Dodaj do ulubionych

"Kultura" polityków PiS

09.01.06, 23:41
popis chamstwa dał pan premier w swojej wypowiedzi na temat Tuska w sprawie
koalicji z PO. PiS prowadzi wobec PO politykę znaną z czasów komuny. Znaną z
historii. Zniszczyć przeciwnika poprzez "szczucie, skłócenie kolegi z kolegą
i podsrywanie". Ot PiSowska demokracja.
Obserwuj wątek
    • sppam Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 09:16
      Zdaje się odczuć wrażenie, jakbyś urodził się wczoraj, albo wrócił z dalekiej
      podróży.
      Z każdymi wyborami każda partia podsrywa drugiej, podkłada świnię, itp.
      To jest już u nas normalne, a Ty widzę, że chyba jesteś przedstawicielem PO i
      się bulwersujesz, jak małe dziecko. Nie podsrywaj nam takich tendencyjnych tematów.

Dziadek- dobra rada
      • obserwator.ws Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 09:32
        A kim Ty jestes sppamie, ze pozwalasz sobie na komentarze w stylu "Nie
        podsrywaj nam takich tendencyjnych tematów"...? Jakim prawem wypowiadasz sie za
        Forumowiczów? Jezeli temat Ci nie odpowiada to go nie komentuj. Poza tym wydaje
        mi sie,ze Ty nalezysz do PiSowskiej grupy obludy i sztucznej CENTRALNIE
        STEROWANEJ demokracji. TV publiczna juz jest PiSowska...
        • sppam Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 14:37
          Obserwatorze, a Ty kim jesteś, że wypowiadasz się, bym niby był PiSowski? Mylisz
          się i to bardzo. Żadna partia nie jest dla mnie dobra i do żadnej się nie
          przyznaje-dlatego nie gnębi mnie sumienie.
          Taki głupi problem, jaki powstał na tym forum (wielkie odkrycie zachowania się
          wszystkich partii)tylko daje dowód na to, że rozpowszechniana jest propaganda
          młodych żołnierzyków różnych partii. To tak jakbym ja miał pretensję, że pada
          deszcz o tej porze roku, jakby to było coś nowego.
      • bambii Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 10:53
        > Z każdymi wyborami każda partia podsrywa drugiej, podkłada świnię, itp.
        > To jest już u nas normalne

Wiecie co jest porazajace ? to ze wlasnie takie zachowania (opisane wyzej)
        traktowane sa jako normalne, to ze idac po wladze poslugują sie klamstwem i
        wygrywają, ze tolerowane jest chamstwo i miernota, ja naprawde chyba urodzilem
        sie wczoraj bo ciagle moj system wartosci odrzuca takie zachowania.
        • dr_flick Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 11:31
          To do "bambiego" - ciągłe sugerowanie że urodziłeś się w złych czasach,kiedy z
          ubolewaniem stwierdzasz: rządzi "chamstwo i miernota" świadczy o tym, że jesteś
          tylko próżnym, wywyższającym się idiotą.
          Ten świat i ci ludzie są ciebie niegodni?
          A kim ty jesteś, co zrobiłeś oprócz tego, że wciąż pieprzysz i narzekasz?
          Potrzebny psycholog, natychmiast!
    • dr_flick Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 11:24
      Część święty naiwniaku i święty histeryku.
      Czy nie potrafisz przestać nienawidzić przeciwników politycznych? Kompromitujesz
      się. Każdy z nich warty jest drugiego, ale ja wolę faceta, który jeden raz użył
      określenia używanego zresztą powszechnie w Polsce, przez ciebie na pewno też,
      chociaż niewłaściwego, niż dupka (znowu ci się nie spodoba)Donalda, politycznego
      patałacha płaczącego wciąż nad swoją przegraną i robiącego na złość jak złośliwy
      bachor.
      Pisząc tego posta to właśnie ty "szczujesz,skłócasz kolegę z kolegą i podsrywasz".
      A z demokracją, naiwniaku, nie ma to nic wspólnego.
      Boże,skąd się biorą tacy ludzie jak hejj1? Chyba ktoś ich klonuje!
      • melisa333 Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 13:19
        to się nazywa dyskusja na poziomie PISuaru !
        • sppam Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 14:40
          Tu się okazuję, jak duzo nam chciałaś przekazać. Faktycznie przez niektórych
          forumowiczów robi się WC z Dworca Śródmieście
        • bambii Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 15:39
          Zastanawialem sie komu odpowiadales i z obrzydzeniem stwierdzilem ze wyciagnales
          mi z KF'a niejakiego dr_fluk'a (czy jakos tak). Zostaw go i wsadz go do swojego
          KF'a bo ubrudzisz sie strasznie pamietaj zgodnie z powiedzeniem (mialem kiedys
          takiego siga) :
          "Rozmowa z trollem jest jak zapasy ze świnią w błocie
          ty się upaprzesz a świnia to lubi"
          Po prostu nie wdawaj się w sprzeczki z idiotą, wpierw ściągnie cię do swego
          poziomu a następnie pobije doświadczeniem
      • emektb Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 13:31
        jeśli zaś chodzi o klonowanie i PiS... :)))
        • dr_flick Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 15:37
          Ten cholerny PiS znowu mnie wkurzył. Zmuszają wydawców do obniżenia
          kosztów,gżeby podręczniki były tańsze. Gnojki. Jak liberalizm to liberalizm a
          nie jakieś cholerne centralne sterowanie i socjalizm do cholery.
          A teraz znów słyszę, że i z korupcją chcą walczyć. Oni? Nie potrafią, chyba, że
          im PO i Tusk pomoże.
          • obserwator.ws Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 16:04
            Jak juz dzisiaj wspominialem mamy tu pelny obraz centralnie sterowanej
            demokracji.
          • krzycho1252 Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 16:25
            dr_flick napisał:

> Nie potrafią, chyba, że
            >
            > im PO i Tusk pomoże.
            Coraz więcej ma werwy do pomagania.
          • hejj1 Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 16:44
            doktorze flick, bez nerwów, po co się denerwować:) ten "dobry" PiS robi pod tzw
            publikę, jak w kampanii Jacek K powiedział "ten durny naród to kupi"
            (przepraszam to nie moje słowa). To wszystko marnej klasy fajerwerki. Poczekaj
            za parę dni będzie następna podpucha. Tym razem dla moherowego elektoratu.
            Waloryzacja emerytur i rent. I wiesz jak będzie wysoka. Jak nigdy dotąd. Tylko
            ten elektorat nie będzie pamiętał, że to się im należy jak psu buda, bo to
            będzie zgodnie z ustawą, suma inflacji z trzech lat. PiS to sprzeda na
            zasadzie "patrzcie jacy to my jesteśmy wspaniali" A ten biedny elektorat to
            kupi. Becikowe, urlopy macierzyńskie, wakacje, waloryzacja, to wszystko dobrze,
            tylko powiedz co ma z tego gospodarka na dziś i w przyszłości? co mają
            bezrobotni? co mają młodzi, którzy uciekają za granicę? itd, itd. Taki kit to
            PiS może wciskać, ale nie ludziom, którzy umieją myśleć. A ty jak - jeśli
            piszesz prawdę - widać dajesz się kupić na fajerwerki na patyku, które dają
            dużo huku, a niewiele efektów.
          • kapturekczerwony Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 17:50
            "Zmuszają wydawców do obniżenia
            > kosztów,żeby podręczniki były tańsze". A różnicę pokryją podatnicy (czyli
            m.in.: ja) tak jak koszty becikowego, dłuższych urlopów macierzyńskich czy
            podwyżek emerytur. Nie wiedziałem, że to kiedyś stwierdzę ale PiS jest bardziej
            socjalistyczną patrią od PZPR. Pomijając oczywiście pozycję Kościoła, a nawet
            nie Kościoła tylko niektórych jego przedstawicieli, która tym razem jest
            uprzywilejowana. Ale każda władza ma swoje "amulety". TKM - to jest przewodnie
            hasło tej partyjki, które jest konsekwentnie realizowane. mam nadzieje że do
            wyborów samorządowych lud się opamięta i przejrzy na oczy bo czarno widzę
            przyszłość.
            • klemens.klemens Re: "Kultura" polityków PiS 10.01.06, 20:43
              Naród wybrał PIS, to ma co chciał, a szczególnie w Siedlcach i w okolicy.
              Kolejny dowód na prawdziwość przysłowia - mądry Polak po szkodzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka