klemens.klemens 01.12.05, 22:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=32054390&v=2&s=0 Temat wątku: Siedlce pozdrawiają Lublin :)))) beri20 16.11.05, 14:26 + odpowiedz Jak w temacie :) c.d. na wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beri20 Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 11:42 nio i co w zwiazku z tym ??? Napisalam ten wątek bo lubie Lublin a przynam zen iektóre odpowiedzi bardzo mnie zaskoczyły :) Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 11:48 Ja też bardzo lubię miasto Lublin. Byłem tam kilka razy i atmosfera starówki bardzo mi się spodobał. Więc pozdrowienia dla Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 11:55 Miasto faktycznie jest piekne, ale żeby spotkać tam piekne dziwczyny, to poważnie trzeba się namęczyć. Pozdro dla Lublina! Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 13:16 Wszędzie są piękne dziewczyny. A jeśli chodzi o Lublin to jest tam przekrój dziewczyn z całej polski. Jakby nie patrzył jest to miasto opanowane przez studentów. A jeśli chodzi o piękne dziewczyny to myślę że nie miejsce ma tu wpływ ale czas:). Bo najładniejsze są na wiosnę i w lato. Kiedy pozbędą się warstw odzieży i pokażą swe wdzięki:). (choć fakt, niektóre troszkę przesadzają). Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 13:21 > Bo najładniejsze są na wiosnę i w lato Veto! Sa piękne przez cały rok. > Kiedy pozbędą się warstw odzieży i pokażą swe wdzięki:). Mają też inne wdzięki, nie tylko fizyczne. I na nie też warto zwracać uwagę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 13:28 przyznaję rację. Aż mi wstyd za poprzednią wypowiedź. Brawo dla No_logina:). Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 15:26 Generalnie z dziewczyną z Lublina, można pójść wszędzie - nawet do kina! Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 15:46 Oczywiście do jednego z kin Lubelskich. Nie wszyscy lubią Harego Potera. A czasami nie ma innej możliwości w naszym miasteczku. I zapowiada się że 2007 nie będzie. A nagłośnienie w naszym kinie jest hmmmmm....... powiedzmy sobie szczerze ja w domu na mojej starej wieży mam leprze. A w Lublinie, jest bardzo duży wybór kin i filmów. To co kiedyś robiła szanowna Marta (filmmix) upadło z jej odejściem. Nikt nie pociągną tego. Tak więc skazani jesteśmy na repertuar raczej lichy i nie mamy co liczyć na filmy które mimo wielu nagród nie są komercyjne. No ale powiedzmy czasami z dziewczyną się idzie się do kina nie na film. Siedlckie Centrum się do tego nadaje super. Wystarczy troszkę lepszy film np. (Jedwabna Opowieść, było na tym pięknym filmie 7 osób) i jesteśmy prawie sami w kinie:). Tylko zimno trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 15:56 Masz rację. Myślę, że gdy (w końcu) to zapowiadane multikino powstanie, to atrakcyjność obiektu przyciągnie widzów, bo repertuar nie zawsze jest w stanie to zrobić (sam napisałeś, że w starym kinie jest zimno). Odpowiedz Link Zgłoś
ciociabrygida Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 22:46 O własnie! Może ktoś z Was zna Lublin perfect? ;) 13 grudnia prowadze tam szkolenie w NBPie i zastanawiam sie co zwiedzic najblizej tej placowki?;) pozdrawiam, Ciocia Siva Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 22:58 a żebym to ja pamietał gdzie jest NBP :-) Starówka, tylko nie wiem czy można zbaczać z głównej ulicy, przez ładnych dwadzieścia lat był tam ciągły remont BTW- na lubelskiej starówce kręcono "Czarne chmury" Odpowiedz Link Zgłoś
12b5 Re: Na lubelską nutę 06.12.05, 23:02 Wiedzialem, że powiesz starówka prostaku zakodowany!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 08:46 Misiek widze ze w kolejnym poscie masz probley emocjonalne , wiem ze dla ciebie rozwiazywanie spraw w cywilizowany sposob to (tak to ujales) "solówa", a ze nie ktorzy nawet nie dostarstaja ci "do wacka" ale uwierz mi ze sa ludzie ktorzy swoje problemy rowziazuja rowniez w sposob cywilizowany. Majac 15 lat jak ty teraz tak sie nie zachowywalem wiec zapisz sie na jakies kolko po szkole moze bedzie ci lepiej.A jak nie pomoze to w siedlcach obok fenesu jest poradnia psychologiczno-pedagogiczna, pomoga ci . Odpowiedz Link Zgłoś
12b5 Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 08:54 Z tej poradni to ja móglbym ich uczyć a Tobie bambii moralizatorze mówilem byś spadal z tego forum. Bez ciebie dużo lepiej. Zabolalo tam kogoś z tym Wackiem? Dobrze ci tak no login. Przypominam, że to wy sprawiliście logowanie i dlatego życzę wam by przed każdym wejściem do domu żona was przeszukiwala, przed każdym koncertem sprawdzano wam kieszenie. Wyjazd z tego forum inwiligatorzy i cenzorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchaniol Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 11:33 No tak. Zastanawiałem się jak długo ten wątek zostanie miły i kulturalny. (dzięki 12b5 nie pobył zbyt długo, mam nadzieję że chociaż ty masz prymitywną satysfakcję z tego.) a propos starówki Lublińskiej pięknieje z roku na rok, wieczorem pięknie oświetlona. Ma niesamowity klimat, którego brakuje starówce warszawskiej. Polecam katedrę która jedna z naw jest w remoncie ale reszta robi niesamowite wrażenie, przecudne freski. Można jechać też na Majdanek , ale to kawałek od centrum. No i humoru to Ci nie poprawi.:( (smutne miejsce) Niedaleko KUL'u jest park (nie pamiętam jak zwany) a tam jest chata Kata. Podobno warto zobaczyć. Osobiście nie byłem tam. Ale najlepiej jak wpadniesz na forum Lubelskie i tam zaczniesz wątek, myślę że na pewno dostaniesz masę odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 11:36 Zaraz naprawie błąd i wrzuce się i do tego KF`a.... ale najpierw mała decdykacja, chyba sobie zasłuzyłeś :-) wprawdzie tekst jest popularny w Usenecie gdzie każda grupa ma swoją listę najczęściej zadawanych pytań, fora tego nie mają ale głupi nie jesteś, zrozumiesz :-) Do rzeczy: "Drogi i kochany (niekoniecznie tutaj) tedzie: Jesli jesteś nowy w usenecie, a szczegolnie na tej grupie, to zapraszam do zapoznania się grupowym faq (adres w stopce) - nie myśl tylko, że w ten sposób pokazuję ci środkowy palec wyciągnięty do góry. Jeśli nie jesteś nowy w usenecie (a tak by wynikało z twoich wcześniejszych wpisów), wówczas z pewnością jesteś trolem - w takiej sytuacji czytanie faq nie ma sensu, a moją wypowiedź potraktuj jak wyciągnięty w górę środkowy palec." I nie odpisuj szkoda twojego czasu, za chwilę będziesz w KF`ie... ...ja ciebie też... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login mały suplement, tylko dla trolli :-) 07.12.05, 15:29 jeśli nie wiesz jak wygląda wyprostowny środkowy palec to popatrz :-) //) //// //// /// //// /// // /// //// /// \\ // /// //// /// /// \\\\\\\\\\\\\\\ /// \\\\\\\\\\\\\\\// \\\\\\\\\\\\\\/ \\\\\\\\\\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 02:28 Siwizna, a nie możesz po prostu zadryndać do Am.? Szybciej będzie ;-) Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 15:35 Ja również pozdrawiam Lublin, siedziałam tam aż 5 lat :) Co do miejsc wartych odwiedzenia...hm, zależy co interesuje. Z zabytków koniecznym punktem jest Zamek Lubelski, z czarcią łapą i przepiękną kaplicą, gdzie jest wspaniała akustyka :) Oczywiście także polecam starówkę, ale raczej wieczorem, a nie w środku nocy, bo wtedy niebezpiecznie. Za Bramą polecam pub "U Szewca" -klimat irlandzki :) Na Racławickich polecam pójść do "Rejsu" albo specyficznie do "Tuby" (mikroklimat). Dyskotek lubelskich przyznam nie zwiedzałam, ale wiem, że godnym polecenia jest Semafor na Okopowej. W okresie ciepłym polecam gorąco ogród botaniczny (jest przepięknie, można cały dzień przesiedzieć) i Skansen Wsi Lubelskiej. To tak ogólnie, bo można więcej, ale cały czas są jakieś imprezy. Najlepszym miesiącem imprezowym jest maj, bo wtedy są po kolei juwenalia wszystkich lubelskich uczelni, codziennie jest jakiś koncert, mnóstwo studentów i wspaniały klimat. Polecam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
12b5 Re: Na lubelską nutę 07.12.05, 21:39 Sierżant. Baczność spocznij piardnij odpocznij. I jeszcze raz taka mantra. Baczność spocznij piardnij odpocznij Hare hare Odpowiedz Link Zgłoś