IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:01
+
Obserwuj wątek
    • singleman Re: TUSK 03.10.05, 14:32
      Ja Tusk. Dośc socjalizmu Kaczorów!!
      • Gość: ojej Re: TUSK IP: 81.15.159.* 03.10.05, 17:29
        A ja tam nie idę na wybory prezydencie. Protestuję przeciwko "bandytyzmowi
        politycznemu" jaki wykonała prawica w stosunku (zaznaczam nie mój kandydat) do
        Cimoszewicza. Za takie postępowanie i pomawianie prywatny człowiek poszedłby za
        kraty, zpłaciłby grzywnę i zostałby zmuszony do przeprosin. Niech idzie sama
        prawica i zobaczy ile ich jest. Niech sobie wybiorą kaczora, albo donalda ich
        sprawa. ja wymiotuję na takich polityków.
        • Gość: + Re: TUSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:27
          ojej napisał(a)(o):Za takie postępowanie i pomawianie prywatny człowiek
          poszedłby za kraty, zapłaciłby grzywnę i zostałby zmuszony do przeprosin.
          Nie, za takie postępowanie i błędy jakich p. Cimoszewicz najprawdopodobniej
          świadomie się dopuścił prywatny człowiek poszedłby za kraty, zapłaciłby
          grzywnę, a jego majątek zostałby zabezpieczony przez prokuraturę i Bóg raczy
          wiedzieć co jeszcze. Sprawy w sadzie gospodarczym goniłyby kolejne. Policja
          gospodarcza, urząd skarbowy, prokuratura „zjadłyby gościa” i jego całą rodzinę.
          Dlatego dość „świętym krowom”.
          Prywatny i zwykły zjadacz chleba, który nie świadomie dokonałby błędu pewnie
          już dawno w depresji strzeliłby sobie w łeb.
          • Gość: + Re: TUSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:28
            +
          • Gość: ojej Re: TUSK IP: 81.15.159.* 05.10.05, 23:11
            + czy ty umiesz czytać. Za mało ci wyjaśnienia prokuratorów, rzeczoznawców,
            prawników amerykańskich (w sprawie źięcia) po których umorzono wszystkie sprawy
            i postawiono zarzuty Jaruckiej, którą prawica trzyma pod nadzorem do
            zakończenia wyborów? To był - powtórze ponownie - bandytyzm polityczny
            popełniony przez prawicę.
            • carl5 Re: TUSK 05.10.05, 23:42
              +
    • bambii Re: TUSK 06.10.05, 07:55
      Prezydent nie moze sobie pozwolic na tekst "Spieprzaj dziadu" bo skoro
      powiedzial to raz to powie jeszcze raz byc moze do wyborcow, wiec z tych dwóch
      najgrozniejszych kandydatow + dla Tuska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka