wzorrowy 21.02.07, 00:46 ILE CZASU POTRZEBA ABY W/W TWÓR ZACZĄŁ ODDYCHAĆ. WSZYSCY O TYM GADAJĄ, ŻE CZASEM ZASTANAWIAM SIĘ, KTÓRA Z TREŚCI JEST AKTUALNA. MOŻE WŁAŚCICIELE OWEGO "ZWIERZĘCIA" ROZPOCZNĄ POST JAK NALEŻY:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phanta1 Re: Zżółkły Kot(: 21.02.07, 09:39 eee tam, zanim otworzą tą suuuuuuuuper knajpe, ja zalożę swoją! Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 21.02.07, 14:54 super? pierwszy raz słyszę takie określenie. jakoś sobie tego nie wyobrażam, z uwagi na atmosferę panującą wokół tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 22.02.07, 14:58 atmosfere pozwol stworzyc nam- klientom, nie ma tej knajpy, a ty juz oceniasz jej atmosfere... celowo? :) piekne malowidla na scianach zrobione przez Drabarka, cegly, stary drewniany sufit, grube belki i piekna toaleta, jedyna taka w siedleckich knajpach, to co marudzisz? trzymam kciuki za rychle otwarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Zżółkły Kot(: 22.02.07, 15:51 macoszka napisała: > atmosfere pozwol stworzyc nam- klientom, nie ma tej knajpy, a ty juz oceniasz > jej atmosfere... celowo? :) > piekne malowidla na scianach zrobione przez Drabarka, cegly, stary drewniany > sufit, grube belki i piekna toaleta, jedyna taka w siedleckich knajpach, to co > marudzisz? może szlag go trafia, że konkurencja wraca :-)))) trzymam kciuki za rychle otwarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Zżółkły Kot(: 22.02.07, 21:42 Sorrki ludziska, ale Wy myślicie,że Kot powróci??? Przecież Jacek vel Kogut i Darek vel Kwas sprzedali to miejsce.Teraz faktycznie trwa remont, ale właścicielem knajpy ma być Wojtek vel Szklany z Karolkiem. To już nie będzie żółty Kot- zarówno pod nazewnictwem knajpy, jak i pod względem klimatu:-((( Zobaczymy- czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
filemon_pies Re: Zżółkły Kot(: 22.02.07, 23:00 chwala bogu. podobno 2 starszych panow musi miec gdzie piwo wypic, a ze dotychaczas nie znalezli odpowiedniego miejsca, dlatego otwieraja wlasny pub, a piwo tam 6zl, podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
bigboyindigo Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 00:20 ja z checia zaplace 6 za piwo u 2 starszych panow, niz 4,5 u barmana, kory ma wiecznie okres Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 07:33 proszę mnie oświecić - gdzie będzie ten lokal?? za moich czasów studenckich mieścił się na ul. 3-go Maja k.Biura Podróży MAXI - czy to będzie ta sama lokalizacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 17:38 Lokal będzie tam gdzie był tylko zapewne pod inną nazwą. A ja też chętnie wypiję piwko razem z Wojtusiem i Karolkiem, a jak. Wódeczka tam też pewno będzie:-)Mam tylko nadzieję, że chamstwa tam nie będzie, ale sądzę, że będą tam zaglądać nieciekawi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 18:23 Tego właśnie się obawiam. Nie tak łatwo wyplenić tradycję zadymionej speluny. Odpowiedz Link Zgłoś
filemon_pies Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 20:12 mysle, ze ceny zrobia swoje, a i muzyka odstraszy gburow. licze na to. a nazwa... hm, o uczy mi sie obile, ze cos z pantoflem... [; Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Zżółkły Kot(: 25.02.07, 17:03 Masz rację z tą nazwą, ale pierwszego członu nie pamiętam ale cuś ...rannych pantofli Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 09:10 więc na jaki klimat można tam liczyć? nazwy też jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Zżółkły Kot(: 25.02.07, 16:44 macoszka a ty to rodzina czy bliski przyjaciel Karolka ze im tu taki PR robisz? Najbardziej sie usmiałem z tej "pieknej toalety,jedynej takiej w Siedlcach",faktycznie jest sie nad czym rozpływać...Znaczy ze co tam bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 26.02.07, 08:17 no_to_jadziem napisał: > macoszka a ty to rodzina czy bliski przyjaciel Karolka ze im tu taki PR robisz? > Najbardziej sie usmiałem z tej "pieknej toalety,jedynej takiej w > Siedlcach",faktycznie jest sie nad czym rozpływać...Znaczy ze co tam bedzie? rozumiem ,że kolega tylko na Colce i niue musi korzystać z tego przybytku? bo dla mnie to jedno z kilku punktów( po obsłudze, muzie i wystroju), które świadczą o tym ,że warto tam nie zwariować:) smrodek w siedleckich knajpach, i ich minimalizm mnie rozwala, a w miejscu o którym mówimy czuć ogromny kontrast po sławojce, która była za Mości Koguta... przestrzeń stary, nawet dla ludzi na wózkach! rodzina z Karolkiem, Boże chroń!!! ale dopinguję przedsięwzięcie przytupując nóżka! Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Zżółkły Kot(: 26.02.07, 13:10 macoszka napisała: > rozumiem ,że kolega tylko na Colce i niue musi korzystać z tego przybytku? bo > dla mnie to jedno z kilku punktów( po obsłudze, muzie i wystroju), które > świadczą o tym ,że warto tam nie zwariować:) smrodek w siedleckich knajpach, i > ich minimalizm mnie rozwala, a w miejscu o którym mówimy czuć ogromny kontrast > > po sławojce, która była za Mości Koguta... przestrzeń stary, nawet dla ludzi na > > wózkach! > rodzina z Karolkiem, Boże chroń!!! ale dopinguję przedsięwzięcie przytupując > nóżka! No faktycznie jest sie nad czym rozplywać...Nie wiem,ale wydaje mi sie,że to że lazienki są czyste po remoncie a przed otwarciem lokalu to cos niormalnego i ze nawet w żółtym kocie przed otwarciem byly one czyste,chyba ze chlopaki wymyslili jakis patent zeby od razu były zasyfione...Zobaczymy za pare miesiecy co zostanie ze świetnosci tego przybytku.A ludzie na wózkach nie tylko tam sie mieszczą w łazienkach,wiec kolejny powód ochów i achów poszedł się paść.Dalej wiec nie rozumiem jak mozna tak sie nad tym rozpływać nie mając w tym żadnego interesu... Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 26.02.07, 16:23 > No faktycznie jest sie nad czym rozplywać...Nie wiem,ale wydaje mi sie,że to że > > lazienki są czyste po remoncie a przed otwarciem lokalu to cos niormalnego i ze > > nawet w żółtym kocie przed otwarciem byly one czyste,chyba ze chlopaki > wymyslili jakis patent zeby od razu były zasyfione...Zobaczymy za pare miesiecy > > co zostanie ze świetnosci tego przybytku.A ludzie na wózkach nie tylko tam sie > mieszczą w łazienkach,wiec kolejny powód ochów i achów poszedł się paść.Dalej > wiec nie rozumiem jak mozna tak sie nad tym rozpływać nie mając w tym żadnego > interesu... hey chłopaku, o swoich interesach moge mówić otwarcie, bez podpuchy. ty nie? bo jakoś śmierdzi tu strachem przed otwarciem tej knajpy. jeśli tam już byłeś to wiesz, że czystość to mocno mało ładunkowy przymiotnik dla określenia ich łazienek. Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Zżółkły Kot(: 26.02.07, 17:24 macoszka napisała: > > > > hey chłopaku, o swoich interesach moge mówić otwarcie, bez podpuchy. ty nie? > bo jakoś śmierdzi tu strachem przed otwarciem tej knajpy. jeśli tam już byłeś > to wiesz, że czystość to mocno mało ładunkowy przymiotnik dla określenia ich ła > zienek. hej,dziewczyno masz strasznie czuly wech skoro cos poczulas w moich wypowiedziach,poza checia wysmiania twojej egzaltacji nad czystoscia kibli w remontowanym lokalu.Jesli juz mowimy o smrodkach to mi tu smierdzi w twoich wypowiedziach wlazidupstwem pierwszej wody.Ale to twoj problem,jesli lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 26.02.07, 19:58 > hej,dziewczyno masz strasznie czuly wech skoro cos poczulas w moich > wypowiedziach,poza checia wysmiania twojej egzaltacji nad czystoscia kibli w > remontowanym lokalu.Jesli juz mowimy o smrodkach to mi tu smierdzi w twoich > wypowiedziach wlazidupstwem pierwszej wody.Ale to twoj problem,jesli lubisz... jesli z mojej wypowiedzi wyczytałeś nadmierne odniecenie to... dokończ sobie sam. stąd i twe skojarzenie o włazidupstwie. strasznie zawężony kod komunikacyny. i co by pzostać w Twym obrębie tematycznym i wątku kibla, to cie chyba posrało! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy pies ogrodnika 26.02.07, 23:06 jak zwykle pojawił się zawzięty obrońca istniejącego gdzieś przybytku, który czując odrazę do nowych przedsięwzięć, szczególnie knajpianych, szybko sklasyfikował "macoszkę", jako zagrożenie. Zagrożenie , które obiawiło się w postaci kilku pozytywnych słów o nowym lokalu, który może zmieni pojęcie weekendowych wypadów w 'trasę', bądź też potwierdzi złożeczenie 'psa ogrodnika' o absolutnym fatum wiszącym na 'kocim' miejscu. daj spokój, myśl pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: pies ogrodnika 27.02.07, 12:54 wzorrowy napisał: > jak zwykle pojawił się zawzięty obrońca istniejącego gdzieś przybytku, który cz > ując odrazę do nowych przedsięwzięć, szczególnie knajpianych, szybko sklasyfiko > wał "macoszkę", jako zagrożenie. Zagrożenie , które obiawiło się w postaci kilk > u pozytywnych słów o nowym lokalu, który może zmieni pojęcie weekendowych wypad > ów w 'trasę', bądź też potwierdzi złożeczenie 'psa ogrodnika' o absolutnym fatu > m wiszącym na 'kocim' miejscu. daj spokój, myśl pozytywnie! NIe wiem gdzie w moich wypowiedziach wyczytales,ze chce tu cokolwiek bronic,jeszcze zawzięcie...Po prostu nasmiewam sie z jakiejs paniusi,ktora podnieca sie,ze w wyremontowanym świeżo lokalu są czyste łazienki i to wszystko.Jak juz napisalem po remoncie a przed otwarciem czyste łazienki były pewnie i w starym Kocie,i w Wiscie a nawet w Belfaście,czym tu sie podniecać nie rozumiem.Zobaczymy jak te "jedyne takie w Siedlcach"łazienki będą wyglądały po paru miesiącach funkcjonowania lokalu i wtedy bedzie sie mozna podniecać,jeśli wciąż będzie tam czysto.To tyle co chcialem powiedzieć,ale zwolennicy spiskowych teorii dziejów jak zwykle szukają drugiego dna...Udanych poszukiwań życze. Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 09:49 na pewno maja jeszcze mnóstwo spraw do załatwienia, a ostatnią jest cena browaru,więc po co te dziecinne ploty? to bedzie fajne miejsce, a jeśli właścieciele znaja się na smaku piwa, przez jego częste spożywanie, to chyba dobrze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 10:21 Mam dziwne wrażenie, że jesteś w posiadaniu tzw. 'karty stałego pacjenta'. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 10:39 wzorrowy napisał: > Mam dziwne wrażenie, że jesteś w posiadaniu tzw. 'karty stałego pacjenta'. a ja mam wrażenie, że kiedyś przy zakupie piwa poproszono cię tam o okazanie dowodu osobistego poddając w wątpliwość twoją pełnoletność :-D Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:07 o bogini_nocy dziêki za twe szerokie plecy. ty wzorrowy, a "czy ty czasem" nas nie podpuszczasz? licze na karte stalego pacjenta, bo bywac tam bede na domowym ciescie i pysznej kawce, w lekkim dymku papierosowym, ktory ogarnie mnie cala... i zapomne o glupotach wielkiego swiata i nieplaconym od 2 miesiecy czynszu zzzong! Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:19 pewnie, że podpuszczam... tyle już się o tym 'tajemniczym' miejscu dowiedziałem, że nie potrafię przefiltrować prawdy. zawiało mi tu jakąś feministyczną aurą. czyżby w tym kierunku chłopaki zmierzali? ciasto domowe spożywam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:23 wzorrowy napisał: > pewnie, że podpuszczam... tyle już się o tym 'tajemniczym' miejscu dowiedziałem > , że nie potrafię przefiltrować prawdy. > zawiało mi tu jakąś feministyczną aurą. czyżby w tym kierunku chłopaki zmierzal no mam nadzieje, bo jak fajne panie beda tam przychodzic to i ciekawi panowie za nimi przyfruna!!! madrze, jesli to swiadome posuniecie! no to milo, ze masz kogos, co ci placek zagniecie, haha! > ciasto domowe spożywam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:34 Jeżeli to będzie taki lokal z aurą, o której pisze macoszka, to tylko czekać. Oby nie zadymiona speluna w stylu dawnego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:52 owszem mam Wspaniałą, kuchenną, Złotą Rączkę (nie mylić z kurą domową-schabową). Jej kulinarna fantazja wykracza daleko poza wszelkie stanowące o tym normy. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 13:00 a ja nadal nie wiem gdzie będzie ten lokal.... Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 13:56 lokalizacja ta sama. pod podłogą biura turystycznego MAXI. Odpowiedz Link Zgłoś
wzorrowy Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:10 nawet jeśli, to inne miejsce nie mające nic wspólnego z poprzednikami, więc nie rozumiem związku z postem. a tamci nigdy się tym nie przejmowali... Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:15 czego nie rozumiesz, do ktorego watku sie odwolujesz? a obiad zonie ugotowales? Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Zżółkły Kot(: 23.02.07, 12:17 o Szklanym nie slyszalam nic pozytywnego, ale Karol jest prostw tym calym szelenstwie, wiec bedzie dbal o gosci. no ale kiedy otwarcie? karol kiedy? no kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
chili_p Re: Zżółkły Kot(: 24.02.07, 12:27 czy mówicie o ,,pracowni rannych pantofli,,? Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 O co chodzi z tym Zżółkłym Kotem? 26.02.07, 21:07 Straszliwie namiętny spór, którego sensu nie można pojąć? O co biega, albo dokąd biegnie ten kot? Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: O co chodzi z tym Zżółkłym Kotem? 26.02.07, 21:44 dobre pytanie, cóż na bezrybiu... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana No i co z tym rewelacyjnym lokalem? 27.04.07, 17:05 Tyle szumnych zapowiedzi, a tu nic ................. Odpowiedz Link Zgłoś
irozwad Re: No i co z tym rewelacyjnym lokalem? 27.04.07, 22:37 [: wyczucie miales. ponoc od jutra zaczyna dzialac. jakies oficjalne info powinno sie tu ukazac. Odpowiedz Link Zgłoś
emilysss Pracownia Rannych Pantofli 28.04.07, 01:01 Nareszcie po długich oczekiwaniach rusza nowy, bardzo fajny pub-Pracownia Rannzch Pantofli. Jego lokalizacja dobrze znana starym bywalcom Żółtego Kota na ulicy 3maja.Klimat lokalu jest jednak całkiem inny. Bardzo dopracowany, nowoczesny wystrój stworzony przez dobrego architekta wnętrz oraz sztab pracowników.Na suficie kryształowe żyrandole , a na ścianach twórczość malarska siedleckiego artysty Drabarka.Olbrzymi bar, telewizory i inne przedmioty podkreślają specyfikę lokalu.Takiego lokalu w Siedlcach brakowało.Warto iść tam na piwko, które na pewno tanie nie będzie jak zapowiadają właściciele.Chcą uniknąć dzieciarni a ściągnąć klientów na poziomie.I tego im z całego serca życze.Mam nadzieje, że obsługa ,szefowie oraz przychodzący tam goście stworzą niepowtarzalne i klimatyczne miejsce na długie lata. Szkoda by było tak dobrze zrobionego lokalu z tak charyzmatyczną nazwą. Otwarcie dzisiaj, ale radze sie wybierac od niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Pracownia Rannych Pantofli 28.04.07, 09:54 Coś podobnego! Skąd taka tajemnica? Jeżeli ma to być taki super lokal, to dlaczego nikt nic o szykowanym otwarciu nie wie? Przecież forum to pierwsze miejsce dla takich informacji. Chyba, że będzie to knajpka lokalnych mafiosów. Odpowiedz Link Zgłoś
emilysss Re: Pracownia Rannych Pantofli 28.04.07, 13:13 przecież jest informacja o otwarciu!więc o co chodzi.Dziś prawdopodobnie jest wstęp tylko na zaproszenia, ale od jutro mozna juz iść testować tak długo zapowiadany lokal!Czy trzeba miesiąc wczesniej podawać date otwarcia!?chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Pracownia Rannych Pantofli 28.04.07, 23:30 A gdzie jest ta informacja? Na forum? Nie. W gazecie? Nie. To gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 30.04.07, 14:29 No i wreszcie otworzyli ten lokal ze wspanialymi kiblami a ja czekam na peany ze strony macoszki.Sprawdzałem wczoraj...nic.Mówię sobie ,dobra pewnie ma dostep do neta tylko w pracy,a tu juz poniedziałek,godziny pracy urzędów zaraz się skończa i dalej cisza...Czyżby nieszczęśnica umarła z przyjemności po zajęciu miejsca na tej jedynej w Siedlcach(wg.jej słów)desce klozetowej,czy zeszła była dopiero po uruchomieniu mechanizmu spuszczania wody?Tyle pytań i żadnej odpowiedzi...Macoszka jeśli przeżyłaś to wielkie otwarcie,jeśli twoje serce wytrzymało ten wielokrotny orgazm przy kontemplowaniu wystroju nowego przybytku to sie odezwij bo naprawde martwie sie o ciebie.A do pozostałych którzy tam byli,wstydźcie się,taki lokal,takie kible,takie otwarcie i zadnego komentarza na forum...Szklany ma dalej za was wszystko robic??? Odpowiedz Link Zgłoś
bigboyindigo [...] 30.04.07, 15:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka [...] 02.05.07, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem [...] 03.05.07, 14:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_siedlczanka Re: Pracownia Rannych Pantofli 05.05.07, 22:19 Byłam na otwarciu, widziałam pierwszy prawdziwy, normalny, na wysokim poziomie pub!!! W koncu moge posiedzieć w miłym, ładnym i z klasą zrobionym miejscu. Wokół mili i na poziomie ludzie!!!! Z pewnością będę tam zaglądała, tylko musze pamiętać aby zarezerwować wcześniej miejsce, bo ,,Pracownia rannych pantofli" cieszy się powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 16:24 Jaki piękny tekst reklamowy...Szkoda tylko,że pisany przez osobe o "jednowpisowym"nicku a nie przez kogos kto tu sie udziela od dawna.Pewnie juz wiecej nie zobaczymy go przy innych okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_siedlczanka Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 17:57 To nie był tekst reklamowy! Napisałam, co widziałam i co mi sie podobało, a że to był ,,mój pierwszy raz" , to chyba nic złego. Ty też kiedys miałeś pierwszy wpis... Mysle, że kazdy, kto zjrzy do ,,Pracowni", będzie zadowolony. A Ty nie byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 18:30 anna_siedlczanka napisała: > To nie był tekst reklamowy! Napisałam, co widziałam i co mi sie podobało, a że > to był ,,mój pierwszy raz" , to chyba nic złego. Ty też kiedys miałeś pierwszy > wpis... Mysle, że kazdy, kto zjrzy do ,,Pracowni", będzie zadowolony. A Ty nie > byłeś? No jakos nie bardzo,a juz ta sciema,że trzeba miejsca rezerwowac była zupełnym przegieciem.Byłem tam w piątek po południu i jakoś tłumów nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_siedlczanka Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 21:47 Ja byłam w czwartek od 21.30 i wszystkie miejsca były zajęte. W piątek byłam trochę wcześniej i na kilku stolikach była rezerwacja. Nie wypisuj więc niesprawdzonych informacji, bo byłam i widziałam. A co do wyglądu pubu" są gusta i guściki". Twój jest ten drugi-malutki. Pub nie musi się każdemu podobać. Jak odkryjesz w Siedlcach, który ma ładniejszy wystrój, to koniecznie napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_siedlczanka Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 21:56 I jeszcze jedno. W piątek po południu (jak tam niby byłeś) to normalni ludzie jeszcze pracują. Przychodzą po 20 (jak takie dzieci jak Ty, juz śpią).Teraz już wiesz, dlaczego tak mało wiesz, co dzieje się w Pracowni :) Odpowiedz Link Zgłoś
filemon_pies Re: Pracownia Rannych Pantofli 07.05.07, 13:13 no_to_jadziem napisał: >Byłem tam w piątek po południu i jakoś tłumów nie widziałem... jakies wrazenia? wizyta w wc byla moze? ta pani niektorych jednak stresuje. oczywiscie z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 16:27 A tak przy okazji to nie wiedziałem,że słowo "orgazm"jest zakazane na tym forum,bo to ,że komuś nie podoba sie zwrot"spuszczać się" użyty przez macoszke rozumiem i popieram skasowanie jej wpisu ale dlaczego tak piekne jak szczytowanie(ciekawe czy takiego zwrotu mozna uzywac?)przeżycie nie moze byc opisywane tutaj?Dziwny jest ten Raks... Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 17:28 przypomnij sobie co tam jeszcze napiales oprócz orgazmu... chyba nie potwierdzisz, że poziom ostatnich wpisów to było wszystko w sensie kultury, na co Cię stać Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 17:58 Wlaśnie oprócz tego słowa nie było sie tam do czego przyczepic,odpowiadalem tylko na wpis macoszki o spuszczaniu sie.Napisalem cos o jej orgazmie na widok czystej deski klozetowej w knajpie i to taki wielki grzech? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 18:18 miescem dyskusji o usuniętych wątkach jest mail, nie forum wysłałem Ci wiadomość, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 18:22 I tu sie z Tobą nie zgodzię,bo forum jak sama nazwa wskazuje służy do dyskusji o wszystkim :P Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 18:25 masz prawo się nie zgadzać, ale to nie ja ustalam formę komunikacji w takich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulina [...] 06.05.07, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 18:25 A jak moge tą wiadomość odczytać,bo jeszcze nigdy tego nie robilem? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Pracownia Rannych Pantofli 06.05.07, 18:35 kliknij na "poczta"- na samej górze, gdzieś w 1/3 odległości od lewej krawędzi ekranu. Albo skonfiguruj sobie pocztę gazetową w programie pocztowym Odpowiedz Link Zgłoś