Gość: polika_@ IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 15:21 Garriel przy ul. Sienkiewicza... Czy ktos z Was był u masażysty z GABRILE? Poprosiłabym o jakies komentarze, sama chce sie wybrac. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolec Re: GABRIEL GABRIEL GABRIEL IP: *.*.*.* 11.03.03, 16:08 Gość portalu: polika_@ napisał(a): > Gabriel przy ul. Sienkiewicza... Czy ktos z Was był u masażysty z GABRILE? > Poprosiłabym o jakies komentarze, sama chce sie wybrac. Pozd. Czytaj o tym na wątku "GENIALNY GABINET MASAŻU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: GABRIEL GABRIEL GABRIEL IP: 194.181.155.* 12.03.03, 13:29 Ja byłam już kilka razy. Szczerze polecam - można poprosić o masaż częściowy (nogi, kark, plecy, itd) lub całkowity. Częściowy trwa ok. 30 min, całkowity 1 - 1,5 h. Gabinet przytulny, łagodna muzyka, świece aromoterapeutyczne, miła atmosfera. Masażysta profesjonalny, bardzo sympatyczny. Można u niego zamówić kosmetyki A.T.W. (używa ich do masażu). Z tego co wiem przychodzi tam m.in. wiele właścicielek siedleckich sklepów. I też bardzo sobie chwalą te masaże. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: GABRIEL GABRIEL GABRIEL 19.03.03, 23:58 Czy tam już nikt nie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś