kuku-ryku1 26.08.06, 14:57 jakie macie opinie na temat sali WLKS w Siedlcach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku-ryku1 Re: sala na wesele 28.08.06, 14:39 prawdopodobie nigdy tam nie byłeś na rzadnej imprezie - typowy negat - mi się np. bardzo podobało, dużo miejsca, wysoka, kapitalne rzarko i super dekoracja Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sala na wesele 28.08.06, 14:51 jesli Twoje postrzeganie swiata jest jak ortografia, ktorej uzywasz, to nie dziwie sie, ze Ci sie tam podobalo. Ja bylem i tez nie mogę piać z zachwytu. Widzialem lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-ryku1 Re: sala na wesele 28.08.06, 15:34 miało być "ziarko" - nie pamiętam żeby coś było najlepsze, zawsze jest jakieś lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
triwet Re: sala na wesele 28.08.06, 22:53 FSO nie za bardzo: 1. chyba 4 piętro - porażka 2. wystrój co najwyżej 3= 3. otoczenie wokół lipa Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: sala na wesele 04.09.06, 09:12 bardzo duża sala, a co najważniejsze najciekawiej udekorowana ze wszystkich sal jakie w Siedlcach widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
triwet Re: sala na wesele 28.08.06, 22:56 jak ci sie podobało to twój problem i twojego gustu ale dlaczego zakładasz z góry że nie byłem. wytłumacz mi to skoro się wypowaidam to chyba nie tylko po to by sobie w klawisze poklikać tylko skoro pytasz to piszę co myślę no chyba że tolerujesz tylko opinie pohlebne bo tak ci Gabryś kazał ....a może to ty Gabrysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-ryku1 Re: sala na wesele 29.08.06, 07:11 nie znam jaszcze Gabrysia, choć chetnie bym poznała Odpowiedz Link Zgłoś
triwet Re: sala na wesele 29.08.06, 13:21 ale dlaczego zakałdasz z góry że ja tam nie byłem czy tytlko dlatego że mam zdanie inne od twojego? Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-ryku1 Re: sala na wesele 29.08.06, 13:51 to co było kilka lat temu to niebo a ziemia - byłam tam miesiąc temu - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
triwet Re: sala na wesele 29.08.06, 22:21 wiem że to może zabrzmi jak wołanie na puszczy ale zamiast kręcić coś o miesiącach rewelacjach odpowiedz wprost na moje pytanie a nie kombinujesz jak polityk Odpowiedz Link Zgłoś
niedaleko_siedlec Re: sala na wesele 02.09.06, 23:30 Sala teoretycznie duża, ale tańczy się między stołami i nie jest to najlepsze rozwiązanie. Poza tym w lecie jest duszno bo chodzą tylko wiatraki a nie ma klimy. Zadowolonym można być natomiast z jedzenia. Aha... odnalezienie męskiej toalety, przynajmniej kiedyś, było dla niejednego gościa sporym wyczynem. Ogólnie: 4- Odpowiedz Link Zgłoś
nautylius Re: sala na wesele 04.09.06, 09:51 Podobno OMEGA przy AUTO S obok brzeskiej jest godna polecenia taką opinie słyszałem od grających tam zespołów ponoć wystrój OK obsługa OK żarcie OK może ktoś potwierdzi badz zaneguje bo w 2007 bedzie mnie interesowała sala na 80 chłopa i 80 kobitek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-ryku1 Re: sala na wesele 04.09.06, 14:17 zdecydowanie polecam salę WLKS - wprowadzili teraz system multimedialny - na sali rozstawione są kamery i cała impreza leci za żywo na wielkin ekranie na sali. Ponadto gosciu cały czas robi zdjęcia na weselu i od razu je wyswietla. Słyszałam też że oddaje później plytkę z nimi za darmochę. Mażna też dostarczyć swoją płytkę z jakimiś zdjęciami, co też zostanie wyświetlone na ekranie. Dla dzieci puszczają kreskówki. To wszystko tworzy ciekawy klimat , niespotykany gdzie indziej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
niedaleko_siedlec Re: sala na wesele 05.09.06, 11:16 Być może to fajna sprawa, choć dla mnie szczerze mówiąc absolutnie trzeciorzędna. A co z klimą jest już bo jeszcze kilka miesięcy temu nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
vaders1 Re: sala na wesele 04.09.06, 18:00 Sala Omega jak najbardziej godna polecenia grałem tam nawet w sobotę i naprawdę bez zarzutu. A tak nawiasem to mam wrazenie ze w tym poscie klóci się Gabryś z kimś z konkurencji. Też sobie wybrali miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vesna77 Re: sala na wesele 04.09.06, 23:42 Miałam okazję bawić się w Omedze na weselu koleżanki. Powiem szczerze, że byłam i jestem miło zaskoczona. Bardzo fajna sala, jedzenie na prawdę dobre:) Gdy ja zamawiałam salę na swoje wesele, Omegi nawet nie brałam pod uwagę, bo z zewnątrz wyglądała nieciekawie i przyjełam założenie, że w środku pewnie tak samo:). W tej chwili byłaby to jedna z sal, którą zdecydowanie brałabym pod uwagę:). Takie moje skromne zdanie:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: sala na wesele 05.09.06, 10:45 vesna77 napisała: > Miałam okazję bawić się w Omedze na weselu koleżanki. Powiem szczerze, że byłam > > i jestem miło zaskoczona. Bardzo fajna sala, jedzenie na prawdę dobre:) Gdy ja > zamawiałam salę na swoje wesele, Omegi nawet nie brałam pod uwagę, bo z > zewnątrz wyglądała nieciekawie i przyjełam założenie, że w środku pewnie tak > samo:). W tej chwili byłaby to jedna z sal, którą zdecydowanie brałabym pod > uwagę:). Takie moje skromne zdanie:) Pozdrawiam. Kiedyś na tym forum był wątek o Omedze...jakoś tak mało pochlebnie wtedy było :- ))) Zdaje się, że chodziło o dziwnie rozumianą uczciwość przez właścicieli Omegi. Jakoś nie mam ochoty mieć z nimi cokolwiek wspólnego. Z siedleckich sal najbardziej podoba mi się właśnie WLKS i Biesiadny Rafalskich - oba ze względu na wystrój (WLKS bardziej klasyczny, Biesiedny sielankowo wiejski). Biesiadny ma tylko tę wadę, że trudno jest tam zachować kameralny nastrój ...zawsze znajdzie się tam jakiś zaciekawiony przechodzień..:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vesna77 Re: sala na wesele 05.09.06, 11:41 moler1 napisał: > Kiedyś na tym forum był wątek o Omedze...jakoś tak mało pochlebnie wtedy było : > - > ))) Zdaje się, że chodziło o dziwnie rozumianą uczciwość przez właścicieli > Omegi. Jakoś nie mam ochoty mieć z nimi cokolwiek wspólnego. > Z siedleckich sal najbardziej podoba mi się właśnie WLKS i Biesiadny > Rafalskich - oba ze względu na wystrój (WLKS bardziej klasyczny, Biesiedny > sielankowo wiejski). Biesiadny ma tylko tę wadę, że trudno jest tam zachować > kameralny nastrój ...zawsze znajdzie się tam jakiś zaciekawiony przechodzień..: > - > ))) Powiem szczerze, że nie wiem, jak wygląda współpraca i uczciwość właścicieli Omegi, ponieważ bawiłam się tam jako gość weselny, a nie gospodarz:) Z drugiej strony wiem, że koleżanka, która organizowała tam wesele, nie miała żadnych negatywnych uwag co do współpracy (być może mieli pod tym względem szczęście:). W każdym bądź razie zdanie podtrzymuję. Sala bardzo ładna, jedzenie bardzo dobre. Ode mnie duży plusik:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k9003 Re: sala na wesele 05.09.06, 22:50 a co myślicie o sali "Chodów" Mam tam zaproszenie na wesele do koleżanki. Ciekawa jestem jak będzie w tej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
on277 Re: sala na wesele 23.07.07, 23:25 Mialem wesele w Omedze i bardzo polecam te sale, ponadto rozmawialem z wlascicielami na temat watku ktory byl tu kiedys poruszany, nie mozna miec do nich zadnej pretensji poniewaz w umowie ktora rowniez ja podpisalem jest wyraznie napisane, ze jest to zadatek a nie zaliczka o czym osoba ktora podpisuje umowe jest informowana. Sytuacja jest jasna jak przy kupnie auta, rezygnujesz zadatek przepada. W sumie sie nie dziwie bo wez sprzedaj termin miesiac przed weselem. Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: sala na wesele 11.02.07, 20:04 Ostatnio koło Omegi na Ujrzanowskiej krząta się ekipa budowlana - czyżby rozbudowa sali? Odpowiedz Link Zgłoś
ankliszka Re: sala na wesele 27.11.06, 22:32 a jakie sa wasze opinie na temat sali 'U Anny' na Garwolinskiej? Byliscie moze na jakims weselu w tym lokalu? a moze sami mieliscie tam wesele? dzieki za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: sala na wesele 27.11.06, 22:41 Moi rodzice chodzą tam na bale Emerytów i Rencistów ;))) Sala kameralna,niewielka.Na moje oko wejdzie tam max 100 osób. Choc wystrój calkiem mily. Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: sala na wesele 28.11.06, 07:39 Wejdzie 100 osób, ale nie ma juz czym oddychać. Pomieszczenie bardzo mało, jezeli planujesz wesele na więcej osób to polecam Sale IMPERIUM w Starym Opolu! Jest naprawdę przepiękna, przestronna! Odpowiedz Link Zgłoś
bugdi Re: sala na wesele 28.11.06, 10:01 jako foto ocenie: ogolnie jedfzenie zawsze jest takie, za ile zgodza sie mlodzi, jezeli jest malo to wiadomo ze kosztowalo taniej jezeli jest co jesc to napewno bedzie drozej: Europa - czuje sie klimat taki restauracyjny, wszystko podane bdb, jak ktos lubi eleganckie lokale to proponuje tam. WLKS - odnoszac sie do wyswietlanych fotek i filmow, to chyba to nie jest rzecz o ktora chodzi przy wyborze sali, biorac kamerzyste i fotografga tak jak zwykle jakosc wykonannej roboty przez nich jest o niebo lepsza mysle, tzw. moloch dla mnie to jest al;e jak chcesh zmiescic duzo osob to znakomiciew sie nadaje, a i co do klimy to wiekszoszc klim w salach w kltorych bylem nie daje i tak rady jezeli jest cieplo, jedynie dobrze jest jak impreza sie zacznie, pozniej i tak jush jest za goraco, bo ludzie i tak są rozgrzani :)wystroj pozostawia duzo do zyczenia ale wystroje sie zmieniają, U Anny mała sala ale bardzo przyjemna, nadaje sie znakomicie dla DJa, z tylu jest przyjemny ogrodek ze strumyczkiem,bdb Rafalscy - klimacik weselny jest, wystroj najlepszy chyba, jest mnoostwo rekwizytow. Chodowiak - super jedzenie, kelnerzy chodzą jak 3eba, klimat weselny czuc bdb, tylko denerwojace dla mnie jako fotografa sa okan zasloniete przez zolte rolety, ktore w poloczeniu z zachodzacym sloncem daja bardzo zolte tlo na zdjeciach, powinni tam zamontowac biale, mozna sobie z tym poradzic, ale jush nie bede sie rozpisywal o tym. nie mam czasu wiec jak chcecie cos wiedziec o salach to dajcie znac w watku popytam sie znajomych :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: sala na wesele 28.11.06, 10:42 bugdi napisała: > jako foto ocenie: ogolnie jedfzenie zawsze jest takie, za ile zgodza sie mlodzi > , jezeli jest malo to wiadomo ze kosztowalo taniej jezeli jest co jesc to napew > no bedzie drozej: > Europa - czuje sie klimat taki restauracyjny, wszystko podane bdb, jak ktos lub > i eleganckie lokale to proponuje tam. > WLKS - odnoszac sie do wyswietlanych fotek i filmow, to chyba to nie jest rzecz > o ktora chodzi przy wyborze sali, biorac kamerzyste i fotografga tak jak zwykl > e jakosc wykonannej roboty przez nich jest o niebo lepsza mysle, tzw. moloch dl > a mnie to jest al;e jak chcesh zmiescic duzo osob to znakomiciew sie nadaje, a > i co do klimy to wiekszoszc klim w salach w kltorych bylem nie daje i tak rady > jezeli jest cieplo, jedynie dobrze jest jak impreza sie zacznie, pozniej i tak > jush jest za goraco, bo ludzie i tak są rozgrzani :)wystroj pozostawia duzo do > zyczenia ale wystroje sie zmieniają, wystrój to najmocniejsza strona tego lokalu, szczególnie jak widzi się tę salę przed wystrojem i po. Najlepiej udekorowana sala w Siedlcach, moim nieskromnym subiektywnym zdaniem. > U Anny mała sala ale bardzo przyjemna, nadaje sie znakomicie dla DJa, z tylu je > st przyjemny ogrodek ze strumyczkiem,bdb > Rafalscy - klimacik weselny jest, wystroj najlepszy chyba, jest mnoostwo rekwiz > ytow. lubie tę salę, chcociaż często słyszę, że jest tam pstrokacizna i graciarnia. Ta graciarnia i starocie podobno powodują niemiły zapach...ja nie czułam. Mam inny problem z tą salą, jak ktos już zauważył, zawsze kręci się tam ogromna ilość nieproszonych gości, ciekawskich mniej lub bardziej upierdliwych. No cóż jak sala jest na osiedlu to trzeba się z tym liczyć. > Chodowiak - super jedzenie, kelnerzy chodzą jak 3eba, klimat weselny czuc bdb, > tylko denerwojace dla mnie jako fotografa sa okan zasloniete przez zolte rolety > , ktore w poloczeniu z zachodzacym sloncem daja bardzo zolte tlo na zdjeciach, > powinni tam zamontowac biale, mozna sobie z tym poradzic, ale jush nie bede sie > rozpisywal o tym. > nie mam czasu wiec jak chcecie cos wiedziec o salach to dajcie znac w watku pop > ytam sie znajomych :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bugdi Re: sala na wesele 28.11.06, 22:56 mialem tam jeden albo dwa razy wnerwiajace to latanie na 2 pietro i taki klimat opuszczonego budynku, ale ja patrze na to z innego punktu widzenia, ja bym tam poprostu nie chcial miec wesela, Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: sala na wesele 12.02.07, 09:51 wielki mołoch, nie wypał, jedzenie beznadziejne jakies zielone, mało jedzenia na stołach - to wrażenia po studniówce Odpowiedz Link Zgłoś
westi84 Re: sala na wesele 24.07.07, 09:45 A co myślicie na temat PANDEROSY?? Mi sie bardzo podoba - mają piękny ogród i super sale ale nie więcej niż na 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
gitarolin Re: sala na wesele 24.07.07, 11:41 nie mam zdania, gram w kościele lub USC na ślubach, na ten temat wiem prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: sala na wesele 24.07.07, 22:01 Pozro dla kururuku czy jakoś tak. Odezwij sie z raz na pocztę. Tak dla podtrzymania znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: sala na wesele 25.07.07, 15:57 A my robilismy w czerwcu tego roku wesele w PRZYWORACH, w Biesiadnym Siole u Rafalskich i naprawdę jest super miejsce, godne polecenia!!! Wszystko dopracowane w każdym szczególe, jedzenie przepyszne, Państwo Rafalscy to naprawdę klasa! Ponadto są noclegi w domkach drewniach i super klimacik w środku sali, prawdziwie weselny klimat! Goście byli szczerze zachwyceni i miejscem i jedzeniem! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
irina_palm Re: sala na wesele 02.08.07, 18:26 Szukam miejsca na wesele w Siedlcach lub okolicach na ok 120 osób (oraz pokoi na ok 60 osób). Znacie jakieś odpowiednie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: sala na wesele 02.08.07, 18:41 2 w 1 czyli np. w hotel Arche - organizuja tam wesela a i nocleg przy okazji. Koleżanka tam miała i było w porządku. Możesz też w salach w pobliżu akademików. Odpowiedz Link Zgłoś