Dodaj do ulubionych

mariano-D wróć na forum !

16.02.06, 19:55
czy po wystąpieniu z tej "szatańskiej" organizacji z Rokitą na czele odebrało
Ci mowę i światły pogląd na poruszane tematy , czy masz nas dosyć i chcesz
odpocząć ? powiedz , uszanujemy Twój wybór ,
Obserwuj wątek
    • krzycho1252 Re: mariano-D wrócił do TS 16.02.06, 20:34
      W TS obrzydliwe plotki, spekulacje, domysły na temat zawieszenia członkowska
      radnego MD w siedleckiej PO. Tytuł "Liderów dwóch" ..Przepraszam "Dwóch
      liderów". Brawo mariano_d. Nie chciałeś być "cieniasem" posła RA. Dzielnie go
      broniłeś i masz.. To może jakieś bzdury dziennikarskie?
      • mariano_d Re: mariano-D wrócił do TS 17.02.06, 06:46
        krzycho1252 napisał:

> W TS obrzydliwe plotki, spekulacje, domysły na temat zawieszenia członkowska
        > radnego MD w siedleckiej PO. Tytuł "Liderów dwóch" ..Przepraszam "Dwóch
        > liderów". Brawo mariano_d. Nie chciałeś być "cieniasem" posła RA. Dzielnie go
        > broniłeś i masz.. To może jakieś bzdury dziennikarskie?
        No to "cieniasem" robi karierę, choć moim zdaniem premierowi nie przystoi.
        Dzielnie broniłem i robić to będę nadal - coś zmieniło się w kwestii interpelacji:)
        Jak sam zauważyłeś, moja wypowiedź była jednozdaniowa, reszta autorów jest mi
        nieznanych, trudno się ustosunkować. Miłe jest to, że za pracę w zarządzie PO
        ktoś mi podziękował (osobiście nic mi o tym nie wiadomo - ale jeżeli chodzi o
        to, to nic dziwnego - taka maniera kontaktowania się przez media).
        Taka refleksja mi się nasunęła, że z "ojców" założycieli siedleckiej PO został
        już tylko Marek Bulak.
        Kreowanie życia politycznego wewnątrz partii, nie mówiąc już o wychodzeniu z
        "cienia";) do ludzi wymaga czasu i sił. Prawdą jest to, że przynajmniej na jakiś
        czas swoją uwagę i energię chcę skierować w innym kierunku, doktoratu również.
        • krzycho1252 Re: mariano-D wrócił do TS 17.02.06, 10:48
          mariano_d napisał
          "Miłe jest to, że za pracę w zarządzie PO ktoś mi podziękował (osobiście nic mi
          o tym nie wiadomo - ale jeżeli chodzi o to, to nic dziwnego - taka maniera
          kontaktowania się przez media)."
          Podziękowałbym ci za nich ale nie wypada. ..."z "ojców" założycieli siedleckiej
          PO został już tylko Marek Bulak". Widocznie inne standarty teraz obowiązują.
          W TV Siedlce prezydent zarzuca radnemu MD niekompetencje. Można jeszcze oglądać
          30 minut po pełnej godzinie.

• krzycho1252 Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 18:09
            Długi cytat z KRP
            Przewodniczący klubu radnych Centrum w siedleckiej Radzie Miasta Mariusz
            Dobijański powiedział w porannej rozmowie Radia Podlasie, że zdecydował o
            zawieszeniu członkostwa w Platformie Obywatelskiej ze względu na plany
            osobiste. „Najbliższych kilka miesięcy chcę poświęcić na dokończenie doktoratu
            i na obronę. Uważam, że Platforma Obywatelska ma tylu młodych, ambitnych ludzi,
            że w tym trudnym okresie, kiedy jest potrzebna taka konsolidacja sił i śmiałe
            decyzje dotyczące przyszłości Platformy i jej startu w wyborach samorządowych,
            potrzebne jest duże zaangażowanie i dużo czasu. Ja tyle czasu, co do tej pory
            Platformie poświęcić nie mogę, stąd też moje zawieszenie na kilka miesięcy”.
            Mariusz Dobijański powiedział, że może powstać lista wyborcza do Rady Miasta
            Siedlce na bazie samorządowego klubu Centrum. Nie wykluczył, że w wyborach
            prezydenckich w Siedlcach on sam może konkurować z kandydatem Platformy
            Obywatelskiej: „Wyobrażam sobie każde rozwiązanie, które będzie rozwiązaniem
            dobrym dla miasta” – dodał Przewodniczący klubu radnych Centrum. Zastrzegł
            jednak, że jest to scenariusz mało prawdopodobny i liczy, że współpraca między
            klubem Centrum a Platformą Obywatelską będzie się układała pomyślnie."

• ross25 Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 18:23
              Platforma, Klub Centrum i STS są na siebie skazane w wyborach samorządowych, chyba, że miastem ma rzędzić Piłka i Spółka. Szkoda, że szef STS-u tego dotąd nie rozumie i pcha się w jakieś podjazdowe wojenki z środowiskami, które zadecydują o Radzie Miasta piętej kadencji.
              • siedlczanin13 Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 18:36
                dorzuć jeszcze LPR, 3 Radnych z byłego LPR obecnie FP i sam mariani-D pęknie ze
                śmiechu , jest już 4 lata w tym układzie i wie kto co sobą reprezentuje , kto
                ma własne zdanie , nie pchajcie Go w układy których nie chce,
                • mlody965 Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 19:30
                  Czy STS to Siedlecki Teatr Samorządowy i kto tam występuje?
                • bambii Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 21:54
                  Juz myslalem ze to Mirek ale wyglada na to ze jednak nie ? :)
              • mariano_d Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 22:17
                Szkoda. Brakuje mi dyskusji na temat możliwych zmian w tym mieście. Ale może
                zbyt wczesny czas?
                • siedlczanin13 Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 23:41
                  ale nie o personaliach , nie ułatwiaj M.S. możliwości przygotowania się do
                  załwtwienia kandydata - to mściwa i pamiętliwa osoba,
                • jazzandclassic Re: mariano_d w KRP 17.02.06, 23:49
                  Strasznie gloryfikujecie mariano_d, a łakomy na pochlebstwa mariano_d daje się
                  w te wasze gierki wciągnąć i odkrywa coraz to nowe karty. Myślę,że w tym
                  wszystkim - znając mariano_d - i tak jest ukryte drugie dno.
                  dobra rada: mariano_d wstrzymaj wodze: "milczenie jest złotem" - pamiętaj.
                  Pomimo tego, że kompletnie nie przepadam za Tobą - to czasami posłuchaj dobrych
                  rad.
                  • bambii Re: mariano_d w KRP 18.02.06, 09:04
                    > znając mariano_d
                    > nie przepadam za Tobą

uuuu mariano_d masz weza na piersi ? :)))))))

A tak swoją drogą to wiekszość wybrała Kaczory i mamy co mamy :)
                  • mariano_d Re: mariano_d w KRP 18.02.06, 10:24
                    > łakomy na pochlebstwa mariano_d
                    To taka ludzka przypadłośc;)
                    > znając mariano_d
                    kompletnie nie wiem kim jesteś, ale to może i lepiej:)
                    > i tak jest ukryte drugie dno
                    no nie wiem co masz na myśli.
                    Dzięki za radę i "karty przy medalach".
                    PO-zdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka