Dodaj do ulubionych

sala na wesele

26.08.06, 14:57
jakie macie opinie na temat sali WLKS w Siedlcach
Obserwuj wątek
    • triwet Re: sala na wesele 27.08.06, 12:34
      beznadziejna stodoła.....
      • kuku-ryku1 Re: sala na wesele 28.08.06, 14:39
        prawdopodobie nigdy tam nie byłeś na rzadnej imprezie - typowy negat - mi się
        np. bardzo podobało, dużo miejsca, wysoka, kapitalne rzarko i super dekoracja
        • raks5 Re: sala na wesele 28.08.06, 14:51
          jesli Twoje postrzeganie swiata jest jak ortografia, ktorej uzywasz, to nie
          dziwie sie, ze Ci sie tam podobalo.
          Ja bylem i tez nie mogę piać z zachwytu. Widzialem lepsze
          • kuku-ryku1 Re: sala na wesele 28.08.06, 15:34
            miało być "ziarko" - nie pamiętam żeby coś było najlepsze, zawsze jest jakieś
            lepsze
            • ep55 Re: sala na wesele 28.08.06, 20:56
              A co sądzicie o sali FSO?
              • triwet Re: sala na wesele 28.08.06, 22:53
                FSO nie za bardzo:
                1. chyba 4 piętro - porażka
                2. wystrój co najwyżej 3=
                3. otoczenie wokół lipa
          • moler1 Re: sala na wesele 04.09.06, 09:12
            bardzo duża sala, a co najważniejsze najciekawiej udekorowana ze wszystkich sal
            jakie w Siedlcach widziałem.
        • triwet Re: sala na wesele 28.08.06, 22:56
          jak ci sie podobało to twój problem i twojego gustu ale dlaczego zakładasz z góry że nie byłem. wytłumacz mi to
          skoro się wypowaidam to chyba nie tylko po to by sobie w klawisze poklikać tylko skoro pytasz to piszę co myślę no chyba że tolerujesz tylko opinie pohlebne bo tak ci Gabryś kazał ....a może to ty Gabrysiu?
          • kuku-ryku1 Re: sala na wesele 29.08.06, 07:11
            nie znam jaszcze Gabrysia, choć chetnie bym poznała
            • triwet Re: sala na wesele 29.08.06, 13:21
              ale dlaczego zakałdasz z góry że ja tam nie byłem czy tytlko dlatego że mam
              zdanie inne od twojego?
              • kuku-ryku1 Re: sala na wesele 29.08.06, 13:51
                to co było kilka lat temu to niebo a ziemia - byłam tam miesiąc temu -
                rewelacja
                • triwet Re: sala na wesele 29.08.06, 22:21
                  wiem że to może zabrzmi jak wołanie na puszczy ale zamiast kręcić coś o miesiącach rewelacjach odpowiedz wprost na moje pytanie a nie kombinujesz jak polityk
    • niedaleko_siedlec Re: sala na wesele 02.09.06, 23:30
      Sala teoretycznie duża, ale tańczy się między stołami i nie jest to najlepsze
      rozwiązanie. Poza tym w lecie jest duszno bo chodzą tylko wiatraki a nie ma
      klimy. Zadowolonym można być natomiast z jedzenia. Aha... odnalezienie męskiej
      toalety, przynajmniej kiedyś, było dla niejednego gościa sporym wyczynem.
      Ogólnie: 4-
      • nautylius Re: sala na wesele 04.09.06, 09:51
        Podobno OMEGA przy AUTO S obok brzeskiej jest godna polecenia taką opinie
        słyszałem od grających tam zespołów ponoć wystrój OK obsługa OK żarcie OK może
        ktoś potwierdzi badz zaneguje bo w 2007 bedzie mnie interesowała sala na 80
        chłopa i 80 kobitek :))
        • kuku-ryku1 Re: sala na wesele 04.09.06, 14:17
          zdecydowanie polecam salę WLKS - wprowadzili teraz system multimedialny - na
          sali rozstawione są kamery i cała impreza leci za żywo na wielkin ekranie na
          sali. Ponadto gosciu cały czas robi zdjęcia na weselu i od razu je wyswietla.
          Słyszałam też że oddaje później plytkę z nimi za darmochę. Mażna też dostarczyć
          swoją płytkę z jakimiś zdjęciami, co też zostanie wyświetlone na ekranie. Dla
          dzieci puszczają kreskówki. To wszystko tworzy ciekawy klimat , niespotykany
          gdzie indziej. Polecam.
          • niedaleko_siedlec Re: sala na wesele 05.09.06, 11:16
            Być może to fajna sprawa, choć dla mnie szczerze mówiąc absolutnie
            trzeciorzędna. A co z klimą jest już bo jeszcze kilka miesięcy temu nie było?
        • vaders1 Re: sala na wesele 04.09.06, 18:00
          Sala Omega jak najbardziej godna polecenia grałem tam nawet w sobotę i naprawdę
          bez zarzutu.
          A tak nawiasem to mam wrazenie ze w tym poscie klóci się Gabryś z kimś z
          konkurencji. Też sobie wybrali miejsce!!!
          • vesna77 Re: sala na wesele 04.09.06, 23:42
            Miałam okazję bawić się w Omedze na weselu koleżanki. Powiem szczerze, że byłam
            i jestem miło zaskoczona. Bardzo fajna sala, jedzenie na prawdę dobre:) Gdy ja
            zamawiałam salę na swoje wesele, Omegi nawet nie brałam pod uwagę, bo z
            zewnątrz wyglądała nieciekawie i przyjełam założenie, że w środku pewnie tak
            samo:). W tej chwili byłaby to jedna z sal, którą zdecydowanie brałabym pod
            uwagę:). Takie moje skromne zdanie:) Pozdrawiam.
            • moler1 Re: sala na wesele 05.09.06, 10:45
              vesna77 napisała:

> Miałam okazję bawić się w Omedze na weselu koleżanki. Powiem szczerze, że
              byłam
              >
              > i jestem miło zaskoczona. Bardzo fajna sala, jedzenie na prawdę dobre:) Gdy
              ja
              > zamawiałam salę na swoje wesele, Omegi nawet nie brałam pod uwagę, bo z
              > zewnątrz wyglądała nieciekawie i przyjełam założenie, że w środku pewnie tak
              > samo:). W tej chwili byłaby to jedna z sal, którą zdecydowanie brałabym pod
              > uwagę:). Takie moje skromne zdanie:) Pozdrawiam.

Kiedyś na tym forum był wątek o Omedze...jakoś tak mało pochlebnie wtedy było :-
              ))) Zdaje się, że chodziło o dziwnie rozumianą uczciwość przez właścicieli
              Omegi. Jakoś nie mam ochoty mieć z nimi cokolwiek wspólnego.
              Z siedleckich sal najbardziej podoba mi się właśnie WLKS i Biesiadny
              Rafalskich - oba ze względu na wystrój (WLKS bardziej klasyczny, Biesiedny
              sielankowo wiejski). Biesiadny ma tylko tę wadę, że trudno jest tam zachować
              kameralny nastrój ...zawsze znajdzie się tam jakiś zaciekawiony przechodzień..:-
              )))
              • vesna77 Re: sala na wesele 05.09.06, 11:41
                moler1 napisał:
                > Kiedyś na tym forum był wątek o Omedze...jakoś tak mało pochlebnie wtedy
                było :
                > -
                > ))) Zdaje się, że chodziło o dziwnie rozumianą uczciwość przez właścicieli
                > Omegi. Jakoś nie mam ochoty mieć z nimi cokolwiek wspólnego.
                > Z siedleckich sal najbardziej podoba mi się właśnie WLKS i Biesiadny
                > Rafalskich - oba ze względu na wystrój (WLKS bardziej klasyczny, Biesiedny
                > sielankowo wiejski). Biesiadny ma tylko tę wadę, że trudno jest tam zachować
                > kameralny nastrój ...zawsze znajdzie się tam jakiś zaciekawiony
                przechodzień..:
                > -
                > )))

Powiem szczerze, że nie wiem, jak wygląda współpraca i uczciwość właścicieli
                Omegi, ponieważ bawiłam się tam jako gość weselny, a nie gospodarz:) Z drugiej
                strony wiem, że koleżanka, która organizowała tam wesele, nie miała żadnych
                negatywnych uwag co do współpracy (być może mieli pod tym względem szczęście:).
                W każdym bądź razie zdanie podtrzymuję. Sala bardzo ładna, jedzenie bardzo
                dobre. Ode mnie duży plusik:) Pozdrawiam.
                • k9003 Re: sala na wesele 05.09.06, 22:50
                  a co myślicie o sali "Chodów" Mam tam zaproszenie na wesele do koleżanki.
                  Ciekawa jestem jak będzie w tej sali.
              • on277 Re: sala na wesele 23.07.07, 23:25
                Mialem wesele w Omedze i bardzo polecam te sale, ponadto rozmawialem z wlascicielami na temat watku ktory byl tu kiedys poruszany, nie mozna miec do nich zadnej pretensji poniewaz w umowie ktora rowniez ja podpisalem jest wyraznie napisane, ze jest to zadatek a nie zaliczka o czym osoba ktora podpisuje umowe jest informowana. Sytuacja jest jasna jak przy kupnie auta, rezygnujesz zadatek przepada. W sumie sie nie dziwie bo wez sprzedaj termin miesiac przed weselem.
            • ac20068 Re: sala na wesele 11.02.07, 20:04
              Ostatnio koło Omegi na Ujrzanowskiej krząta się ekipa budowlana - czyżby
              rozbudowa sali?
    • ankliszka Re: sala na wesele 27.11.06, 22:32
      a jakie sa wasze opinie na temat sali 'U Anny' na Garwolinskiej?
      Byliscie moze na jakims weselu w tym lokalu?
      a moze sami mieliscie tam wesele?
      dzieki za wszelkie info
      • emti1 Re: sala na wesele 27.11.06, 22:41
        Moi rodzice chodzą tam na bale Emerytów i Rencistów ;)))

Sala kameralna,niewielka.Na moje oko wejdzie tam max 100 osób.
        Choc wystrój calkiem mily.
      • agatahot Re: sala na wesele 28.11.06, 07:39
        Wejdzie 100 osób, ale nie ma juz czym oddychać. Pomieszczenie bardzo mało,
        jezeli planujesz wesele na więcej osób to polecam Sale IMPERIUM w Starym Opolu!
        Jest naprawdę przepiękna, przestronna!
        • bugdi Re: sala na wesele 28.11.06, 10:01
          jako foto ocenie: ogolnie jedfzenie zawsze jest takie, za ile zgodza sie mlodzi, jezeli jest malo to wiadomo ze kosztowalo taniej jezeli jest co jesc to napewno bedzie drozej:
          Europa - czuje sie klimat taki restauracyjny, wszystko podane bdb, jak ktos lubi eleganckie lokale to proponuje tam.
          WLKS - odnoszac sie do wyswietlanych fotek i filmow, to chyba to nie jest rzecz o ktora chodzi przy wyborze sali, biorac kamerzyste i fotografga tak jak zwykle jakosc wykonannej roboty przez nich jest o niebo lepsza mysle, tzw. moloch dla mnie to jest al;e jak chcesh zmiescic duzo osob to znakomiciew sie nadaje, a i co do klimy to wiekszoszc klim w salach w kltorych bylem nie daje i tak rady jezeli jest cieplo, jedynie dobrze jest jak impreza sie zacznie, pozniej i tak jush jest za goraco, bo ludzie i tak są rozgrzani :)wystroj pozostawia duzo do zyczenia ale wystroje sie zmieniają,
          U Anny mała sala ale bardzo przyjemna, nadaje sie znakomicie dla DJa, z tylu jest przyjemny ogrodek ze strumyczkiem,bdb
          Rafalscy - klimacik weselny jest, wystroj najlepszy chyba, jest mnoostwo rekwizytow.
          Chodowiak - super jedzenie, kelnerzy chodzą jak 3eba, klimat weselny czuc bdb, tylko denerwojace dla mnie jako fotografa sa okan zasloniete przez zolte rolety, ktore w poloczeniu z zachodzacym sloncem daja bardzo zolte tlo na zdjeciach, powinni tam zamontowac biale, mozna sobie z tym poradzic, ale jush nie bede sie rozpisywal o tym.
          nie mam czasu wiec jak chcecie cos wiedziec o salach to dajcie znac w watku popytam sie znajomych :) pozdrawiam
          • bogini_nocy Re: sala na wesele 28.11.06, 10:42
            bugdi napisała:

> jako foto ocenie: ogolnie jedfzenie zawsze jest takie, za ile zgodza sie
            mlodzi
            > , jezeli jest malo to wiadomo ze kosztowalo taniej jezeli jest co jesc to
            napew
            > no bedzie drozej:
            > Europa - czuje sie klimat taki restauracyjny, wszystko podane bdb, jak ktos
            lub
            > i eleganckie lokale to proponuje tam.
            > WLKS - odnoszac sie do wyswietlanych fotek i filmow, to chyba to nie jest
            rzecz
            > o ktora chodzi przy wyborze sali, biorac kamerzyste i fotografga tak jak
            zwykl
            > e jakosc wykonannej roboty przez nich jest o niebo lepsza mysle, tzw. moloch
            dl
            > a mnie to jest al;e jak chcesh zmiescic duzo osob to znakomiciew sie nadaje,
            a
            > i co do klimy to wiekszoszc klim w salach w kltorych bylem nie daje i tak
            rady
            > jezeli jest cieplo, jedynie dobrze jest jak impreza sie zacznie, pozniej i
            tak
            > jush jest za goraco, bo ludzie i tak są rozgrzani :)wystroj pozostawia duzo
            do
            > zyczenia ale wystroje sie zmieniają,

wystrój to najmocniejsza strona tego lokalu, szczególnie jak widzi się tę salę
            przed wystrojem i po. Najlepiej udekorowana sala w Siedlcach, moim nieskromnym
            subiektywnym zdaniem.

> U Anny mała sala ale bardzo przyjemna, nadaje sie znakomicie dla DJa, z tylu
            je
            > st przyjemny ogrodek ze strumyczkiem,bdb
            > Rafalscy - klimacik weselny jest, wystroj najlepszy chyba, jest mnoostwo
            rekwiz
            > ytow.

lubie tę salę, chcociaż często słyszę, że jest tam pstrokacizna i graciarnia.
            Ta graciarnia i starocie podobno powodują niemiły zapach...ja nie czułam. Mam
            inny problem z tą salą, jak ktos już zauważył, zawsze kręci się tam ogromna
            ilość nieproszonych gości, ciekawskich mniej lub bardziej upierdliwych. No cóż
            jak sala jest na osiedlu to trzeba się z tym liczyć.

> Chodowiak - super jedzenie, kelnerzy chodzą jak 3eba, klimat weselny czuc
            bdb,
            > tylko denerwojace dla mnie jako fotografa sa okan zasloniete przez zolte
            rolety
            > , ktore w poloczeniu z zachodzacym sloncem daja bardzo zolte tlo na
            zdjeciach,
            > powinni tam zamontowac biale, mozna sobie z tym poradzic, ale jush nie bede
            sie
            > rozpisywal o tym.
            > nie mam czasu wiec jak chcecie cos wiedziec o salach to dajcie znac w watku
            pop
            > ytam sie znajomych :) pozdrawiam
          • ep55 Re: sala na wesele 28.11.06, 20:50
            bugi, a jak oceniasz salę FSO?
            • bugdi Re: sala na wesele 28.11.06, 22:56
              mialem tam jeden albo dwa razy wnerwiajace to latanie na 2 pietro i taki klimat opuszczonego budynku, ale ja patrze na to z innego punktu widzenia, ja bym tam poprostu nie chcial miec wesela,
    • agatahot Re: sala na wesele 12.02.07, 09:51
      wielki mołoch, nie wypał, jedzenie beznadziejne jakies zielone, mało jedzenia
      na stołach - to wrażenia po studniówce
    • westi84 Re: sala na wesele 24.07.07, 09:45
      A co myślicie na temat PANDEROSY??
      Mi sie bardzo podoba - mają piękny ogród i super sale ale nie więcej niż na 100
      osób.
    • gitarolin Re: sala na wesele 24.07.07, 11:41
      nie mam zdania, gram w kościele lub USC na ślubach, na ten temat wiem prawie
      wszystko.
      • karolciasuzi1 Re: sala na wesele 24.07.07, 22:01
        Pozro dla kururuku czy jakoś tak. Odezwij sie z raz na pocztę. Tak dla
        podtrzymania znajomości
    • pamplemousse1 Re: sala na wesele 25.07.07, 15:57
      A my robilismy w czerwcu tego roku wesele w PRZYWORACH, w Biesiadnym Siole u
      Rafalskich i naprawdę jest super miejsce, godne polecenia!!! Wszystko
      dopracowane w każdym szczególe, jedzenie przepyszne, Państwo Rafalscy to
      naprawdę klasa! Ponadto są noclegi w domkach drewniach i super klimacik w
      środku sali, prawdziwie weselny klimat! Goście byli szczerze zachwyceni i
      miejscem i jedzeniem! POLECAM!
    • irina_palm Re: sala na wesele 02.08.07, 18:26
      Szukam miejsca na wesele w Siedlcach lub okolicach na ok 120 osób (oraz pokoi na ok 60 osób). Znacie jakieś odpowiednie miejsce?
      • ac20068 Re: sala na wesele 02.08.07, 18:41
        2 w 1 czyli np. w hotel Arche - organizuja tam wesela a i nocleg przy okazji.
        Koleżanka tam miała i było w porządku. Możesz też w salach w pobliżu akademików.
      • karolciasuzi1 Re: sala na wesele 02.08.07, 20:04
        Zajazd EUROPA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka