mariano_d 27.02.06, 14:29 fakty.interia.pl/news?inf=722468 Kolejne oblicze IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Na tropie ... dziennikarzy 01.03.06, 16:21 Trzeba sobie znalezc zawsze jakiegos wroga, bo co to za zycie bez celu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Na tropie ... dziennikarzy 01.03.06, 16:37 Akcja - reakcja : wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3189586.html Odpowiedz Link Zgłoś
veesper Re: Na tropie ... dziennikarzy 01.03.06, 18:55 A może siedleccy dziennikarze też są tropieni przez służby prezydenta miasta? ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Na tropie ... dziennikarzy 01.03.06, 19:37 veesper,tropieni jak tropieni, ale na niektórych haków się szuka. Moja druga połowa tam pracuje i coś na ten temat wie. Z przecieków wynika że prawdopodobnie na trzech, a może troje, szuka się "czegoś" Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Na tropie ... dziennikarzy 01.03.06, 20:43 pewnie że tropić , może który miał dziadka w wermachcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Na tropie ... dziennikarzy 01.03.06, 23:12 Mogę się poszczycić tym, że zasiadam w tym zacnym gronie, choć nie znam pozostałej dwójki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 09:04 emektb napisał: > Mogę się poszczycić tym, że zasiadam w tym zacnym gronie, choć nie znam > pozostałej dwójki:)) Masz już pozwolenie na "ogródek"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 09:26 chylę czoła przed miejskimi urzędnikami i ich odwagą. pozwolenie mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 10:16 Emil, nie udawaj, że nie znasz. Ja tam znam i drugą osobę, a pewnie i trzecią. Chociaż ta trzecia osoba ostatnio jakby uspokoiła się trochę. Ta druga to często się tu na forum pokazuje. Myślę, że się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Na tropie ... dziennikarzy 03.03.06, 09:06 Pokłosie. Trybuna sie boi. "Kaczyńscy mogą zacierać ręce PAP 03:40 Platforma Obywatelska chce nas uszczęśliwić kolejną komisją śledczą, tym razem do spraw inwigilacji dziennikarzy - pisze "Trybuna". Jeśli ten postulat zostanie zrealizowany, bracia Kaczyńscy mogą zacierać ręce - nie będą musieli już się trudzić powoływaniem budzącego sprzeciw Narodowego Ośrodka Monitoringu Mediów. Jego zadania świetnie zrealizuje komisja postulowana przez Tuska. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8212033,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
heja12 Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 09:16 Ja wiem Mariano, że Ty jesteś dobry, ale nie we wszystkim. Poprawna nazwa naszego kraju to "Rzeczpospolita Polska" bez określenia IV, bo nie było III. Tak naprawdę to w nazwie mieliśmy tylko II Rzeczypospolitą Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 09:39 > Poprawna nazwa > naszego kraju to "Rzeczpospolita Polska" bez określenia IV Powiedz to braciom K. i temu towarzystwu wokół z Wassermanem i Ziobro na czele, bo to oni szafują na lewo i prawo tym sloganem (?). Odpowiedz Link Zgłoś
905a Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 10:02 Mariano jest chyba jednak dobry we wszystkim! ;-) W przeciwieństwie do niektórych, niestety W preambule do Konstytucji mamy Rzeczpospolitą wyraźnie ponumerowaną: "Wszystkich, którzy dla dobra Trzeciej Rzeczypospolitej tę Konstytucję będą stosowali, wzywamy, aby czynili to, dbając o zachowanie przyrodzonej godności człowieka, jego prawa do wolności i obowiązku solidarności z innymi, a poszanowanie tych zasad mieli za niewzruszoną podstawę Rzeczypospolitej Polskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Na tropie ... dziennikarzy 02.03.06, 12:31 fakty.interia.pl/news?inf=723919 Narodowo-konserwatywni politycy zdają się jednak zapominać, że nie jest mądrym posunięciem pokłócenie się już na początku ze wszystkimi możliwymi siłami społecznymi" - zauważa autor.Ich sposób myślenia polega jednak właśnie na założeniu, że za tymi, którzy nie popierają ich propozycji, np. utworzenia urzędu antykorupcyjnego lub narodowego instytutu oświatowego propagującego patriotyzm, muszą stać "mroczne siły" - pisze "Die Welt" i dodaje. że do tego obrazu pasuje "jak ulał" afera z inwigilacją dziennikarzy. Jarek Kaczyński jako Lord Vader - ciekawe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Na tropie ... dziennikarzy 03.03.06, 11:44 > pisze "Die Welt" A coz ty za bezbozne czasopisma cytujesz !! Odpowiedz Link Zgłoś