agatahot 02.02.07, 08:42 W poniedziałek 5 lutego zapraszm do nowego salonu: Moda ślubna i wieczorowa, Plac Tysiąclecia 23, I piętro(przy Kościele Garnizonowym). Zapraszamy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raks5 forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 08:56 Na forum nie powinno sie oglaszac. Jednak mysle, ze tak szybko nie usune, poczekam na wypowiedzi innych forowiczow, czy chca, zeby takie ogloszenia mialy tu miejsce. A z drugiej strony, jest to zrodlo informacji o nowych inicjatywach... Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 09:05 Trzeba by skasować dolce vity, zaścianki polskie, marekesze itd. Kliknąłem na kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 09:08 no wlasnie. A mi jako uczestnikowi forum podobaja sie takie watki. Bo mimo ze mowia o komercyjnych lokalach, to jednak mowia o lokalakch jako takich i mozna sobie wyrobic opinie na ich temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 09:14 i w sposób bardziej subtelny. Odpowiedz Link Zgłoś
allowishus [...] 02.02.07, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 09:56 W końcu forum Siedlce to źródło informacji dla siedlczan. Przynajmiej jestesmy na bieżąco z informacjami np. otwarcie lokalu, cukierni itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 12:00 Również jestem za niekasowaniem takich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 13:36 Zawsze można taki post zredagować inaczej i wtedy nie będzie to już podhodziło ogłoszenie: "W poniedziałek 5 lutego ma być otwarty nowy salon: Moda ślubna i wieczorowa, Plac Tysiąclecia 23, I piętro(przy Kościele Garnizonowym). Podobno mają byc jakieś atrakcje. Ja tam będę, a Wy?" Coś takiego ma już formę wyrażenia własnej opinii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 14:22 IMO lepiej jak taki przekaż podany jest wprost :-) A czy jest jakaś różnica czy o firmie napisze jej klient czy właściciel... jeśli nie jest to nachalna reklama to dla mnie nie ma żadnej. Co innego informacje typu "sprzedam". Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 14:29 Dla mnie to była ewidentna reklama, nie wiem jak dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: forum to nie tablica ogloszen 02.02.07, 15:28 Dla mnie też, ale przynajmniej bez "owijania w bawełnę" :-) Dlaczego nformacje o nowych miejscach, obojętne czy to będzie pub czy sklep, nie mogą się tu znaleźć? Skoro jest tyle całkowicie prywatnych wątków trollowskich, skoro nikt nie oburza się na flame, to niech będą i takie informacje. Ale bez przesady, tylko nowe miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: zapraszamy do salonu 02.02.07, 15:16 Dla mnie to jest informacja i za nią autorowi dziękuję. Byłoby miło, gdyby każdy z nas powiadamiał na forum o nowych miejscach w mieście. Obojętnie, czy to nowy sklep, kawiarnia, pub, biblioteka, koncert lub bank. Także gdyby klienci tych miejsc mogliby wyrażać swoją opinię. Dzięki temu wiemy, co się w mieście zmienia. Na innych forach istnieją nawet podfora np. nowe inwestycje, komunikacja, gastronomia, zakupy, szkoły i uczelnie, praca itp. Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: zapraszamy do salonu 02.02.07, 15:22 DZiekuje za poparcie!CZekam na pierwsze wrażenia z wizyty w salonie!Takiego typu informacje są potrzebne!!!!Czekam na odpowiedź RAks5 Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: zapraszamy do salonu 02.02.07, 18:40 jak widzisz, wiekszosc jest za informacjami tego typu, wiec pozostaja Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: zapraszamy do salonu 03.02.07, 18:53 Patrząc na ilośc osób odwiedzających Isze Targi Slubne w Sdl, to taki sklep jak najbardziej na czasie ;) Moze cos wiecej na temat oferty - czy modele konkretnej firmy? A moze salon ma swoją strone www? Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: zapraszamy do salonu 07.02.07, 07:44 Napewno warto zajrzeć.Jest to pracownia krawiecka, gdzie znajdziesz fajne wzory sukien slubnych. Jeżeli posiadasz własny wzór to nie ma problemu z jego uszyciem. Jest duzy wybór tkanin i przede wszystkim koronek. Fachowa porada i obsługa. Narazie jest niewiele wzorów ale z tego co sie dowiedziałam to w marcu ma byc ich więcej, ponieważ pracownia sie dopiero rozkręca. Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: zapraszamy do salonu 07.02.07, 08:46 A jak cenowo? - np. ile kosztuje orientacyjnie uszycie sukni wieczorowej, ślubnej? Odpowiedz Link Zgłoś
agatahot Re: zapraszamy do salonu 07.02.07, 14:33 Przede wszystkim zależy to od doboru tkanin i koronek. Suknie ślubne - ceny do 1700 zł. Istnieje mozliwość wypożyczenia i jest to wtedy 50% wartości sukienki! Zapraszam do pracowni odpowiem na wszystkie pytania! Odpowiedz Link Zgłoś