siedlczanin13 18.04.06, 10:05 chyba wszyscy siedlczanie wyjechali w rodzinne strony na święta , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: pusto na forum, 18.04.06, 10:23 Może wyjaśnienie jest inne. Dochodzenie do siebie po toastach wielkanocnych:) Cóż ostrość z tego co wiem łapie sie dość długo po takich ekscesach. Jeszcze troszkę i tak koło wieczora znów bedzie jak przed świętami:) Odpowiedz Link Zgłoś
aktoto_aktoto Już wrócili i to z jakim wigorem 21.04.06, 17:40 Zob. temat: Nowa siedlecka strona. Szykuje się chyba ostre spięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Już wrócili i to z jakim wigorem 21.04.06, 18:10 > Szykuje się chyba ostre spięcie. nie ma to jak komentarz starego wyjadacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: Pusto i nudno na siedleckim forum 22.04.06, 12:51 Tak, pusto tu i nudno, chyba jak na żadnym innym forum. Sam zaglądam tu bardzo rzadko, ostatnio chyba zdarzyło mi się ze dwa miesiące temu. Widzę, że wiele interesujących forumowiczów zniknęło na amen. Zastanawiam się dlaczego tak się stało? I myślę, że mieli oni dość ciągłych starć z kilkoma pseudointelektualistami, uważającymi się niemal za właścicieli tego forum, kłócącymi się zajadle o byle co, i pogardliwie traktującymi innych. Pamiętam, że kiedyś jeden z tych zakompleksionych dupków wzywał nawet do bojkotu niektórych ludzi i wyłączania ich wypowiedzi, czyli dążył bidak do stworzenia własnego śmierdzącego "getta pseudointeligentów". Noi co? No i zostali sami a o czym można gadać z kilkoma durniami, którzy uważają że pozjadali wszystkie rozumy? Takich durniów można tylko chwalić chcąc mieć spokój. A nie każdy chce chwalić durniów, żeby mieć spokój Teraz rzuci się na mnie sfora obrażonych (dobrze znam to forum),ale ja tego i tak już nie przeczytam. Spadajcie i duście się we własnym smrodzie. Nieprędko tu znowu zajrzę. Ps. Tylko tutaj powiatowi pseudointelektualiści dowartościowują sie cytowaniem różnych formułek jako sygnaturek. Zrzynają cudze zdania i dumnie pokazują innym, ale już własnych nie potrafią wymyślić. Wydaje im się, że są przez to cytowanie cudzych mysli jeszcze mądrzejsi. Toż to prawdziwy cyrk lokalnych debilów! Siema kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Pusto i nudno na siedleckim forum 22.04.06, 13:22 No tak nie czesto zagladasz i do powiedzenia tez niewiele, nie zagladaj tutaj bedziesz lzejszy, jak powiada prezydent wszystkich Polaków : "spieprzaj dziadu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Pusto i nudno na siedleckim forum 22.04.06, 13:56 He he ale sie uśmiałem czy to nie ty napisałeś czasem ?: "Narzekać potrafią, ale nie mają żadnych pomysłów. " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=36462379&a=36621177 widze ze pomysłów nie przybyło od tego czasu :) no i na dodatek klamca straszny, jakbys byl pinokio to nos mialbys wielki bo najpierw piszesz : "Ja nie pisałem o Tobie tylko o typowym zwolenniku PO, czyli o mnie." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=35437725&a=35451085 a potem tak : "Prawdziwe psuje. I świnie." (to o PO) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=36604188&a=36705953 a moze doznales "wytrysku" bo regaujesz na ataki jedynej wielkiej slusznej partii jaka jest PiS bo pisales : "Uważaj, żebyś nie doznał z radości wytrysku." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=35437725&a=35451085 takie rozdowjenie jaźni kiedyś obserwowałem u niejakiego dr_flicka Ale skoro zrealizowales swoj plan : "Ja też wyprowadziłem się do gminy" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=36619280&a=36621056 to zaloz forum gmina Siedlce i bedziesz dbał o czystość Jakos mnie dzisiaj wzielo na wspominiki :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Pusto i nudno na siedleckim forum 22.04.06, 18:05 Nie czuję się pseudointelektualistą, nawet jak zacytuję (o zgrozo!)czyjeś słowa w sygnaturce :/ Nic się nie dzieje, to nie zawsze ludzie piszą. No i nie każdy ma czas 24h na dobę przed kompem siedzieć. Trzeba jeszcze do pracy chodzić i są inne rzeczy, nawet przyjemniejsze od siedzenia w domu :) Wiosna już praktycznie w pełni i początek sezonu grillowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
aktoto_aktoto Re: pusto na forum 23.04.06, 14:56 Już nie pusto, staram się nadrabiać. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś