą rodzinę. Dlatego dość „świętym krowom”. Prywatny i zwykły zjadacz chleba, który nie świadomie dokonałby błędu pewnie już dawno w depresji strzeliłby sobie w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: TUSK IP: 81.15.159.* 05.10.05, 23:11 + czy ty umiesz czytać. Za mało ci wyjaśnienia prokuratorów, rzeczoznawców, prawników amerykańskich (w sprawie źięcia) po których umorzono wszystkie sprawy i postawiono zarzuty Jaruckiej, którą prawica trzyma pod nadzorem do zakończenia wyborów? To był - powtórze ponownie - bandytyzm polityczny popełniony przez prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: TUSK 06.10.05, 07:55 Prezydent nie moze sobie pozwolic na tekst "Spieprzaj dziadu" bo skoro powiedzial to raz to powie jeszcze raz byc moze do wyborcow, wiec z tych dwóch najgrozniejszych kandydatow + dla Tuska Odpowiedz Link Zgłoś