Dodaj do ulubionych

siedlecki outlet

23.02.07, 20:53
no nie! to już przesada!!!
vis a vis Emila jest sklep z ciuchami dla dzieci... Hippo, a w nim ciuszki dla zesnobowanych rodziców- ceny 2 razy wyższe niż wartość towaru. mnie irytuje co innego, zwróćcie uwagę, że co ciekawsze ciuchy mają powycinane metki, resztki nexta, HM itp. jak tak można?! na moje pytanie, czy to outlet, sprzedawczyni wywinęła kota ogonem, że ona tu tylko pracuje! nic, piszę maila do przedstawicieli tych firm w Polsce, na przekór lenistwu i machaniu kręceniu glowyw zrezygnowaniu! nie można tak!!! traktujcie nas sklepikarze poważnie, inaczej zacznę wam chyba sr.. do przebieralni!
Obserwuj wątek
    • westwind2 Re: siedlecki outlet 23.02.07, 21:00
      Na Orzeszkowej outlet? Od kiedy?
      • westwind2 Re: siedlecki outlet 23.02.07, 21:15
        Jedyny znany mi w Siedlcac outlet to Factory Outlet przy ul. ks.Niedziałka.
        A może na Orzeszkowej to sklep z odzieżą second hand?
        • macoszka Re: siedlecki outlet 23.02.07, 21:27
          no mam nadzieję, że ironizujesz...
          oczywiście nazwałam to cynicznie, bo jak można wycinać metki z ciuchów, trzymać na wieszakach takie marki i wydawać paragon z nazwą sklepu hipo... to ewidentny wałek z Ulicy Orzeszkowej!
    • bambii Re: siedlecki outlet 24.02.07, 10:41
      ale ja jakiś nie obeznany jestem napisz mi w czym problem ? ze powycinała metki
      ? to chyba strata dla sprzedającego tak mi się zawsze wydawało bo ja nie kupuje
      bez metek.
      • macoszka Re: siedlecki outlet 24.02.07, 17:48
        cel wycinania materiałowych metek z markowych ciuchów?
        dziecinnie proste(jak na sklepz z ciuchami dla dzieci przystało)- omija płacenie kaucji za logo, podatków za ciuchy sprowadzane spoza kraju. luz, tylko dlaczego są one takie drogie, podczas, gdy w Anglii, czy w Niemczech tanie jak ukraiński barszczyk...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka