ettee 06.02.06, 19:35 właśnie pan dzwonił do drzwi i pytał czy chcemy, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariano_d Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 20:48 A suchego chleba ...dla konia - nie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 21:01 mariano_d napisał: > A suchego chleba ...dla konia - nie chciał? > Lepiej jak chciał sprzedać i zarobić 5 gr. na rolce niż by przyszedł ci go ukraść. Ja zawsze kupuję, chociaż nie jest najlepszej jakości. Nie ma się czego śmiać lub dziwić.Chodzi też taki pan co ostrzy noże. Szkoda,że nie woła- "ostrzę noże, nożyczki,temperówki, pilniczki". Suchego chleba za to sobie kupi. I to wcale nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 21:06 Wcale się nie śmieję. Nie wiedziałem tylko, że chodzą osoby po blokach i sprzedają, czy też ostrzą noze itp. Nie mieszkam w bloku, na podwórku duży pies więc do mnie nie przychodzą. I wcale nie miałem zamiaru z nikogo kpić - tylko mi się "Wojna domowa" przypomniała Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 21:55 Oj tam burżuj.Też mieszkam w chatynce. Za oknem biega mi koń, trzy psy, dwa koty jedne mój drugi sąsiadów, chyba z pięć kur, w akwarium około 30-ści rybek :)))) I co nazwiesz mnie pani na włościach?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 22:06 Uroki pomieszkiwania na obrzeżach Siedlec.Ale zwierzaki sa fajne. Póki jak kon nie ciągają mi ubrań ze sznurka, a psy próbnują przegryźć reklamówki z zakupami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 22:26 emektb napisał: > burżuj Typowy radny. Praca, dom, komisja. Praca, dom, sesja raz w miesiącu.Przepraszam czasami dyżur "w pierwszy poniedziałek miesiąca w godz 10.-12.00 w Urzędzie Miasta, pokój 132.Tel. 6430707" ( dodać 025)i komórka, której nie podam, bo się przegrzeje.A taki L. Szymański w pierwszy i ostatni wtorek miesiaca w godz.14.- 16.00. w tym samym pokoju i ten sam telefon. Komórki nie podał. Za Kurierem Siedleckim str.4 Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 22:41 Za to "radny K. Tomaszewski od poniedziałku do czwartku w godz.16.- 17.00.Spółdzielczy Klub "Mansarda",ul.Kiepury 2(domofon 22). Ciekawa nazwa "Mansarda". Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 22:45 Za Kopalińskim mansarda facjatka, pokój, mieszkanie na poddaszu pod dachem łamanym, mansardowym (o 2 kondygnacjach, z których niższa jest bardziej stroma). Etym. - fr. mansarde 'dach łamany; okno w takim dachu; facjata' od nazwiska architekta fr.: François Mansart (Mansard, 1598-1666) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: papier toaletowy do domu 06.02.06, 22:52 a gdyby tak w piwnicy? Metro? Kanał? Podkop? Schron? Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: papier toaletowy do domu 07.02.06, 07:54 Eeeee - dziennikarz a nie wie:(( Ta jest na poddaszu, a że dbają o niego poeci i .... emerytki, ma specyficzny, niepowtarzalny klimat - miło, cicho, ciepło, przytulnie i trochę patetycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: papier toaletowy do domu 07.02.06, 10:06 no to to mi łyso. pomyłka. sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: papier toaletowy do domu 07.02.06, 07:51 krzycho1252 napisał: > Typowy radny. Praca, dom, komisja. Praca, dom, sesja raz w > miesiącu.Przepraszam czasami dyżur "w pierwszy poniedziałek miesiąca w godz > 10.-12.00 w Urzędzie Miasta Taki to pożyje. Ale pewnie nie chciałbyś się zamienić? Odpowiedz Link Zgłoś