Dodaj do ulubionych

Poseł JOKER Tchórzewski

16.11.06, 13:05
Różdzka guru z Wiejskiej dotkneła PO i FS i zmieni ich w .... proszę o
dokończenie zdania
Obserwuj wątek
    • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:07
      guru jak taki mocny to niech w ministry idzie...
      • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:15
        bo guru to on lokalnie na wiejskiej i wE madiach to cieniuteńko .... śpiewa
        • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:17
          cienki to w pisie jest...
        • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:17
          więc się lokalnie chce umocować...
          • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 13:24
            umocowany centralnie
            a lokalnie w jednej rączce trzymać sprawy ...
            taki BARON :-)
      • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 13:28
        ale juz ripsty nie mogl pomóc kolegom napisać w wyszedł paszkwil ???
    • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 16.11.06, 17:43
      ... i na zdjeciach widać ostatnich nawet usmiech Jokera :-)
      • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 08:33
        wczoraj widziałej już Jokera we sejmie ...
        • westwind2 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 09:08
          Jako polityk reprezentujący nasz region zasługuje na uznanie. W ogłoszeniach
          przedwyborczych w lokalnej prasie pisząc o sukcesach przyznał też zasługi
          konkurentom politycznym i to z nazwiska w pozyskaniu m. in. Stadlera. Stara sie
          byc obiektywny, chociaż przynależność partyjna tego mu nie ułatwia.
          • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 10:32
            tiaaa pierwszy siedlczanin z oscarem ...
            • westwind2 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 10:36
              Któż z nas jest bez wad, nie mówiąc że bez oskara?
              • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 13:40
                oscarem lange :-)
                bo ma blisko z domu na tą ulice :-)
              • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 13:40
                oscarem lange :-)
                bo ma blisko z domu na tą ulice :-)
    • niunianiu Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 14:35
      cytat z www.wojciechkudelski.pl:
      "Zauważył, że Siedlce są pierwszym na Mazowszu przykładem gdzie okazuje się, że
      współpraca PO i PiS jest możliwa".

to się chyba ma dopiero okazać?!
      • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 17.11.06, 14:59
        Kwasniewski pokazal, jak mozna rzadzic,
        Jaruzelski pokazal, jak nie nalezy rzadzic,
        Walesa pokazal, ze kazdy idiota moze rzadzic,
        Kaczynski pokazal, ze nie kazdy...
        • noemilux Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:22
          doszły mnie słuchy że jak PiSiorki opanują siedlce i wykiwają wszytskich to PAN
          Joker teke ma dostać za zasługi w zdobywaniu terenu ... oby nie!
          • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:23
            To złe Cię doszły słuchy chłopcze :) Tak nie będzie. Ale mam nadzieje, że 26
            listopada Siedlczanie wybiora lepsze Siedlce - wybiora W. Kudelskiego :)
            • misinka81 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:25
              Też mam taką nadzieję, chociaż tej nadziei i tak mniej niż wcześniej...
              • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 18.11.06, 18:27
                Musimy pokazać, ze Siedlczenie mają dośc 9-letniej władzy M. Symanowicza. A
                nadzieja musi być.
                • noemilux Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 14:58
                  idzie w kierunku : "Zaminił stryjek siekierke na kijek"
                  • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:04
                    Ja wiem. Ludzie Symanowicza piszą co im wódz nakaze, bo czekają na stołki,
                    jesli on wygra. Ja jako zwykły Siedlczanin pracujacy w jednej z siedleckich
                    szkoł mam dośc biernej postawy Symanowicza. Poprostu mam dośc tego kolesia i
                    tyle. Wiem z forum , że Siedlce traciy przez niego miliony bo nie bło
                    inwestycji w mieście. To już tragednia poprostu. Dlatego nie zamierzam oddac na
                    niego swojego głosu. głosuje na Kudelskiego.
                    • noemilux Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:35
                      lagos110 troche odleciałeć teraz Kolego. Na stołki czkaja nowi a nie ci co
                      żądzili dotychczas bo oni do stołków dostęp maja. Żeby wykarmić PIS PO FS z
                      całym zapleczem i bałaganem to dopierobylaby jazda. Było jak było ale zapowiada
                      sie ze bedzie poltycznie wiec gorzej. Miastem powinni zadzic fachowcy a nie
                      politycy czesto z przypadkowym wyksztalceniem i merytorycznie zblakani.
                      • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:49
                        jakoś od 16 lat nie zdążyli fachowców zaprzęgnąć do roboty to zasadniczo
                        niewiele się zmieni:))
                      • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:54
                        Bez wyszktałcenia. Toż mnie chłopie rozbawiłes :D Przeczytaj moją malutką
                        statystykę:
                        Mirosław Symanowicz - dr nauk chemicznych, pracował na AP, nigdy na
                        kierowniczym stanowisku oprocz stanowiska prezydenta miasta. Startuje z
                        ugrupowania STS, w ktorym chyba (bo nie sprawdzałem) wszyscy mają wyższe
                        wykształcenie.
                        Dwa wyniki z najwyższym poparciem mieszkanców:
                        Anna Sochacka - 487 głosami
                        Mirosław Symanowicz - 386 głosami
                        Najmniej glosow zebrał
                        Arkadiusz Mazurkiewicz - 151 głosów

Wojciech Kudelski - kilka razy na kierowniczym stanoisku z sukcesami i
                        powodzeniami, mile spostrzegany przez swoich pracowników. Startuje z PiS-u, w
                        ktorym wszyscy mają wyższe wykształcenie.
                        Dwa wyniki z najwyższym poparciem mieszkanców:
                        Wojciech Kudelski - 791 głosow
                        Mariusz Orzełowski - 751 głosów
                        Najmniej głosow otrzymał:
                        Stefan Somla - 237 głosów

Podsumowując Wojciech Kudelski piastował kilka razy kierownicze stanowiska i w
                        dodatku z sukcesami - więcej na www.wojciechkudelski.pl .
                        Pozatym radni Pis-uzyskali więsze poparcie mieszkańców.
                        Różnica między dwoma najlepszymi wynikami STS-u a PiS-u to:
                        873 - STS
                        1542 - PIS
                        1542 - 873 = 669 głosów
                        To świadczy o większym poparciu mieszkanców dla PiS-u niż dla STS. Bardzo duza
                        przewaga PiS-u!

Więc jak rzucasz oskarżenia to najpierw sporawdź! Jak widzisz nie podtwierdziły
                        się one...
                        • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:57
                          choć całkiem zgrzebnie napisane:) to nie mogę się zgodzić tylko z tym, że w
                          pisie to sami ludzie z wyższym wykształceniem:)
                          • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:04
                            A kto nie ma? Może kogoś pominąłem ?
                            • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:25
                              a ilu czzłonków ma pis?
                              • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:28
                                ale mówimy tylko o radnych z ramienia pis w tej kadencji - ma ich siedmiu...
                        • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:50
                          logos110 napisał:

> Startuje z
                          > ugrupowania STS, w ktorym chyba (bo nie sprawdzałem) wszyscy mają wyższe
                          > wykształcenie.

Startuje z PiS-u, w
                          > ktorym wszyscy mają wyższe wykształcenie.

nieprawda. pisałeś o ugrupowaniach, dlatego jestem taki czepliwy:))
                          • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 16:53
                            Może źle się wyraziłem. Sorry. Chodziło mi tylko o tych osobach, ktore dostały
                            się do Rady Miasta Siedlce na kadencje 2006-2010 :) Tak więc na 100% wszyscy z
                            PiS-u mają wyższe wykształcenie. Reszte przedstawia moja malutka statystyka :D
                            W najblizszych dniach porobie takic więcej, moze to kogoś przekona, dlaczego
                            nie warto oddac swojegojakż waznego głosu na Symanowicza!?
                            Pozdrawiam Cię Emilu ...
                            • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 17:10
                              dokument świadczący o ukończeniu studiów nie jest dla mnie miernikiem intelektu
                              a już na pewno nie logicznego myślenia. radni zarówno pis jak i sts dawali już
                              temu dowód wczesniej:)
                              • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 17:21
                                Co fakt to fakt. Na szczęście jest dużo nowej krwii, osob aktywnych i
                                intelektem i swoją postawą. W PiS-ie jest dwóch starych radnych - Stefania
                                Hęciak i Stefan Somla. Nie licze W. Kudelskiego, bo on był przewodniczacym rady
                                miasta. Tą dwójkę ocenimy w tej kadencji - zobaczymy czy będa aktywne. Nowe
                                osoby wywierają na mnie ogromną ciekawość, np. Mariusz Orzełowski ? Albo Alicja
                                Serafin (lącznik PiS z służbą zrowia).
                                STS ma 3 starych radnych - H. Niedziółka, G. Starega i J. Myszkowski. Tych znam
                                lepiej - dużo krzycza, mało robią. Może teraz będzie lepiej ? Zobaczymy,a le
                                nie wroże niczego dobrego ? Ciekawy jestem pracy A. Mazurkiewicza (tego
                                trenera)? Poprawi sie sport ?
                                • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 18:40
                                  no zobaczymy. pani radna od pająków i pan radny od generała to już dali się
                                  wcześniej poznać. to z pisu. poza tym kudelski też był randym.
                                  jeśli chodzi o sts to wole nic nie mówić.
                                  • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 19:41
                                    emektb napisał:

> no zobaczymy. pani radna od pająków i pan radny od generała to już dali się
                                    > wcześniej poznać.

O kim mówisz?
                                    • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 19:42
                                      stefania i stefan
                                      • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 19:42
                                        Ale fajnie to zabrzmiało :D:D:D Stefania i Stefan :D
                                • emektb Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 18:41
                                  z SLD będzie np. maciek drabio. zna się na eurofunduszach.
                                • hejj1 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 20:05
                                  noooo, - aktywni Stefania i Stefan, ale numer. A za te minione 4 lata nie
                                  możesz ich ocenić? Wg mojej skali ocen (1-5) dałbym im minus 1. Mocno się
                                  zastanawiałem kto i dlaczego na nich głosował
                                  • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 20:08
                                    Ja nie powiedziałem, ze byli aktywni. Szczerze? Dla mnie Stefania jest w Radzie
                                    Miasta tylko dla kasy. Stefan jeszcze coś tam działał... Ale od przyznania
                                    oceny się wstrzymam bo poprostu nie chce zawyżyć :D albo zaniżyć...
                    • zorbass Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:51
                      ... obyś moich dzieci nie uczył.
                      • zorbass Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:53
                        oczywiście myślałem o Logo-sie.
                        • logos110 Re: Poseł JOKER Tchórzewski 19.11.06, 15:56
                          Strasznie dużo nowych nickó namnozyło się w dwóch ostanich dniach agitujących w
                          dodatku wodza Symanowicza. Czy naprawde Panie Prezydencie zalezy Panu na takiej
                          agitacji ?
                          • klemens.klemens Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 00:47
                            Logos110 też jest nowym nickiem. Jakoś dotąd na forum się nie ujawniał.
                            • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 10:23
                              Logos110 to wręcz jakby "posiłki na 2 ture"
                              • bambii Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 10:34
                                przyganiał kocioł garnkowi :P
    • klemens.klemens Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 13:20
      Pierwszy wpis:
      2006-11-13 18:06:31
      autor: logos110
      dotychczas: 112 razy
      • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 13:27
        goła(naga) prawda ...
        • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 20.11.06, 18:53
          dla Posła Prawa i Sprawiedliwości ktory ma najwiekszy wplyw z ludzi naszego
          regionu na rzeczyws=istosc w kraju "kupczenie" glosami ma charakter marginalny
          ... nie majacy wplywu na wyniki wyborow ... czy dobrze zrozumialem ?
          • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 21.11.06, 22:39
            Jakby Pan Poseł wiedział że takie chocki-klocki z koolicjantami wyjdą to w zyciu
            by sie nie PISał w ten układ ...
    • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 27.11.06, 08:36
      prawdziwy JOKER
      • abanderado Re: Poseł JOKER Tchórzewski 15.12.06, 23:24
        ... cos mi sie wydaje ze nazwisko pojawi JOKERa pojawi sie niedlugo na liscie
        plac w Urzedzie Miasta ... tudziez innej moze nawet bardziej intratnej posadzie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka