Gość: kerbol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:01 Proszę o opinię na temat tej szkoły, czy warto tam posyłać dziecię? Plusy i minusy. Wady i zalety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: STO mireckiego IP: *.sed.pl 15.10.05, 13:59 plusow jest tyle, ze normalnie zaluje, ze nie mam dzieci, zeby tam poslac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerbol Re: STO mireckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:19 a minusy ......... brak ??? Jakie plusy, wymień przynajmniej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagger Re: STO mireckiego IP: *.aster.pl 20.10.05, 14:44 witam, ja tam miałem przyjemność chodzić, minęło już co prawda kilka lat, ale jak najbardziej polecam! uważam, że ta szkoła umożliwia szeroko pojęty rozwój dziecka, plusem są małe klasy, nauka 2 języków obcych (szeroki zaqkres godzinowy) zajęcia sportowe, kółka, wymiany międzynarodowe, miła, przyjazna atmosfera na linii uczeń-nauczyciel nie wiem jak jest tam w chwili obecnej, ale bardzo miło te czasy wspominam pozdrawiam - jagger Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorra12 Re: STO mireckiego 19.11.15, 00:43 szkoła miesci się przy spokojnej ulicy o niskim natezeniu ruchu drogowego, to duzy plus. ja mam w tej szkole dzieci i jestem zadowolona, nie tylko z efektów pracy ale i z podejscia nauczycieli. oferty i dodatkowe zajęcia rozpoczynane są również w trakcie roku szkolengo wiec nie ma co się sugerowac wyłącznie tym co mieści się na stronie internetowej bo jest nieco uboga. Przyznac trzeba że nie potrafią się zareklamować a szkoda:) Odpowiedz Link Zgłoś