guthead 31.10.06, 10:14 Co powiecie o pomyśle stworzenia na Błoniach Papieskich od strony Chrobrego górki z odpadów: plastiku szkła itp długo rozkładających się odpadów. Przysypać górkę 2 metrową warstwą ziemi. Widok z górki mógł by być ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:22 ...ależ Ty śmieszny jesteś. W rzeczywistości też taki jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Górka 31.10.06, 10:42 Wolę być czasami śmieszny niż uchodzić za wioskowego głupka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 31.10.06, 10:25 Zawsze przed dniem wolnym tak Ci pada na głowę? Takie 'rzeczy' jak butelki itp. poddaje się recykling'owi z powodu -jak sam napisales- dlugiego rozkladu. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:28 Czy w Siedlcach jest takie miejsce w którym można zrecyklingować plastik? Słyszałem że są zbierane i lecą na wysypisko. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 31.10.06, 10:35 ul. Ks.Brzóski 7 ;D (ok czepiam się, no ale czasem tak lubię) miałeś zniknąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin_chuck Re: Górka 31.10.06, 10:23 Po&&&&bało Cię gościu? Przepraszam wszystkich za przekleństwo, ale jeszcze bardziej za gutheada, któremu coś padło na mózg!!! A może Ciebie zakopiemy na błoniach, przysypiemy dwumetrową warstwą ziemi? Będzie niezły widok, a do tego rozkładasz się też dość długo. CO TY na to? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:26 A co Ty na to, że przyjdziesz do mnie i powiesz mi to prosto w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin_chuck Re: Górka 31.10.06, 10:41 Nie chce mi się z Tobą gadać... Znasz ten cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:25 Widzę, że macie przedwyborczą biegunke więc wam nie przeszkadzam. To na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 31.10.06, 10:26 Zaczerwieniles się i serce mocniej zabilo, bo pomysl nie spotkał się z poparciem? Tak bywa. Ale glupie pomysly trzeba tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:31 wręcz przeciwnie poruszyłem kwestię i widzę jak się zachowujecie. Brzóski 7 jestem dziś na miejscu można do mnie przyjść i powiedzieć mi prosto w oczy co sie chce. Wolny kraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 31.10.06, 10:36 Zwroc jednak uwage na to, jak glupia kwestie poruszyles. Zastanow się przed zalozeniem nowego watku, przynajmniej zeby reszta Cię nie zjechała... Moze z szacunku dla samego siebie, niektore Twoje pomysly nie powinny ujrzec 'swiatla forowego'? Taka mała porada. Zupelnie darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 31.10.06, 10:28 super że zmykasz, bo już chciałam napisać coś w stylu "wrócę jak znikniesz" no ale teraz to chyba zostanę ps. mój żołądek ma się dobrze, dziękuję za troskę Odpowiedz Link Zgłoś
zorbass Re: Górka 31.10.06, 10:26 Chrobrego ma już taki szczególny rów,chyba też przykryty. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 31.10.06, 10:40 z miejsca, które jest ważne dla większości mieszkanców naszego miasta (wizyta JPII, przyp. niunianiu) chcesz zrobić WYSYPISKO!!! nie dziw się krytyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:45 Nianiuńku szkoda Twoich paluszków. Szkoda gadać już napisałaś kim jesteś:) Wysypiska nikt nie zrobi ale napewno coś tam będzie oprócz dębów. Uleczyć nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 31.10.06, 10:49 20 postów/30 minut. Dobra prędkość. Podzielcie temat na recykling w mieście (na NS nie ma miejsca gdzie można wyrzucić baterie lub szkło czy plastik) i zagospodarowanie Pola Papieskie. Otrzymacie wynik górka śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Górka 31.10.06, 10:52 Masz PUK i ZUO od tego - tylko trzeba zapłacić ! Poza tym jako właściciel nieruchomości masz obowiązek selektywnej zbiórki odpadów, ale o tym też nie słyszałeś.. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Górka 31.10.06, 10:56 No i właśnie cały kandydat do RM, jak zaczynają się konkrety to uszy po sobie i chodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii A co to .... 31.10.06, 11:03 A ten kadydat to jakią partię reprezentuje że się tak zapytam ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: A co to .... 31.10.06, 11:04 wyobraź sobie, że Prawo i Sprawiedliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: A co to .... 31.10.06, 11:06 Czyli wszystko jasne, merytoryka na "pierwszym" miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 31.10.06, 10:56 Zrób sobie taką górkę za domem. Dziłka wystarczająco duza na górkę śmieci. Co Ty na to? Prywatna górka guthead'a? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Górka 02.11.06, 13:44 no dobra, gały mi wyszły z orbit !!! drogi kandydacie na radnego - tu nie trzeba się znać na ochronie środowiska jako kandydat nie masz też potrzeby znać ustawy o utrzymaniu czystości i porządku ani nawet ustawy o odpadach czy ochronie srodowiska wystarczy odrobina zdrowego rozsądku plastik - bardzo cenny surowiec szkło - j.w. rozkładające się odpadki ??? - to sie ładnie nazywa biodegradowalne nasze prawo nakazuje zbierać odpady selektywnie jako kraj zobowiązalismy się do przestrzegania przepisów UE itd ale pomyśl pada deszcz, cały syf (sorry za wyrazenie) trafia do gruntu a potem do wód gruntwych ja tam się ciesze, że mamy w kranach dobrą wode nie psujmy tego !!! jakbyś miał jeszce jakieś genialne pomysły z zakresu ochrony środowiska to może usyp z nich górkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 14:04 Przyznaje pomysł nie jest ani trochę dobry. Jak by ktoś pomyślał to by wiedział że to nigdy by nie przeszło. Osobiście nie śmiecę chyba, że we własnych kieszeniach. Można było by to zrobić z gruzu i i innych biologicznych odpadów, ale o tym nikt nie wspomina. W sumie mogłem napisać o tym na początku. Przeanalizuj wypowiedzi ludzi. "Próbny balon". No, ale... poznać istotę forumowicza. Usypałem górkę "chamską" - towaru jest tu dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Górka 02.11.06, 14:11 Ty chociaż wiesz o czym piszesz ? Przestań palić to świństwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 02.11.06, 14:17 oxylog napisał: > Ty chociaż wiesz o czym piszesz ? > Przestań palić to świństwo ! trafna uwaga...ech Daniel Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Górka 02.11.06, 14:34 ale czy bambosz bije trampka czy odwrotnie ? bo nie wiem na co postawić ;) No i do tego kolega Daniel poszedł w żarówkę , zarówka bije tramka ? ja postawiłem a śrubokręt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 02.11.06, 14:36 bambii napisał: > ale czy bambosz bije trampka czy odwrotnie ? zdecydowanie! bije nawet "górkę gutheada" > No i do tego kolega Daniel poszedł w żarówkę , zarówka bije tramka ? ja > postawiłem a śrubokręt ;) tu już wymiękłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: Górka 02.11.06, 14:29 Młody człowieczku,jesteś śmieszny ,tak jak ta ten twój PiS.Pewnie jak byłeś mały to miałeś pod górkę do ,<..nauki>.Istąd twoja miłość do GÓRKI Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 14:40 To nawet nie jest śmieszne zachowujecie się jak pospolite chamy, dlatego w takim mieście nic się nie rozwija. Kultura upadła na pysk, pseudo ekologia - usuwanie śmietniczek, nic tu się nie rozwinie jeśli każdy jest taki mądry i dorosły jak wybrańcy z tego forum. W rzeczywistości jesteście szczurami, które nic nigdy nie zrobiły dla nikogo nic bezinteresownie. Włączcie trochę wyobraźnię. Ośmieszacie samych siebie od początku tego wątku. Powtórzę to pięć razy i wejdzie wam to w Wasze małe monitorki. Pozdrawiam PS. Nie jestem związany z polityką tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 14:43 Niestety nie o Was - nie kwalifikujecie się wiekowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Górka 02.11.06, 14:46 eeeee ale zabawa się dopiero rozkręcała, takie internetowe kalambury :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 02.11.06, 14:49 a już chciałam zabrać zabawki i wynieść się z piaskownicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 02.11.06, 20:11 > PS. Nie jestem związany z polityką tego kraju. A mam Ci przypomniec z jakiej listy startujesz na radnego? Wiesz kto sie nie utoższamia z polityką? Forum Samorządowe, tam nie ma deka Wiejskiej. Dlatego chłopie idz zaklejać plakaty Pana Drabio - o ile dobrze pamiętam. Bo że widziałem to fakt. Aha... chamem i szczurem mozesz nazywac tego, kogo widzisz w lustrze. Bo przynamniej mnie osobiscie nie poznales, wiec i jakichkolwiek podstaw do tego nie masz. Ponadto naklej sobie na swoim duzym monitorku znak 'zakaz wjazdu' albo jakies ograniczenie predkosci, najlepiej do '10'. Moze to Ci przypomni, ze nie jestes ponad innymi... Szanowny Kandydacie z PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 20:22 Uderz w stół a nożyce się odezwą. Trudno zrozumieć dlaczego startuje do RM? Nie zrozumiesz jak nie chcesz. Wszyscy źli Ty dobry. Idź zagłosować! obserwator.ws> nie jestes ponad innymi Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 02.11.06, 20:30 Czego mogłes się to Tobie spodziewać? kolejnego banalnego wpisu z żałosną obroną... Mistrzem riposty nie jesteś. Pojdę zagłosowac. Zawsze to robię jesli jest okazja. PS. FS w obecnej postaci. To errata do poprzedniego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 20:44 Chyba nie spodziewałeś się że będę toczył pianę? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Górka 02.11.06, 14:54 eeeee Daniel przestań, nie obrażaj się , przez chwilę załapałeś klimat ( w tych kalamburach) , a teraz taki poważny się robisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Górka 02.11.06, 17:53 Bolka nie znasz, a Ryśka od "kałachów" znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wytaczacz_podsuwnicowy Re: Górka 02.11.06, 17:32 czy pisanie takich idiotyzmów poprawi ci samopoczucie bo jeśli tak to jesteś chory Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 17:55 próbujesz mnie obrazić czy znów nie przeczytałeś całego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Górka 02.11.06, 20:21 żeby nieco odciążyć gutheada od sypiących się na jego głowę gradów za pomysł górki ze śmieci to muszę wam powiedzieć, że nie jest to do końca jego oryginalny pomysł. Mam wrażenie, że autor wątku nieco tylko zmodyfikował pomysł prezesa ZUO, który miał jakoby snuć plany skupienia większej ilości śmieci z Warszawy i usypanie górki gdzieś w okolicach wysypiska. świadomie piszę jakoby, bo nie byłem świadkiem tej wypowiedzi a jedynie znam ją z przekazu ustnego. Myślę, że guthead zna szczegóły i jeżeli będzie chciał to potwierdzi to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Górka 02.11.06, 20:31 Raczej nie naPISze nic więcej... A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 02.11.06, 20:54 Mariano D(kandydacie jeśli się nie mylę). Dziękuję za odciążenie z jeśli można to nazwać gradobicia. Rzucając ten temat na forum chciałem poruszyć kilka tematów.Głównym jest problemem jest przetwarzania odpadów segregowanych i odpadów biologicznych. Inne to zagospodarowanie Błoni. Zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Górka 03.11.06, 01:52 > Rzucając ten temat na forum chciałem poruszyć kilka tematów.Głównym jest > problemem jest przetwarzania odpadów segregowanych i odpadów biologicznych. bez urazy ale żeby poruszać jakiś temat - to trzeba troche o nim wiedzieć - inaczej wychodzi troche ... niezręcznie (ładne słowo :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Górka 03.11.06, 01:40 to również nie jest oryginalny pomysł prezesa ZUO ale faktycznie, prezes kiedyś go podchwycił :)) tylko występuje pewien konflikt interesów albo chce się składować odpady albo robić teren rekreacyjny - ta górka miała być narciarska (nie mylić z widokową :)) ) zapewne jeszcze kiedyś ktoś wróci do tematu - jeśli składowisko się wyczerpie ( a są plany rozbudowy -linia do segregacji itp oraz protesty mieszkańców) i będzie potrzeba jego rekultywacji ale to odległa przyszłość raczej "na za dwie, trzy, cztery kadencje" nie można "usypywać górki ze śmieci w okolicach wysypiska" - to wbrew prawu i zdrowemu rozsądkowi "śmieci" - zwane również odpadami - składuje się zgodnie z prawem na składowiskach odpadów ja rozumiem - ekologia - modny temat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Górka 03.11.06, 10:39 górka będzie ale za Białkami i na pewno nie ze śmieci ;) tam cos sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 03.11.06, 10:55 Będą prywatne stawy rybne. Zainteresowanie tymi terenami wskazuje na potrzeby miasta. Wykopano dwa stawy i mieszkańcy widzą tam Monte Carlo. Pomysły typu aquapark, Mc Donald itp to marzenia i potrzeby Siedlczan. Aquapark potrzebuje ciepłych źródeł i turystów(dużo). Mam wrażenie, że basen w Sokołowie Podl. wystarczy. Mc Donald to franczyza. Czyli trzeba mieć sumę pieniędzy + zbudować budynek + wyposażyć. 1/2 roku roboty. Koszty zwracają się po 10 latach? Można sobie wtedy żyć spokojnie. W Siedlcach nie ma takich ludzi. Więc czekamy na inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 03.11.06, 11:06 guthead napisał: > Mam wrażenie, że basen w Sokołowie Podl. wystarczy aquapark w Sokołowie, McDonald w Warszawie, a u nas co ??? NIC??? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 03.11.06, 11:21 Tego akurat nie macie. Zamknięcie Kilińskiego i zrobienie aleji to tak samo głupi pomysł. Jak widać każdemu się trafiają głupie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 03.11.06, 11:23 guthead napisał: > Tego akurat nie macie. fakt to był twój pomysł, nie nasz! Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 03.11.06, 12:01 guthead napisał: > Poprawiasz nasze relacje? ja?! a przypadkiem nie Ty? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51275483&a=51400473 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 03.11.06, 21:38 guthead napisał: > Może razem? odpowiem tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51398208&a=51470022 Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Górka 03.11.06, 22:50 Kobieta VS Beret Moherowy. Odczuwam mieszane uczucia w dyskusji z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Górka 04.11.06, 08:48 guthead napisał: > Kobieta VS Beret Moherowy. Odczuwam mieszane uczucia w dyskusji z Tobą. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Górka 03.11.06, 11:21 na MTV kiedys leciał "Beavis and Buthead" tak podobnie brzmi jak Guthead tylko nie wiem który jest który ;) www.rustoys.ru/pics/beavis_buthead.jpg Odpowiedz Link Zgłoś