guthead 06.11.06, 16:26 Mój elektoracie(kochany)! Jestem zdania, że dojazd do bloków na Wyszyńskiego jest opłakiwany przez Was codziennie. Zagłosujcie na mnie a zrobię tam porządek! Dziękuję Daniel Guth Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 16:35 no ten wątek lepszy od tego : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51639320 zdania trochę emocjonalne, ale szyk nawet poprawny, czytelny przekaz, na koniec uprzejmość , jeszcze będą z ciebie ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 16:40 bambii napisał: > no ten wątek lepszy od tego : > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51639320 > zdania trochę emocjonalne, ale szyk nawet poprawny, czytelny przekaz, na koniec > uprzejmość , jeszcze będą z ciebie ludzie ;) > a widziałeś jego ulotkę wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 16:43 > a widziałeś jego ulotkę wyborczą? nie, nie mój okręg, a co tam jest napisane ? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 16:50 Bambii to nie koniecznie do Ciebie musiało być, więc się tak nie wczuwaj. Oto moja ulotka w formie elektronicznej umieszczona na stronie mojego znajomego www.karol.tchorzewski.pl/daniel%20Guth%20sw.pdf Pozdrawiam Wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 16:53 > więc się tak nie wczuwaj. mam wielu przyjaciół na NS ale skoro mam się nie wczuwać .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 16:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51639320 Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 18:16 zapowiadają ocieplenie , chłopie , bierz szpadel i grabie i rób ten dojazd , do 12.11 kawał dobrej roboty zrobisz , dopiero wyborcy ruszą do urn , jak w sondażu , bedą chcieli trzy rzzy, Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Bloki Wyszyńskiego 06.11.06, 23:46 No dawaj dawaj co zamierzasz,normalnie lejesz miod na moje serce,oby nie okazalo sie to "laniem wody".Gdzie widzisz mozliwosc przebicia sie z tego osiedla?Jakie masz podstawy sadzic ze wogole jest to mozliwe? Pomyslmy: 1) miedzy garazami pomiedzy blokiem osemka i ..... nie pamietam numeru---to raczej nie mozliwe ,nie uwzgledniono tego przy budowie skrzyzowania i nie sadze aby brano to pod uwage w przyszlosci.Duzo kasy poszlo w organizacje i przebudowe WYSZYNSKIEGO 2)przebicie sie pod oknami bloku wiezowca "kolejowego" do uliczki dobiegajacej do Starowiejskiej---chyba tez nie mozliwe,plac czesciowo pewnie Strusa a i ludzie by nie byli zadowoleni majac kolo siebie ulice pod oknami 3) przebicie sie miedzy hotelowkami do Wyszynskiego przy kosciele- Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 00:04 NY! Tam jest jakaś możliwość fizyczna stworzenia drogi osiedlowej. Dlatego trzeba cisnąć tych ludzi i do tego mieć poparcie. Chodzi mi o nieparzyste numery mają tam drogę dojazdową tragiczną. Rozmawiałem z kumplem, który prosił żebym o tym wspomniał, jeśli dojdę do "włady". A ten temat też mnie Ciekawi i mam go od tego momentu na uwadze. Chce stworzyć listę żądań(realnych) od mieszkańców, którą (jeśli sie nie dostanę) będę wywieszał w centrum miasta w formacie A0. Jak się nie będziemy tak kotłować to może coś zrobimy. Staniemy przed urzędem i wreszcie miasto będzie miało długi przez mieszkańców. Wierzę, że mnie rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 02:08 Zagłosujcie na mnie a zrobię tam porządek! Kosmiczny jestes :) Wyslalem list do Wujka Googla. Na pytanie o frazę "Zagłosujcie na mnie" podał pare przykładów stron: 1. Proszę zagłosujcie na mnie! - Bloom Czarodziejka V.4 2. ZAGŁOSUJCIE NA MNIE :) * - ..:: *: Gustav Schäfer || Fan blog :* || ILG :* ::.. 3. ZAGŁOSUJCIE NA MNIE NA BLOGU... - ......................Christina ... I Ty człowieku masz 25lat? Zobacz kto tak pisze. Dzieci, nastolatki. Galerianki etc. Ogarnij się. Wsadź głowe pod zimną wodę i nie wyjmuj dopoki nie przemyslisz tego co robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:19 Obsesja na moim punkcie. wpisujecie moje słowa do wyszukiwarek! jesteście chorzy na fanatyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:23 Probuje Ci pokazac jakim dzieckiem jestes. Niedojrzaly emocjonalnie, nie nadajacy sie do zycia w gromadzie. Jednak pewnie zyciowo sie spelniasz, widnieje przy Twojej twarzy logo PiSu a to zapewne jest niesamowite uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:03 Aha. Pewnie na Wyszynskiego beda 'slimaki' a'la zjazdy z Wisłostrady :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:08 no tak wy piszecie a później mnie się czepiają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:09 Bo tak z czasu masz wypisane na czole "dołóż mi". Masochista czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:14 bambii napisał: > no tak wy piszecie a później mnie się czepiają ;)))) zauważyłam, że to ostatnio bardzo modne, to może i ja ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:21 I Ty też Brutusie ?;) Uwaga! zaraz sie przyczepi taki jeden morski wodnik szufarek że nie na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:22 To bedzie mnie musiła odczepic. Moher ponad wszystko. najlepiej oczywiście cudzy. Może Twoja małżonka raczek nie utnie ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:25 bambii napisał: > Uwaga! > zaraz sie przyczepi taki jeden morski wodnik szufarek że nie na temat :) to niech poczyta sobie to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=51665710&a=51666223 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:29 czy to własśnie jest ta "indolencja" o której mówił morski wodnik szuffarek ? ;) albo nie pytam bo się znowy zacznie , wszędzie za mną chodzi, jakis fan czy cuś. Ale "musi" nie lubić moich poglądów bo o Tchorzewskim tak ładnie pisze ;) > to niech poczyta sobie to: myślisz że poczyta ? on tu nie od czytania jest jak widzsiz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:32 pamiętaj nikt w swojej namolności nie przebije guth.... > myślisz że poczyta ? on tu nie od czytania jest jak widzsiz ;)))) tia, no cóż pozostaje wiara w drugiego człowieka, może przeczyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:36 a ten pomysł naszego przedstawiciela z listy PiS jak ci się podoba ? trochę mi to przypomina chęć budowy kosmodromu na błoniach (obok górki ;) ) , nie uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:48 bambii napisał: > a ten pomysł naszego przedstawiciela z listy PiS jak ci się podoba ? wracamy na właściwy tor? no skoro już pytasz to Ci odpowiem Daniel ma marzenia ... nie do spełnienia > trochę mi to przypomina chęć budowy kosmodromu na błoniach (obok górki ;) ) , > nie uważasz ? zgadzam się z Tobą Bambii - o studnio mądrości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 11:57 > zgadzam się z Tobą Bambii - o studnio mądrości ;) oj przesadzasz , aż się zaczewieniłem :) i nie pisz tak proszę bo zaraz ściagniesz tutaj tych wszystkich łypiących zawistnie ;), moze dlatego że nie wygrali nagrody ? > wracamy na właściwy tor? tak, żeby nie było że nie na temat. > Daniel ma marzenia ... nie do spełnienia bardzo i się podobało to okreslenie "trzeba ich przycisnąć" chodziło o mieszkańców tamtych bloków, to takie dyplomatyczne okreslenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 12:13 bambii napisał: > aż się zaczewieniłem :) szkoda, że nie widzę ;) > bardzo i się podobało to okreslenie "trzeba ich przycisnąć" chodziło o > mieszkańców tamtych bloków, to takie dyplomatyczne okreslenie :) a może miał na mysli "trzeba wycisnąć z nich poparcie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 12:15 Widac, że zdesperowany. Zesz jak nic mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Bloki Wyszyńskiego 07.11.06, 12:17 Dokładnie tak napisał : "Dlatego trzeba cisnąć tych ludzi i do tego mieć poparcie." Odpowiedz Link Zgłoś