akszedo 27.02.07, 15:43 Czy robił ktoś z Was wesele na sali WLKS w Siedlcach? A może ktoś był na weselu na tej sali? Jakie macie wnioski dotyczące organizacji, menu, wystroju sali itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 17:03 akszedo napisała: > Czy robił ktoś z Was wesele na sali WLKS w Siedlcach? A może ktoś był na > weselu na tej sali? Jakie macie wnioski dotyczące organizacji, menu, wystroju > sali itp.? Kilka dni temu funkcjonował tu podobny wątek :-D Ja kiedyś byłam, dobrze się bawiłam :-D Jedzenie jak jedzenie, wszędzie tak samo. Obsługa bardzo miła. Nie miałam uwag. Dekoracje na stołach i na ścianach bardzo mi się podobały. Trzeba jednak mieć świadomość, że bądź co bądź, to jednak przede wszystkim hala sportowa. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 17:52 A mnie juz denerwuja takie watki.Co pare dni: -sala na wesele -kamerzysta na wesele -fotograf na wesele -kosmetyczka na wesele itd. Ludzie jest takie cos jak wyszukiwarka.Nauczcie sie korzystac z podstawowych rzeczy a surfowanie po necie bedzie znacznie prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 17:58 emti1 napisał: > A mnie juz denerwuja takie watki.Co pare dni: > -sala na wesele > -kamerzysta na wesele > -fotograf na wesele > -kosmetyczka na wesele > itd. To może nie powinieneś w nich uczestniczyć....?:-D Rozważ to...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 18:01 > To może nie powinieneś w nich uczestniczyć....? nie każdy ma taki talent do trollowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 18:35 Wielceś dowciapna Pani Bogini. Az mnie brzuch ze smiechu rozbolał od tej jakze wyszukanej riposty. Juz sie tyle razy zegnalas z forum ale wraz ciagnie do wielkiego swiata nie ?;) Nie to co zapyziała Małkinia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bugdi Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 19:52 Gdzie indziej mozna sie dowiedziec, o opiniach innych niż na forum. tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 20:46 emti1 napisał: > Wielceś dowciapna Pani Bogini. > Az mnie brzuch ze smiechu rozbolał od tej jakze wyszukanej riposty. to się mięty napij :-D podobno na takie bóle pomaga :-D > > Juz sie tyle razy zegnalas z forum ale wraz ciagnie do wielkiego swiata nie ?;) ile??? Ja jedno zdarzenie pamiętam :-D > Nie to co zapyziała Małkinia ;) co do bólu brzucha to może to wrzody??? Zdaje się, że już pękają, hihi :-D Twoja Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 27.02.07, 21:53 Bujaj sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amma111 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 28.02.07, 09:07 To nie przystoi tak odpowiadać. Jednak tak po prawdzie to rzeczywiście i mnie już denerwują te ciągle pytania o salki, fotki i kamerki, tym bardziej że nic z nich nie wynika. No może tylko z czasu jakaś panna (o nie, już mężatka) wyjawi szerokiemu gremium dziesiątki fotek coby to wszyscy widzieli, jak to się towarzystwo bawiło i jak się prezentowało w sukniach rodem ze stadionu i fryzurach ala fioki koki. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 28.02.07, 13:54 emti1 napisał: > Bujaj sie ;) w rytmie reggae??? Tymczasowo Twoja Bogini, hihi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii OT 28.02.07, 14:02 wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame. Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 15:01 bambii napisał: > wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame. > Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w > tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby > wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post ależ oczywiście, że się pojawiają, ale przecież ty też pojawiasz się conajmniej raz w tygodniu, hihi, i emti też :-D Można przecież takie wątki ignorować, unikając robienia z siebie błazna....z drugiej strony co miałabym innego do roboty na tym forum, gdyby kiedyś zabrakło mniejszych lub wiekszych błaznów, hihi...:-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: OT 28.02.07, 15:37 Błazna Starsza Pani to ty sobie poszukaj gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 17:11 emti1 napisał: > Błazna Starsza Pani to ty sobie poszukaj gdzie indziej... ależ po cóż mi biegać po świecie szukając tego co tutaj jest na wyciągnięcie ręki, hihi ;-D Twoja Bogini > Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: OT 28.02.07, 15:52 > unikając robienia z siebie błazna.... nikt nie przebije naszej Bogini a w tym wątku przebiłaś siebie, dla niektórych Netykieta jest czymś zupełnie zbędnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 17:13 bambii napisał: > > unikając robienia z siebie błazna.... > > nikt nie przebije naszej Bogini a w tym wątku przebiłaś siebie, dla niektórych > Netykieta jest czymś zupełnie zbędnym. Drogi Bambusiu, ty dobrze wiesz, że w naszym błazeńskim klubie masz miejsce honorowe :-D W gromadzie siła, hihi!!! :-DD Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: OT 28.02.07, 18:34 Wujek Staszek Mistrz ciętej riposty ma takie fajne powiedzenie , nie będę go cytował :D ja napiszę tylko *PLONK* i odsyłam do netykiety , poproś kogoś starszego niech ci poczyta na dobranoc :P Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: OT 28.02.07, 20:13 bambii napisał: > Wujek Staszek Mistrz ciętej riposty ma takie fajne powiedzenie , nie będę go > cytował :D ja napiszę tylko *PLONK* i odsyłam do netykiety , poproś kogoś > starszego niech ci poczyta na dobranoc :P Bambuś kochany, nerwy Ci puszczają maleństwo ty moje :-D Zupełnie niepotrzebnie, zupełnie, hihi :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: OT 28.02.07, 20:53 Zenujaca jestes starsza pani... Jak te klimakterium moze ryc psyche... Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 w sprawie Bogini, emti i bambiego 01.03.07, 09:30 Może nie powinienem sie wypowiadać, ale pokusa większa :-) Otóż analizując te fascynujące rozmowy w tym wątku zauważyłem jedną rzecz: w kilku wpisach, w odpowiedzi na wątek autora emti miał wypowiedzi merytorycznych 0, bambi 0, bogini 1. I o tą jedną ma przewagę nad Panami, którzy nie byli w stanie nawet w jednym wpisie skupić sie na merytoryce... Potępiam pyskówki, ale jeszcze bardziej potępiam mentalność Bambiego, mentalność całkowicie mi obcą. Nie przeszkadza mu zupełnie dawać lekcie Netykiety jednej ze stron, zapominając o drugiej. To emti pierwszy napisał coś w stylu: bujaj się, a później kontynuował swoje zgrabne epitety...bambiemu jednak to nie przeszkadzało... bambi, Ty często bierzesz udział w politycznych wątkach (zresztą w jakich wątkach nie bierzesz udziału??? :-) ) i tak politycznie pojadę...widzę w Tobie taką mentalność BRACI, co to zawsze widzą problem tam, gdzie jest im w danej chwili wygodnie... PS. Nie mam zamiaru bronić bogini, bo mi to wisi, ale jak tak się na to patrzę, to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: w sprawie molera O/T 01.03.07, 10:38 nie od dzisiaj wiem ze jesteś wielbicielem tejże(a może nawet to ta sama osoba?), zasugerowałem to wszystkim ale nie byłeś skłonny/na na to zwrócić uwagi : "wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame. Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post" na co oczywiście nasza maskotka z Małkini "merytorycznie" się ustosunkowała > to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną... że nie przyjąłem sposobu rozumowania i obrażania ? gratuluje poglądów, bo dalej uważam ze wątek jest bez sensu. Co do emti1 nie pochawalam tego co napisał ale na ile znam bogini jej to nie przeszkadza w końcu to jej żywioł ba nawet mam wrażenie ze sprawiło to jej swoistą przyjemność. Co do samego wątku również emma1 zwróciła uwagę : "Jednak tak po prawdzie to rzeczywiście i mnie już denerwują te ciągle pytania o salki, fotki i kamerki, tym bardziej że nic z nich nie wynika. " ale Ty nie, no ale jak zwykle wiesz lepiej :> EOT Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: w sprawie molera O/T 01.03.07, 10:50 bambii napisał: > nie od dzisiaj wiem ze jesteś wielbicielem tejże i znowu Ci się coś wydaje, do tego zdążyłem już się przyzwyczaić. Ja po prostu dostrzegam, że logika i intelekt to nie jest Twoja mocna strona. Po prostu masz inne zalety :-))) (a może nawet to ta sama > osoba?), tak bambi, jesteś doskonałym śledczym. Teraz tak sobie myślę, że może Bambi i Emti to ta sama osoba :-)))) Ręce mi bambi opadają... zasugerowałem to wszystkim ale nie byłeś skłonny/na na to zwrócić uwa > gi nie wiem kiedy i co sugerowałeś/sugerowałaś, ale najwyraźniej nie było to na tyle interesujące, aby zwrócić na to uwagę... : > > "wiecie co : darujcie sobie bo to bedzie kolejny flame. > Co do wątku zgadzam się z emti ze takie posty pojawiają sie conajmniej raz w > tygodniu opcja 'szukaj' rozwiązuje wszystkie problemy, a w razie potrzeby > wyjasnien mozna sie podczepic pod istniejący post" > > na co oczywiście nasza maskotka z Małkini "merytorycznie" się ustosunkowała a ty znowu dostrzegłeś to co jest ci wygodne. Nie twierdzę , że bogini jest cacy, ale ona przynajmniej w jednym wpisie zawarłą merytoryczną odpowiedź. Ty w żadnym. > > > to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną... > > że nie przyjąłem sposobu rozumowania i obrażania ? gratuluje poglądów, bo dalej > uważam ze wątek jest bez sensu. ale nie przeszkodziło ci zabrać głos w wątku, który uważasz za bezsensowny...to chyba taka słabość do bzdur, Bambi. OK, z mojej strony to tyle, i tak poświęcam na to więcej czasu, niż jest to warte. > Co do emti1 nie pochawalam tego co napisał ale na ile znam bogini jej to nie > przeszkadza w końcu to jej żywioł ba nawet mam wrażenie ze sprawiło to jej > swoistą przyjemność. > Co do samego wątku również emma1 zwróciła uwagę : > > "Jednak tak po prawdzie to rzeczywiście i mnie już denerwują te ciągle pytania > o > salki, fotki i kamerki, tym bardziej że nic z nich nie wynika. " > > ale Ty nie, no ale jak zwykle wiesz lepiej :> > > EOT Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: w sprawie molera O/T 01.03.07, 13:57 bambii napisał: >(a może nawet to ta sama > osoba?), zasugerowałem to wszystkim ale nie byłeś skłonny/na na to zwrócić uwa > gi ależ się ubawiłam bambuś, ty zawsze wprowadzasz słoneczko do mojego małkinianego życia, hihi :-D > Co do emti1 nie pochawalam tego co napisał ale na ile znam bogini jej to nie > przeszkadza w końcu to jej żywioł ba nawet mam wrażenie ze sprawiło to jej > swoistą przyjemność. brawo Bambuś, samo sedno :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: w sprawie Bogini, emti i bambiego 01.03.07, 13:53 moler1 napisał: > Może nie powinienem sie wypowiadać, ale pokusa większa :-) > Otóż analizując te fascynujące rozmowy w tym wątku zauważyłem jedną rzecz: w > kilku wpisach, w odpowiedzi na wątek autora emti miał wypowiedzi merytorycznych > > 0, bambi 0, bogini 1. I o tą jedną ma przewagę nad Panami, którzy nie byli w > stanie nawet w jednym wpisie skupić sie na merytoryce... > Potępiam pyskówki, ale jeszcze bardziej potępiam mentalność Bambiego, > mentalność całkowicie mi obcą. Nie przeszkadza mu zupełnie dawać lekcie > Netykiety jednej ze stron, zapominając o drugiej. To emti pierwszy napisał coś > w stylu: bujaj się, a później kontynuował swoje zgrabne epitety...bambiemu > jednak to nie przeszkadzało... > bambi, Ty często bierzesz udział w politycznych wątkach (zresztą w jakich > wątkach nie bierzesz udziału??? :-) ) i tak politycznie pojadę...widzę w Tobie > taką mentalność BRACI, co to zawsze widzą problem tam, gdzie jest im w danej > chwili wygodnie... > > PS. Nie mam zamiaru bronić bogini, bo mi to wisi, ale jak tak się na to patrzę, > > to znowu panowie ponieśliście porażkę...sromotną... dziękuję za wsparcie, ale zupełnie jest zbędne :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: w sprawie Bogini, emti i bambiego 01.03.07, 18:14 O kurcze koleś ma głowe...Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
19591212r Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 13:18 akszedo zgadzam się z bogonią nocy, dekoracja jest bardzo ładna, stoły też ładnie udekorowane, jedzenie dobre zresztą sztab ludzi nad tym pracuje, to jest sala na duże wesela jest luźno i przestronnie. Oszołomy które zabierają głos i się wtrącają niech zamilkną widać brak kultury, jak się nie ma co do powiedzenia to się nie wcina w dyskusję,cham będzie zawsze chamem ze słomą w butach obrażając kobiety, a menopauzę i chamy też przechodzą, ich tez to nie ominie. Pozdrowienia dla bogini dokopać gnojom. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 13:51 19591212r napisała: > akszedo zgadzam się z bogonią nocy, dekoracja jest bardzo ładna, stoły też > ładnie udekorowane, jedzenie dobre zresztą sztab ludzi nad tym pracuje, to jest > > sala na duże wesela jest luźno i przestronnie. Oszołomy które zabierają głos i > się wtrącają niech zamilkną widać brak kultury, jak się nie ma co do > powiedzenia to się nie wcina w dyskusję,cham będzie zawsze chamem ze słomą w > butach obrażając kobiety, a menopauzę i chamy też przechodzą, ich tez to nie > ominie. Pozdrowienia dla bogini dokopać gnojom. No i teraz mam problem, bo nie wiem sama jak bambolinemu-śledczemu udowodnić, że te zgrabne cyferki, to jednak nie wtórne wcielenie jego Bogini, hihi :-D Tymbardziej, że to chyba debiutancki wpis...hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
19591212r Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 14:33 debiutancki może i nie poprostu śledzę cały czas forum, ale już nie mogę wytrzymać jak innych ludzi pomiata i obraża jeden cwaniak z drugim i postanowiłam wreszcie napisać. Ten watek był już dawno i może coś się zmieniło na tej sali. A takie obiboki tylko czekają aby komuś dokopać, poniżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 18:13 Jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Każdy ceni to co lubi i już..... Odpowiedz Link Zgłoś
mako291 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 19:55 Witam wszystkich "dyskutujących". Obserwuję różne wątki- zabierałem głos na temat sali na bal WLKS -i byłem negatywnie nastawiony do organizacji imprez tego typu w takich lokalach. Teraz zastanawia mnie jedno- jest przynajmniej kilkanaście sal i lokali w Siedlcach, które organizują tego typu imprezy,ale tylko jedna sala-WLKS- tak mocno napiera na reklamę na tym forum- może to powinno dać do myślenia wszystkim forowiczom.....- nie ważne jak mówią- ważne , ze wymienia się nazwę- i chyba niektórym o to chodzi w tym przypadku.... Nadal podtrzymuję, ze hala sportowa jest na zawody a nie na "imprezowanie", "balowanie" , oraz organizację najważniejszego dnia w życiu jakim jest ślub i wesele- w hali sportowej?- MŁODE PARY- OPAMIĘTAJCIE SIĘ!! Oby nie reklamować nikogo- to powiem, że moje wesele było w sali Paradise- ale już tam nie ma takich imprez... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 20:21 >tak mocno napiera na reklamę na tym forum w końcu ktoś sie zorientował :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 21:32 bambii napisał: > >tak mocno napiera na reklamę na tym forum > > w końcu ktoś sie zorientował :) > ale to nie byłeś ty Bambuś, hihi :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: Czy robił (robi) ktoś z Was wesele na sali WL 01.03.07, 21:03 o kurczaki to musiało byc dawno!! Odpowiedz Link Zgłoś