Gość: gooośść IP: 81.15.159.* 18.10.05, 20:01 Dziś u M. Olejnik 22.55 goścmi będą kandydatki na pierwsze damy RP. Popatrzcie i wyciągnijcie wnioski na kogo głosować (na której męża) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glos5 Re: OMC Pierwsze damy 18.10.05, 23:23 Ludzie ratujcie!!! po obejrzeniu programu jednak zagłosuje na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aresztant Re: OMC Pierwsze damy IP: 81.15.159.* 19.10.05, 09:05 Nie przesadzasz? To co moze teraz pojedynek na córki? Nie każdy jest medialny, nie każdy dobrze wypada w telewizji i nie kazda pierwsza dama musi sie tak realizować jak Kwaśniewska. To nie konkurs piękności pierwszych dam. Kierując sie takim kryterium to zagłosował bym na Tymińskiego bo mam słabość do azjatek! Żona Kazora to normalna kobieta i zachowuje sie jak zachowalo by sie 95% normalnych kobiet gdyby je posadzili w TVP. Nie każda kobieta jest tak wyszczekana jak Siara z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: OMC Pierwsze damy 19.10.05, 09:14 jak zobaczyłem kaczyńską to przeszły mnie dreszcze. od razu przyszło mi na myśl, że gdyby żyła paręnaście dziesiątek lat wcześniej to miałaby szanse, żeby zostać jedną z maskotek phineasa barnuma:)) no i jestem już pewien wyniku wyborów. wygra tusk. powinien podziękować żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: OMC Pierwsze damy 19.10.05, 09:16 a wybory prezydenta to w wielu krajach również konkurs piękności żon. może ci się to nie podobać, ale to nie zmieni faktu, że właśnie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Remka Re: OMC Pierwsze damy IP: 213.77.51.* 19.10.05, 11:56 A czy nie szkoda np., że dziennikarze siedleccy i w ogóle ludzie pracujący w mediach siedleckich nie są oceniani także za wygląd "medialny" ?. Wtedy niewielu z nich mogłoby liczyć na posadę, a tak .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: OMC Pierwsze damy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:37 Gratuluję porównania. Można by zapytać, co ma piernik do wiatraka? ale cóż jeżeli porównujesz pracowników mediów do tak poważnej funkcji jaką jest reprezentacja kraju na arenie międzynarodowej to jeszcze raz gratuluję. Powiem w tym miejscu, że nie spotkałem żadnego dziennikarza, który na pytanie jakie ma hobby jego druga połowa, odpowiedziałby że "zupa pomidorowa", a to już przerabialiśmy:)) Ja tam głosuję na Tuska i Tuskową i zgadzam się z jedym z forumowiczów - jest bardziej "wyjsciowa" - co by nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: OMC Pierwsze damy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:57 Zdrowy samiec ma zdrową samicę od tysięcy lat nie zmienia się nic. I o to chodzi. Pyatnie czy chcemy mieć zdrowy kraj czy z czyrakami na licu? Odpowiedz Link Zgłoś