abanderado 16.11.06, 13:05 Różdzka guru z Wiejskiej dotkneła PO i FS i zmieni ich w .... proszę o dokończenie zdania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:07 guru jak taki mocny to niech w ministry idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:15 bo guru to on lokalnie na wiejskiej i wE madiach to cieniuteńko .... śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:17 więc się lokalnie chce umocować... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:24 umocowany centralnie a lokalnie w jednej rączce trzymać sprawy ... taki BARON :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 13:28 ale juz ripsty nie mogl pomóc kolegom napisać w wyszedł paszkwil ??? Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 17:43 ... i na zdjeciach widać ostatnich nawet usmiech Jokera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 08:33 wczoraj widziałej już Jokera we sejmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 09:08 Jako polityk reprezentujący nasz region zasługuje na uznanie. W ogłoszeniach przedwyborczych w lokalnej prasie pisząc o sukcesach przyznał też zasługi konkurentom politycznym i to z nazwiska w pozyskaniu m. in. Stadlera. Stara sie byc obiektywny, chociaż przynależność partyjna tego mu nie ułatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 10:32 tiaaa pierwszy siedlczanin z oscarem ... Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 10:36 Któż z nas jest bez wad, nie mówiąc że bez oskara? Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 13:40 oscarem lange :-) bo ma blisko z domu na tą ulice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 13:40 oscarem lange :-) bo ma blisko z domu na tą ulice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 14:35 cytat z www.wojciechkudelski.pl: "Zauważył, że Siedlce są pierwszym na Mazowszu przykładem gdzie okazuje się, że współpraca PO i PiS jest możliwa". to się chyba ma dopiero okazać?! Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 14:59 Kwasniewski pokazal, jak mozna rzadzic, Jaruzelski pokazal, jak nie nalezy rzadzic, Walesa pokazal, ze kazdy idiota moze rzadzic, Kaczynski pokazal, ze nie kazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:22 doszły mnie słuchy że jak PiSiorki opanują siedlce i wykiwają wszytskich to PAN Joker teke ma dostać za zasługi w zdobywaniu terenu ... oby nie! Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:23 To złe Cię doszły słuchy chłopcze :) Tak nie będzie. Ale mam nadzieje, że 26 listopada Siedlczanie wybiora lepsze Siedlce - wybiora W. Kudelskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:25 Też mam taką nadzieję, chociaż tej nadziei i tak mniej niż wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:27 Musimy pokazać, ze Siedlczenie mają dośc 9-letniej władzy M. Symanowicza. A nadzieja musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 14:58 idzie w kierunku : "Zaminił stryjek siekierke na kijek" Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:04 Ja wiem. Ludzie Symanowicza piszą co im wódz nakaze, bo czekają na stołki, jesli on wygra. Ja jako zwykły Siedlczanin pracujacy w jednej z siedleckich szkoł mam dośc biernej postawy Symanowicza. Poprostu mam dośc tego kolesia i tyle. Wiem z forum , że Siedlce traciy przez niego miliony bo nie bło inwestycji w mieście. To już tragednia poprostu. Dlatego nie zamierzam oddac na niego swojego głosu. głosuje na Kudelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:35 lagos110 troche odleciałeć teraz Kolego. Na stołki czkaja nowi a nie ci co żądzili dotychczas bo oni do stołków dostęp maja. Żeby wykarmić PIS PO FS z całym zapleczem i bałaganem to dopierobylaby jazda. Było jak było ale zapowiada sie ze bedzie poltycznie wiec gorzej. Miastem powinni zadzic fachowcy a nie politycy czesto z przypadkowym wyksztalceniem i merytorycznie zblakani. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:49 jakoś od 16 lat nie zdążyli fachowców zaprzęgnąć do roboty to zasadniczo niewiele się zmieni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:54 Bez wyszktałcenia. Toż mnie chłopie rozbawiłes :D Przeczytaj moją malutką statystykę: Mirosław Symanowicz - dr nauk chemicznych, pracował na AP, nigdy na kierowniczym stanowisku oprocz stanowiska prezydenta miasta. Startuje z ugrupowania STS, w ktorym chyba (bo nie sprawdzałem) wszyscy mają wyższe wykształcenie. Dwa wyniki z najwyższym poparciem mieszkanców: Anna Sochacka - 487 głosami Mirosław Symanowicz - 386 głosami Najmniej glosow zebrał Arkadiusz Mazurkiewicz - 151 głosów Wojciech Kudelski - kilka razy na kierowniczym stanoisku z sukcesami i powodzeniami, mile spostrzegany przez swoich pracowników. Startuje z PiS-u, w ktorym wszyscy mają wyższe wykształcenie. Dwa wyniki z najwyższym poparciem mieszkanców: Wojciech Kudelski - 791 głosow Mariusz Orzełowski - 751 głosów Najmniej głosow otrzymał: Stefan Somla - 237 głosów Podsumowując Wojciech Kudelski piastował kilka razy kierownicze stanowiska i w dodatku z sukcesami - więcej na www.wojciechkudelski.pl . Pozatym radni Pis-uzyskali więsze poparcie mieszkańców. Różnica między dwoma najlepszymi wynikami STS-u a PiS-u to: 873 - STS 1542 - PIS 1542 - 873 = 669 głosów To świadczy o większym poparciu mieszkanców dla PiS-u niż dla STS. Bardzo duza przewaga PiS-u! Więc jak rzucasz oskarżenia to najpierw sporawdź! Jak widzisz nie podtwierdziły się one... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:57 choć całkiem zgrzebnie napisane:) to nie mogę się zgodzić tylko z tym, że w pisie to sami ludzie z wyższym wykształceniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:04 A kto nie ma? Może kogoś pominąłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:28 ale mówimy tylko o radnych z ramienia pis w tej kadencji - ma ich siedmiu... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:50 logos110 napisał: > Startuje z > ugrupowania STS, w ktorym chyba (bo nie sprawdzałem) wszyscy mają wyższe > wykształcenie. Startuje z PiS-u, w > ktorym wszyscy mają wyższe wykształcenie. nieprawda. pisałeś o ugrupowaniach, dlatego jestem taki czepliwy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:53 Może źle się wyraziłem. Sorry. Chodziło mi tylko o tych osobach, ktore dostały się do Rady Miasta Siedlce na kadencje 2006-2010 :) Tak więc na 100% wszyscy z PiS-u mają wyższe wykształcenie. Reszte przedstawia moja malutka statystyka :D W najblizszych dniach porobie takic więcej, moze to kogoś przekona, dlaczego nie warto oddac swojegojakż waznego głosu na Symanowicza!? Pozdrawiam Cię Emilu ... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 17:10 dokument świadczący o ukończeniu studiów nie jest dla mnie miernikiem intelektu a już na pewno nie logicznego myślenia. radni zarówno pis jak i sts dawali już temu dowód wczesniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 17:21 Co fakt to fakt. Na szczęście jest dużo nowej krwii, osob aktywnych i intelektem i swoją postawą. W PiS-ie jest dwóch starych radnych - Stefania Hęciak i Stefan Somla. Nie licze W. Kudelskiego, bo on był przewodniczacym rady miasta. Tą dwójkę ocenimy w tej kadencji - zobaczymy czy będa aktywne. Nowe osoby wywierają na mnie ogromną ciekawość, np. Mariusz Orzełowski ? Albo Alicja Serafin (lącznik PiS z służbą zrowia). STS ma 3 starych radnych - H. Niedziółka, G. Starega i J. Myszkowski. Tych znam lepiej - dużo krzycza, mało robią. Może teraz będzie lepiej ? Zobaczymy,a le nie wroże niczego dobrego ? Ciekawy jestem pracy A. Mazurkiewicza (tego trenera)? Poprawi sie sport ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 18:40 no zobaczymy. pani radna od pająków i pan radny od generała to już dali się wcześniej poznać. to z pisu. poza tym kudelski też był randym. jeśli chodzi o sts to wole nic nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 19:41 emektb napisał: > no zobaczymy. pani radna od pająków i pan radny od generała to już dali się > wcześniej poznać. O kim mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 19:42 Ale fajnie to zabrzmiało :D:D:D Stefania i Stefan :D Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 18:41 z SLD będzie np. maciek drabio. zna się na eurofunduszach. Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 20:05 noooo, - aktywni Stefania i Stefan, ale numer. A za te minione 4 lata nie możesz ich ocenić? Wg mojej skali ocen (1-5) dałbym im minus 1. Mocno się zastanawiałem kto i dlaczego na nich głosował Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 20:08 Ja nie powiedziałem, ze byli aktywni. Szczerze? Dla mnie Stefania jest w Radzie Miasta tylko dla kasy. Stefan jeszcze coś tam działał... Ale od przyznania oceny się wstrzymam bo poprostu nie chce zawyżyć :D albo zaniżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zorbass Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:51 ... obyś moich dzieci nie uczył. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbass Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:53 oczywiście myślałem o Logo-sie. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:56 Strasznie dużo nowych nickó namnozyło się w dwóch ostanich dniach agitujących w dodatku wodza Symanowicza. Czy naprawde Panie Prezydencie zalezy Panu na takiej agitacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 00:47 Logos110 też jest nowym nickiem. Jakoś dotąd na forum się nie ujawniał. Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 10:23 Logos110 to wręcz jakby "posiłki na 2 ture" Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 10:34 przyganiał kocioł garnkowi :P Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 13:20 Pierwszy wpis: 2006-11-13 18:06:31 autor: logos110 dotychczas: 112 razy Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 18:53 dla Posła Prawa i Sprawiedliwości ktory ma najwiekszy wplyw z ludzi naszego regionu na rzeczyws=istosc w kraju "kupczenie" glosami ma charakter marginalny ... nie majacy wplywu na wyniki wyborow ... czy dobrze zrozumialem ? Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 21.11.06, 22:39 Jakby Pan Poseł wiedział że takie chocki-klocki z koolicjantami wyjdą to w zyciu by sie nie PISał w ten układ ... Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 15.12.06, 23:24 ... cos mi sie wydaje ze nazwisko pojawi JOKERa pojawi sie niedlugo na liscie plac w Urzedzie Miasta ... tudziez innej moze nawet bardziej intratnej posadzie ... Odpowiedz Link Zgłoś