Dodaj do ulubionych

RIKI TIKI Narkotyki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:09
Własnie temat sami mi daliście...
Kto jest za ledalizacją "mekkich" narkotyków? jakie macie stanowisko w tej
sprawie?

Mimo insynuacji które jak się własnie dowiadujecie sa nieprawdziwe jestem
przeciwnikiem wszelakich narkotyków poczynając od trafki do platyny przez
syntetyki...
Uważam że marichuana a dokładniej działanie thc uzaleznia wbrew ogólnej
opinii. z obserwacji widzę że wskaźnik zawartości thc w "trafce" co kilka lat
podnosi sie co jest doskonałym przykładem przyzwyczajania się organizmu...
Dlaczego jestem przeciwny a to prosty powód jak dla mnie najwazniejszy
narkotyki izolują ludzi powoduja wyaljenowanie względem siebie czyli że
ziarnkokau napisał palisz narkotyki to wychodzisz ze siebie i nie widzisz kim
byłes teraźiejszośc dla Ciebie to byt który jest nastepstwem i jednoczesnie
wstepem czyli znowu ziarnko kau napisał że dla zwolenników wizji iz trafka
lepsza od wódki jedna wazna rzecz nastepstwa najebki zanikają najdalej po
dwuch dniach (nie mówię o szarych komórkach których i tak macie mnustwo
nieuzywanych) następstwa jarania nie prędzej jak po 2 miesiącach.

Jak ktoś Cię częstuje zielem dzwoń na 112 ha ha ha
Narkomusom potrójne stop. Wszelakim

A i picie wódy to kiepski pomysł no chyba że ma się głowe pełna pomysłów.
Obserwuj wątek
    • Gość: a-ha Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:43
      STOP WSZELKIM NARKOTYKOM! Nie ma miękkich narkotyków - wszystkie uzależniają. I
      zabijają. Holendrzy zastanawiają się nad sensem legalności sprzedaży trawki.
      Wiele danych wskazuje na to, że ten eksperyment nie udał się. Uzależniony od
      tzw. miekkich zwykle sięga po większego kopa.
      • Gość: kiermasz Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:04
        Witamy Państwa w serwisie coffeshop.pl.

Służy on popularyzacji rzadkiej gałęzi wiedzy jaką jest etnobotanika. Etnobotanika to dyscyplina naukowa z pogranicza etnologii oraz botaniki. Przedmiotem etnobotaniki jest kontekst kulturowy w jakim egzystują różne gatunki roślin na całym świecie, ze szczególnym uwzględnieniem tych gatunków, które odgrywają znaczącą rolę w rytuałach magicznych praktykowanych od wielu pokoleń. Aby dowiedzieć się więcej na temat etnobotaniki prosimy zapoznać się z informacjami w sekcji misja.

Katalog zawiera szczegółowe opisy wybranych roślin - zarówno botaniczne, jak i informacje o ich znaczeniu dla plemion zamieszkujących obszar występowania danego gatunku. Zapraszamy do oddawania głosów w naszych sondach - wyniki umożliwią nam jak najlepsze sprostanie oczekiwaniom odwiedzających.

Zapraszamy!

><)))))`> www.coffeshop.pl/katalog.html <`(((((><
    • pawelek.mar Re: RIKI TIKI Narkotyki 08.10.05, 19:15
      Gość portalu: ziarnkokau napisał(a):

> Własnie temat sami mi daliście...
      > Kto jest za ledalizacją "mekkich" narkotyków? jakie macie stanowisko w tej
      > sprawie?
      >
      > Mimo insynuacji które jak się własnie dowiadujecie sa nieprawdziwe jestem
      > przeciwnikiem wszelakich narkotyków poczynając od trafki do platyny przez
      > syntetyki...
      > Uważam że marichuana a dokładniej działanie thc uzaleznia wbrew ogólnej
      > opinii. z obserwacji widzę że wskaźnik zawartości thc w "trafce" co kilka lat
      > podnosi sie co jest doskonałym przykładem przyzwyczajania się organizmu...

przepraszam, że się wtrącam, ale zakładam, że znasz temat z autopsji...:-)

> Dlaczego jestem przeciwny a to prosty powód jak dla mnie najwazniejszy
      > narkotyki izolują ludzi powoduja wyaljenowanie względem siebie czyli że
      > ziarnkokau napisał palisz narkotyki to wychodzisz ze siebie i nie widzisz kim
      > byłes teraźiejszośc dla Ciebie to byt który jest nastepstwem i jednoczesnie
      > wstepem czyli znowu ziarnko kau napisał że dla zwolenników wizji iz trafka
      > lepsza od wódki jedna wazna rzecz nastepstwa najebki zanikają najdalej po
      > dwuch dniach (nie mówię o szarych komórkach których i tak macie mnustwo
      > nieuzywanych) następstwa jarania nie prędzej jak po 2 miesiącach.
      >
      > Jak ktoś Cię częstuje zielem dzwoń na 112 ha ha ha
      > Narkomusom potrójne stop. Wszelakim
      >
      > A i picie wódy to kiepski pomysł no chyba że ma się głowe pełna pomysłów.
      • Gość: ziarnkokau Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:15
        Napisałem skąd znam
        • pawelek.mar Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 10:03

> Napisałem skąd znam

Napisałeś, że ze swoich obserwacji...z moich obserwacji wynika zupełnie co
          innego. Uważam, że większym problemem niż złapanie chmury jest picie czarnej
          kawy przed śniadaniem. Problem zaczyna się podczas nadużywania, ale jest to
          taki sam problem jak moja nadwaga, która jest właśnie wynikiem pewnego nałogu.

zdrowia
          • Gość: ziarnkokau Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:26
            wszelakie skrajności są kiepskie a to co może uzaleznić prowadzi do skrajności
            wiec warto zastanawiac się nad tym co się robi.
            • pawelek.mar Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 14:05

> wszelakie skrajności są kiepskie a to co może uzaleznić prowadzi do skrajności
              > wiec warto zastanawiac się nad tym co się robi.

zgadza się, każdy nałóg jest do dupy, ale to uzależnienie jest problemem, a nie
              degustacja. W przeciwnym razie powiedzmy to głośno: internet też może
              uzależnić, a wtedy doprowadzi to do skrajności, więc warto zastanowić się nad
              tym co się robi.
    • anarchaniol Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 14:02
      Kiedyś słyszałem audycję gdzie wypowiadali się różni ludzi znani i nie znani na
      temat legalizacji narkotyków tak zwanych miękkich. Jeden z psychologów
      stwierdził że gdy idzie ulicą i widz grupę młodzieży która pije piwo lub wódkę
      to na wszelki wypadek przechodzi na drugą stronę ulicy lecz gdy widzi ludzi
      którzy palą marihuanę to bez obaw koło nich przechodzi. Jest to fakt że
      marihuana taka prawdziwa nie chemicznie wzbogacana nie wzbudza agresji. W
      Holandii od lat narkotyki miękkie są zalegalizowane i jakoś nie ma tam problemu
      (ale jak wiadomo Holandia leży w depresji). W Polsce by to chyba nie wyszło inna
      kultura, inny kraj, zresztą jak można być za legalizacją nałogu? Fakt, papierosy
      i alkohol jest legalny a jest tak samo niebezpieczny jak narkotyki miękkie,
      tylko nie wiem dlaczego przyjęło się że marihuana jest zła a wódka jest dobra.
      Naprawdę to jak patrzę na pijaczków na naszych ulicach to myśle że świat by był
      dużo ładniejszy gdyby palili zioło. Podsumowując nie jestem za legalizacją
      niczego co może stanowić zagrożenie dla zdrowia i życia i co uzależnia. Nie wiem
      w jak mocnym stopniu marihuana uzależnia (na pewno nie uwierzę że nie można się
      uzależnić) ale myśle że jest bardzo podobnie z alkoholem a na pewno w mniejszym
      stopniu uzależnia niż papierosy. (Ja nie mam zamiaru tego sprawdzać).
      • pawelek.mar Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 14:10
        anarchaniol napisał:

> Kiedyś słyszałem audycję gdzie wypowiadali się różni ludzi znani i nie znani
        na
        > temat legalizacji narkotyków tak zwanych miękkich. Jeden z psychologów
        > stwierdził że gdy idzie ulicą i widz grupę młodzieży która pije piwo lub wódkę
        > to na wszelki wypadek przechodzi na drugą stronę ulicy lecz gdy widzi ludzi
        > którzy palą marihuanę to bez obaw koło nich przechodzi. Jest to fakt że
        > marihuana taka prawdziwa nie chemicznie wzbogacana nie wzbudza agresji. W
        > Holandii od lat narkotyki miękkie są zalegalizowane i jakoś nie ma tam
        problemu
        > (ale jak wiadomo Holandia leży w depresji). W Polsce by to chyba nie wyszło
        inn
        > a
        > kultura, inny kraj, zresztą jak można być za legalizacją nałogu? Fakt,
        papieros
        > y
        > i alkohol jest legalny a jest tak samo niebezpieczny jak narkotyki miękkie,

tak samo niebezpieczny? Szczerze wątpię. Poza tym skoro mam prawo do raka, mam
        prawo do zarzygania się po wypiciu 0,7 litra wódki, to dlaczego nie mam mieć
        prawa do ujarania się?

> tylko nie wiem dlaczego przyjęło się że marihuana jest zła a wódka jest dobra.
        > Naprawdę to jak patrzę na pijaczków na naszych ulicach to myśle że świat by
        był
        > dużo ładniejszy gdyby palili zioło. Podsumowując nie jestem za legalizacją
        > niczego co może stanowić zagrożenie dla zdrowia i życia i co uzależnia. Nie
        wie
        > m
        > w jak mocnym stopniu marihuana uzależnia (na pewno nie uwierzę że nie można
        się
        > uzależnić) ale myśle że jest bardzo podobnie z alkoholem a na pewno w
        mniejszym
        > stopniu uzależnia niż papierosy. (Ja nie mam zamiaru tego sprawdzać).
        • Gość: ziarnkokau Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:23
          Właśnie z tych powodów temat powinien byc poruszany jak najczęściej...
          Jest jeszcze jedna rzecz która mnie przytłacza zamiast handlarzy w więzieniach
          ofiary narkomanii z inicjatywy policji cztery lata temu wprowadzono przepis
          dzięki któremu ludzie chhorzy bo uzaleznienia uważam za chorobę wiec Ci chorzy
          ludzie wędrują do więzienia moim zdaniem przepis jest dowodem bezsilności policji...
          Jeszcze jedno warto dodać kiedy cztery lata temu policja forsowała ten przepis
          to wszyscy specjaliści od leczenia narkomanii byli przeciwni.

Żyjemy w kraju gdzie bajbejro kieruje się swoimi chorymi ambicjami czasem coś
          dobrego zrobi ale głównym powodem nie jest nic dobrego tylko zaspokajanie siebie
          pani bogini stolca podziela jego zdanie a antka uważa że zatapiając się w smutku
          coś z tego wyrośnie....

Kiedy widzieliście jakąś akcje informacyjną na temat uzaleznień czy samorzady
          widza ten problem ??
          • bogini_nocy Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 14:34

> Właśnie z tych powodów temat powinien byc poruszany jak najczęściej...
            > Jest jeszcze jedna rzecz która mnie przytłacza zamiast handlarzy w więzieniach
            > ofiary narkomanii z inicjatywy policji cztery lata temu wprowadzono przepis
            > dzięki któremu ludzie chhorzy bo uzaleznienia uważam za chorobę wiec Ci chorzy
            > ludzie wędrują do więzienia moim zdaniem przepis jest dowodem bezsilności
            polic
            > ji...
            > Jeszcze jedno warto dodać kiedy cztery lata temu policja forsowała ten przepis
            > to wszyscy specjaliści od leczenia narkomanii byli przeciwni.
            >
            > Żyjemy w kraju gdzie bajbejro kieruje się swoimi chorymi ambicjami czasem coś
            > dobrego zrobi ale głównym powodem nie jest nic dobrego tylko zaspokajanie
            siebi
            > e
            > pani bogini stolca podziela jego zdanie

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak miło jest wiedzieć, że na samą myśl o mnie w
            gardle zaczyna cię coś drapać ;-D

a antka uważa że zatapiając się w smutk
            > u
            > coś z tego wyrośnie....
            >
            > Kiedy widzieliście jakąś akcje informacyjną na temat uzaleznień czy samorzady
            > widza ten problem ??

i znowu coś ci się pomieszalo królewiczu, bo zdaję się, że samorządy nie są
            odpowiedzialne za twoją głupotę, a raczej rodzice, którzy nie wiedzili jak
            przekazać info o ryzyku nałogu. Socjalizmem mi tu zaśmierdziało, bo wychodzi na
            to, że wolisz jak samorząd za ciebie pomyśli.

Bogini
    • anarchaniol Re:Pogodno śpiewa 10.10.05, 14:36
      Narkotyki

Melancholia to kolia z chwil niebieskich co są jak pinezki (pinezki)
      gdzie na stole układa jak pasjans, gdzie na to jak człowiek
      kładzie nagi
      z nieuwagi
      na małe kuj kuj kuj
      idź pan w ch.. z taką kolią
      co robi duszę niespokojną, duszę niespokojną
      a - a - a - a - a - a

a on, dzwoni do mnie - proponuje narkotyki / razy kilka ;)

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku raczej niefrasobliwej
      wzglądu o treści zgryźliwej ma postać walca co jeździ nam po palcach,
      aj - aj - aj
      idź pan w ch.. z takim walcem
      co nie ma nic wspólnego z tańcem, co nie ma nic wspólnego z tańcem
      (ew. Dańcem)
      a - a - a - a - a - a

a on, dzwoni do mnie, proponuje narkotyki

ta toksyna Cię zabije, czy to działa czy nie działa
      ta toksyna Cię zabija, czy to działa czy nie działa
      aaaaa
      ta toksyna Cię zabija czy to działa czy nie działa
      • anarchaniol Re:Pogodno śpiewa 10.10.05, 14:42
        I to też jest jakaś forma uświadomienia młodzieży.
        • Gość: ziarnkokau Re:Pogodno śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:44
          w tych przypadkach kazda dobra
          niebezpieczna jest obojetnosc i ignorancja (jak bogini stolca)
          • bogini_nocy Re:Pogodno śpiewa 10.10.05, 15:02

> w tych przypadkach kazda dobra
            > niebezpieczna jest obojetnosc i ignorancja (jak bogini stolca)

Bogini stolca mój szkrabku dba o swoje podwórko i nie woła bezradnie: pomóżcie
            bo jestem bezradne, niedorozwinięte ziarno fizjologiczne i sam sobie nie radzę.
            Twoja Bogini dba o to aby w moim ogródku było jak najmniej ziarenek kau samej
            sprzątając. Równie dobrze nieobojetnością należałoby otoczyć wszelkie
            stworzenia emocjonalnie niedojrzałe, ale po co skoro ziarno ma przecież
            rodziców, ma szkołę, sąsiadów, a więc instytucje bliższe jego sercu, a mimo to
            coś utknęło. Dostrzegam zatem większe patologie, które tak ochoczo w sieci się
            rozwijają :-D Analogicznie jest to do tematu, wokół którego nawiązujesz znając
            sprawę z TV, zródławiedzy mojego ziarenkowego bohatera :-D Ech, ty mój
            krasnoludku światopoglądowy :-D

Twoja najmilsza
            • Gość: ziarnkokau Re:Pogodno śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:10
              Oto doskonały przykład jak zawiść kałdzie...

Getto już gotowe zapraszam... idź wypożycz se film jeśli koniecznie pragniesz
              krwii...

• bogini_nocy Re:Pogodno śpiewa 10.10.05, 15:17

> Oto doskonały przykład jak zawiść kałdzie...

miało być kładzie, prawda? Uwierz mi, nie ma w tym złośliwości, po prostu lubię
                wiedzieć czy właściwie interpretuję :-D
                >
                > Getto już gotowe zapraszam... idź wypożycz se film jeśli koniecznie pragniesz
                > krwii...

a Ty od razu drgawek dostajesz, niepotrzebnie zupełnie :-D

Bogini
                >
                >
                >
                >
              • Gość: ziarnkokau Re:Pogodno śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:13
                Sprzedaj dealera.
    • Gość: ziarnkokau Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:34
      Twoja ignorancja wygrywa ja odpuszczam bo to zbyt powazny temat.
      • bogini_nocy Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 15:52

> Twoja ignorancja wygrywa ja odpuszczam bo to zbyt powazny temat.

W końcu męska decyzja, szkoda tylko, że w kiepskiej formie. Dobrze, że
        odpuszczasz, bo temat jest cholernie poważny i szkoda, że bazując na
        telewizyjnej wiedzy próbujesz uczulać zamieniająć temat w groteskę...taki
        trochę Pimko trochę pensjonarek. Masz słabość do tematów, o których
        dowiedziałeś się od wójka Staszka na imieninowej imprezie, a poźniej jakoś tak
        głupio wychodzi i najważniejsze to zachować twarz, choćby wykrzywioną.

OK, zamykam jadaczkę i również się wycofuję biorąc z Ciebie przykład w geście
        dobrej woli. PAX.
    • Gość: ziarnkokau Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:07
      Prostaczką się okazałaś.
      TV nie oglądam.
      Dawno na imieninach nie byłem.
      Łza mi się kręci kiedy widze że przy takim temiacie można tryskac prostacka
      złosliwością i lśnić na fimamencie ignorancji.
      • bogini_nocy Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 16:15

> Prostaczką się okazałaś.
        > TV nie oglądam.
        > Dawno na imieninach nie byłem.
        > Łza mi się kręci kiedy widze że przy takim temiacie można tryskac prostacka
        > złosliwością i lśnić na fimamencie ignorancji.

:-D

Twoja Bogini
        • anarchaniol Re: RIKI TIKI Narkotyki 10.10.05, 16:51
          Wiecie co. Temat jest bardzo poważny, ale wy na ten temat przez ostatnich kilka
          postów nic nie napisaliście, tylko sobie dowalacie. Oboje jesteście
          inteligentnymi ludźmi z bardzo wielką złośliwością (mi się to podoba). Ale może
          stwórzcie sobie własny wątek taki typu (ziarnkokau kontra bogini_nocy). Będę
          czytał go bardzo chętnie i nie będę musiał ganiać po całym forum żeby poczytać
          wasze dialogi:). Pozdrawiam.
          • Gość: kiermasz Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:36
            ponownie zapraszam

><)))))`> www.coffeshop.pl
    • pawelek.mar Re: RIKI TIKI Narkotyki 25.10.05, 09:16
      wiadomosci.onet.pl/1184507,16,item.html
      :-)))
      • Gość: ziarnkokau Re: RIKI TIKI Narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:16
        Se wykminiłes kopciuchu....
        Podam Cię na glyny żeś propagator haju

Smutasy ćpają maryśkę
        • moler1 Re: RIKI TIKI Narkotyki 25.10.05, 18:19

> Se wykminiłes kopciuchu....
          > Podam Cię na glyny żeś propagator haju
          >
          >
          > Smutasy ćpają maryśkę

Jedyne co możesz misiu, to sobie pogrzebać w swoim kale brudnym paluchem :-)))
    • pawelek.mar uśmiech ralaksacyjny :-) 25.10.05, 13:55
      (...)
      A kiedy skończy sie czas dekadencji
      fałszywych pretensji
      czas umysłowych impotencji
      czas poświęcony negatywnej intencji
      jak wielu to kręci
      mimo konsekwencji
      ja preferuje relaks w rytmie roots
      reggae ragga
      w dobie chaosu
      ideana przeciwwaga
      dla chorych ambicji
      całej hipokryzji
      dla dźwięków w eterze
      i dla dzwięków na wizji

Więc sadzę gdzie się tylko da
      nieśmiertelne ziarno
      pole którego okiem
      nie da się ogarnąć
      dla jednych trutką a dla innych karmą
      jednym błogosławi innym przyszłość wróży marną

Szyderap choćby jedna na milion
      nie ma szans my i tak przemycimy ją
      w końcu padnie ostatni bastylion
      w dogodnej chwili zasadzimy ją
      • nicoscokej Re: uśmiech ralaksacyjny :-) 23.11.05, 15:21
        Temat powraca niczym bumerang
    • andylmf Re: RIKI TIKI Narkotyki 25.11.05, 12:04
      moje stanowisko to niezgadzanie sie na legalizację jakich kolwiek narkotyków
      bez względu na miękkość czy twardość,
      • kobieton Re: RIKI TIKI Narkotyki 25.11.05, 19:30
        to i pewnie wódki nie pijesz
        • mylna Re: RIKI TIKI Narkotyki 25.11.05, 19:32
          :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka