Dodaj do ulubionych

Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WLKS?

27.02.07, 15:43
Czy robił ktoś z Was wesele na sali WLKS w Siedlcach? A może ktoś był na
weselu na tej sali? Jakie macie wnioski dotyczące organizacji, menu, wystroju
sali itp.?
Obserwuj wątek
    • bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 17:03
      akszedo napisała:

> Czy robił ktoś z Was wesele na sali WLKS w Siedlcach? A może ktoś był na
      > weselu na tej sali? Jakie macie wnioski dotyczące organizacji, menu, wystroju
      > sali itp.?

Kilka dni temu funkcjonował tu podobny wątek :-D
      Ja kiedyś byłam, dobrze się bawiłam :-D
      Jedzenie jak jedzenie, wszędzie tak samo. Obsługa bardzo miła. Nie miałam uwag.
      Dekoracje na stołach i na ścianach bardzo mi się podobały.
      Trzeba jednak mieć świadomość, że bądź co bądź, to jednak przede wszystkim hala
      sportowa.
      • emti1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 17:52
        A mnie juz denerwuja takie watki.Co pare dni:
        -sala na wesele
        -kamerzysta na wesele
        -fotograf na wesele
        -kosmetyczka na wesele
        itd.

Ludzie jest takie cos jak wyszukiwarka.Nauczcie sie korzystac z podstawowych rzeczy a surfowanie po necie bedzie znacznie prostsze.
        • bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 17:58
          emti1 napisał:

> A mnie juz denerwuja takie watki.Co pare dni:
          > -sala na wesele
          > -kamerzysta na wesele
          > -fotograf na wesele
          > -kosmetyczka na wesele
          > itd.

To może nie powinieneś w nich uczestniczyć....?:-D
          Rozważ to...:-D
          • bambii Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 18:01
            > To może nie powinieneś w nich uczestniczyć....?

nie każdy ma taki talent do trollowania :D
            • emti1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 18:35
              Wielceś dowciapna Pani Bogini.
              Az mnie brzuch ze smiechu rozbolał od tej jakze wyszukanej riposty.

Juz sie tyle razy zegnalas z forum ale wraz ciagnie do wielkiego swiata nie ?;)

Nie to co zapyziała Małkinia ;)
              • bugdi Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 19:52
                Gdzie indziej mozna sie dowiedziec, o opiniach innych niż na forum. tyle powiem.
              • bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 20:46
                emti1 napisał:

> Wielceś dowciapna Pani Bogini.
                > Az mnie brzuch ze smiechu rozbolał od tej jakze wyszukanej riposty.

to się mięty napij :-D podobno na takie bóle pomaga :-D
                >
                > Juz sie tyle razy zegnalas z forum ale wraz ciagnie do wielkiego swiata
                nie ?;)

ile??? Ja jedno zdarzenie pamiętam :-D

> Nie to co zapyziała Małkinia ;)

co do bólu brzucha to może to wrzody??? Zdaje się, że już pękają, hihi :-D

Twoja Bogini
                • emti1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 21:53
                  Bujaj sie ;)
                  • amma111 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 28.02.07, 09:07
                    To nie przystoi tak odpowiadać.
                    Jednak tak po prawdzie to rzeczywiście i mnie już denerwują te ciągle pytania o
                    salki, fotki i kamerki, tym bardziej że nic z nich nie wynika. No może tylko z
                    czasu jakaś panna (o nie, już mężatka) wyjawi szerokiemu gremium dziesiątki
                    fotek coby to wszyscy widzieli, jak to się towarzystwo bawiło i jak się
                    prezentowało w sukniach rodem ze stadionu i fryzurach ala fioki koki.
                  • bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 28.02.07, 13:54
                    emti1 napisał:

> Bujaj sie ;)

w rytmie reggae???

Tymczasowo Twoja Bogini, hihi
                    :-D
                    • bambii OT 28.02.07, 14:02
                      wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame.
                      Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w
                      tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby
                      wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post
                      • bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 15:01
                        bambii napisał:

> wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame.
                        > Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w
                        > tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby
                        > wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post

ależ oczywiście, że się pojawiają, ale przecież ty też pojawiasz się conajmniej
                        raz w tygodniu, hihi, i emti też :-D
                        Można przecież takie wątki ignorować, unikając robienia z siebie błazna....z
                        drugiej strony co miałabym innego do roboty na tym forum, gdyby kiedyś zabrakło
                        mniejszych lub wiekszych błaznów, hihi...:-D

Bogini
                        • emti1 Re: OT 28.02.07, 15:37
                          Błazna Starsza Pani to ty sobie poszukaj gdzie indziej...
                          • bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 17:11
                            emti1 napisał:

> Błazna Starsza Pani to ty sobie poszukaj gdzie indziej...

ależ po cóż mi biegać po świecie szukając tego co tutaj jest na wyciągnięcie
                            ręki, hihi ;-D

Twoja Bogini
                            >
                        • bambii Re: OT 28.02.07, 15:52
                          > unikając robienia z siebie błazna....

nikt nie przebije naszej Bogini a w tym wątku przebiłaś siebie, dla niektórych
                          Netykieta jest czymś zupełnie zbędnym.
                          • bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 17:13
                            bambii napisał:

> > unikając robienia z siebie błazna....
                            >
                            > nikt nie przebije naszej Bogini a w tym wątku przebiłaś siebie, dla niektórych
                            > Netykieta jest czymś zupełnie zbędnym.

Drogi Bambusiu, ty dobrze wiesz, że w naszym błazeńskim klubie masz miejsce
                            honorowe :-D W gromadzie siła, hihi!!! :-DD

Bogini
                            • bambii Re: OT 28.02.07, 18:34
                              Wujek Staszek Mistrz ciętej riposty ma takie fajne powiedzenie , nie będę go
                              cytował :D ja napiszę tylko *PLONK* i odsyłam do netykiety , poproś kogoś
                              starszego niech ci poczyta na dobranoc :P
                              • bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 20:13
                                bambii napisał:

> Wujek Staszek Mistrz ciętej riposty ma takie fajne powiedzenie , nie będę go
                                > cytował :D ja napiszę tylko *PLONK* i odsyłam do netykiety , poproś kogoś
                                > starszego niech ci poczyta na dobranoc :P

Bambuś kochany, nerwy Ci puszczają maleństwo ty moje :-D Zupełnie
                                niepotrzebnie, zupełnie, hihi :-D

Bogini
                                • emti1 Re: OT 28.02.07, 20:53
                                  Zenujaca jestes starsza pani...

Jak te klimakterium moze ryc psyche...

Bez odbioru
                                  • moler1 w sprawie Bogini, emti i bambiego 01.03.07, 09:30
                                    Może nie powinienem sie wypowiadać, ale pokusa większa :-)
                                    Otóż analizując te fascynujące rozmowy w tym wątku zauważyłem jedną rzecz: w
                                    kilku wpisach, w odpowiedzi na wątek autora emti miał wypowiedzi merytorycznych
                                    0, bambi 0, bogini 1. I o tą jedną ma przewagę nad Panami, którzy nie byli w
                                    stanie nawet w jednym wpisie skupić sie na merytoryce...
                                    Potępiam pyskówki, ale jeszcze bardziej potępiam mentalność Bambiego,
                                    mentalność całkowicie mi obcą. Nie przeszkadza mu zupełnie dawać lekcie
                                    Netykiety jednej ze stron, zapominając o drugiej. To emti pierwszy napisał coś
                                    w stylu: bujaj się, a później kontynuował swoje zgrabne epitety...bambiemu
                                    jednak to nie przeszkadzało...
                                    bambi, Ty często bierzesz udział w politycznych wątkach (zresztą w jakich
                                    wątkach nie bierzesz udziału??? :-) ) i tak politycznie pojadę...widzę w Tobie
                                    taką mentalność BRACI, co to zawsze widzą problem tam, gdzie jest im w danej
                                    chwili wygodnie...

PS. Nie mam zamiaru bronić bogini, bo mi to wisi, ale jak tak się na to patrzę,
                                    to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną...
                                    • bambii Re: w sprawie molera O/T 01.03.07, 10:38
                                      nie od dzisiaj wiem ze jesteś wielbicielem tejże(a może nawet to ta sama
                                      osoba?), zasugerowałem to wszystkim ale nie byłeś skłonny/na na to zwrócić uwagi :

"wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame.
                                      Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w
                                      tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby
                                      wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post"

na co oczywiście nasza maskotka z Małkini "merytorycznie" się ustosunkowała

> to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną...

że nie przyjąłem sposobu rozumowania i obrażania ? gratuluje poglądów, bo dalej
                                      uważam ze wątek jest bez sensu.
                                      Co do emti1 nie pochawalam tego co napisał ale na ile znam bogini jej to nie
                                      przeszkadza w końcu to jej żywioł ba nawet mam wrażenie ze sprawiło to jej
                                      swoistą przyjemność.
                                      Co do samego wątku również emma1 zwróciła uwagę :

"Jednak tak po prawdzie to rzeczywiście i mnie już denerwują te ciągle pytania o
                                      salki, fotki i kamerki, tym bardziej że nic z nich nie wynika. "

ale Ty nie, no ale jak zwykle wiesz lepiej :>

EOT
                                      • moler1 Re: w sprawie molera O/T 01.03.07, 10:50
                                        bambii napisał:

> nie od dzisiaj wiem ze jesteś wielbicielem tejże

i znowu Ci się coś wydaje, do tego zdążyłem już się przyzwyczaić. Ja po prostu
                                        dostrzegam, że logika i intelekt to nie jest Twoja mocna strona. Po prostu masz
                                        inne zalety :-)))

(a może nawet to ta sama
                                        > osoba?),

tak bambi, jesteś doskonałym śledczym. Teraz tak sobie myślę, że może Bambi i
                                        Emti to ta sama osoba :-))))
                                        Ręce mi bambi opadają...

zasugerowałem to wszystkim ale nie byłeś skłonny/na na to zwrócić uwa
                                        > gi

nie wiem kiedy i co sugerowałeś/sugerowałaś, ale najwyraźniej nie było to na
                                        tyle interesujące, aby zwrócić na to uwagę...

:
                                        >
                                        > "wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame.
                                        > Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w
                                        > tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby
                                        > wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post"
                                        >
                                        > na co oczywiście nasza maskotka z Małkini "merytorycznie" się ustosunkowała

a ty znowu dostrzegłeś to co jest ci wygodne. Nie twierdzę , że bogini jest
                                        cacy, ale ona przynajmniej w jednym wpisie zawarłą merytoryczną odpowiedź. Ty w
                                        żadnym.

>
                                        > > to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną...
                                        >
                                        > że nie przyjąłem sposobu rozumowania i obrażania ? gratuluje poglądów, bo
                                        dalej
                                        > uważam ze wątek jest bez sensu.

ale nie przeszkodziło ci zabrać głos w wątku, który uważasz za bezsensowny...to
                                        chyba taka słabość do bzdur, Bambi.
                                        OK, z mojej strony to tyle, i tak poświęcam na to więcej czasu, niż jest to
                                        warte.

> Co do emti1 nie pochawalam tego co napisał ale na ile znam bogini jej to nie
                                        > przeszkadza w końcu to jej żywioł ba nawet mam wrażenie ze sprawiło to jej
                                        > swoistą przyjemność.
                                        > Co do samego wątku również emma1 zwróciła uwagę :
                                        >
                                        > "Jednak tak po prawdzie to rzeczywiście i mnie już denerwują te ciągle
                                        pytania
                                        > o
                                        > salki, fotki i kamerki, tym bardziej że nic z nich nie wynika. "
                                        >
                                        > ale Ty nie, no ale jak zwykle wiesz lepiej :>
                                        >
                                        > EOT
                                      • bogini_nocy Re: w sprawie molera O/T 01.03.07, 13:57
                                        bambii napisał:

>(a może nawet to ta sama
                                        > osoba?), zasugerowałem to wszystkim ale nie byłeś skłonny/na na to zwrócić
                                        uwa
                                        > gi

ależ się ubawiłam bambuś, ty zawsze wprowadzasz słoneczko do mojego
                                        małkinianego życia, hihi :-D

> Co do emti1 nie pochawalam tego co napisał ale na ile znam bogini jej to nie
                                        > przeszkadza w końcu to jej żywioł ba nawet mam wrażenie ze sprawiło to jej
                                        > swoistą przyjemność.

brawo Bambuś, samo sedno :-D

Bogini
                                    • bogini_nocy Re: w sprawie Bogini, emti i bambiego 01.03.07, 13:53
                                      moler1 napisał:

> Może nie powinienem sie wypowiadać, ale pokusa większa :-)
                                      > Otóż analizując te fascynujące rozmowy w tym wątku zauważyłem jedną rzecz: w
                                      > kilku wpisach, w odpowiedzi na wątek autora emti miał wypowiedzi
                                      merytorycznych
                                      >
                                      > 0, bambi 0, bogini 1. I o tą jedną ma przewagę nad Panami, którzy nie byli w
                                      > stanie nawet w jednym wpisie skupić sie na merytoryce...
                                      > Potępiam pyskówki, ale jeszcze bardziej potępiam mentalność Bambiego,
                                      > mentalność całkowicie mi obcą. Nie przeszkadza mu zupełnie dawać lekcie
                                      > Netykiety jednej ze stron, zapominając o drugiej. To emti pierwszy napisał
                                      coś
                                      > w stylu: bujaj się, a później kontynuował swoje zgrabne epitety...bambiemu
                                      > jednak to nie przeszkadzało...
                                      > bambi, Ty często bierzesz udział w politycznych wątkach (zresztą w jakich
                                      > wątkach nie bierzesz udziału??? :-) ) i tak politycznie pojadę...widzę w
                                      Tobie
                                      > taką mentalność BRACI, co to zawsze widzą problem tam, gdzie jest im w danej
                                      > chwili wygodnie...
                                      >
                                      > PS. Nie mam zamiaru bronić bogini, bo mi to wisi, ale jak tak się na to
                                      patrzę,
                                      >
                                      > to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną...

dziękuję za wsparcie, ale zupełnie jest zbędne :-D

Bogini
                                    • karolciasuzi1 Re: w sprawie Bogini, emti i bambiego 01.03.07, 18:14
                                      O kurcze koleś ma głowe...Pozdro...
    • 19591212r Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 13:18
      akszedo zgadzam się z bogonią nocy, dekoracja jest bardzo ładna, stoły też
      ładnie udekorowane, jedzenie dobre zresztą sztab ludzi nad tym pracuje, to jest
      sala na duże wesela jest luźno i przestronnie. Oszołomy które zabierają głos i
      się wtrącają niech zamilkną widać brak kultury, jak się nie ma co do
      powiedzenia to się nie wcina w dyskusję,cham będzie zawsze chamem ze słomą w
      butach obrażając kobiety, a menopauzę i chamy też przechodzą, ich tez to nie
      ominie. Pozdrowienia dla bogini dokopać gnojom.
      • bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 13:51
        19591212r napisała:

> akszedo zgadzam się z bogonią nocy, dekoracja jest bardzo ładna, stoły też
        > ładnie udekorowane, jedzenie dobre zresztą sztab ludzi nad tym pracuje, to
        jest
        >
        > sala na duże wesela jest luźno i przestronnie. Oszołomy które zabierają głos
        i
        > się wtrącają niech zamilkną widać brak kultury, jak się nie ma co do
        > powiedzenia to się nie wcina w dyskusję,cham będzie zawsze chamem ze słomą w
        > butach obrażając kobiety, a menopauzę i chamy też przechodzą, ich tez to nie
        > ominie. Pozdrowienia dla bogini dokopać gnojom.

No i teraz mam problem, bo nie wiem sama jak bambolinemu-śledczemu udowodnić,
        że te zgrabne cyferki, to jednak nie wtórne wcielenie jego Bogini, hihi :-D
        Tymbardziej, że to chyba debiutancki wpis...hmmmm....
        • 19591212r Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 14:33
          debiutancki może i nie poprostu śledzę cały czas forum, ale już nie mogę
          wytrzymać jak innych ludzi pomiata i obraża jeden cwaniak z drugim i
          postanowiłam wreszcie napisać. Ten watek był już dawno i może coś się zmieniło
          na tej sali. A takie obiboki tylko czekają aby komuś dokopać, poniżyć.
      • karolciasuzi1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 18:13
        Jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Każdy ceni to co lubi i
        już.....
    • mako291 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 19:55
      Witam wszystkich "dyskutujących".
      Obserwuję różne wątki- zabierałem głos na temat sali na bal WLKS -i byłem negatywnie nastawiony do organizacji imprez tego typu w takich lokalach.
      Teraz zastanawia mnie jedno- jest przynajmniej kilkanaście sal i lokali w Siedlcach, które organizują tego typu imprezy,ale tylko jedna sala-WLKS- tak mocno napiera na reklamę na tym forum- może to powinno dać do myślenia wszystkim forowiczom.....- nie ważne jak mówią- ważne , ze wymienia się nazwę- i chyba niektórym o to chodzi w tym przypadku....
      Nadal podtrzymuję, ze hala sportowa jest na zawody a nie na "imprezowanie", "balowanie" , oraz organizację najważniejszego dnia w życiu jakim jest ślub i wesele- w hali sportowej?- MŁODE PARY- OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!
      Oby nie reklamować nikogo- to powiem, że moje wesele było w sali Paradise- ale już tam nie ma takich imprez...
      • bambii Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 20:21
        >tak mocno napiera na reklamę na tym forum

w końcu ktoś sie zorientował :)
        • bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 21:32
          bambii napisał:

> >tak mocno napiera na reklamę na tym forum
          >
          > w końcu ktoś sie zorientował :)
          >
          ale to nie byłeś ty Bambuś, hihi :-D

Bogini
      • karolciasuzi1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 21:03
        o kurczaki to musiało byc dawno!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka