Gość: synoptyk IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 23:29 W przyziemiu hotelu "Hetman" ruszyła nowa pizeria ETNA z dużym ogródkiem od strony ul.Plażowej. Dzis grała nawet muzyka. Jest całkiem, całkiem .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolec Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.*.*.* 26.05.03, 16:32 Muszę się tam wybrać! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała 28.05.03, 23:54 No i jak się Państwu tam podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 17:21 Nie jest źle, zwłaszcza w ogródku. Laski też są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 23:38 Kto tam był i jak mu się podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 17:21 Ja tam bylam - pierwszy i ostatni raz!!!!! Na pizzę czekalismy dokladnie 28 minut, dostalismy ją na zimnym cieście i bez ketchup'u. Gdy poprosiliśmy o ktchup, to oczywiście za dodatkową opłatą i podano nam go na dnie maleńkiej miseczki w ilości nie przekraczającej dwóch malutkich łyżeczek od herbaty. Poza tym jest bardzo niemiła obsługa. więcej tam na pewno nie pójdę i wszystkim odradzam. Polecam natomiast pizzę z Verony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 16:42 Druzgocąca recenzja. Jeżeli tak tam jest, to niech spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.saint 23.06.03, 06:42 W moim przypadku było jeszcze gorzej. Najpierw przez pół godziny czekałem aż ktoś do nas łaskawie podejdzie i przyjmie zamówienie. Zamówiłem dwie pizze. Na pierwszą czekałem pół godziny a na drugą (miała być zaraz) następną godzinę. Druga pizza była zimna i nie taka jaką zamówiłem. Powiedziałem, że moja moga więcej tam nie postanie! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Chyba wzięli sobie krytykę do serca ..... 28.07.03, 16:09 Byłem tam w sobotde i o dziwo nie bylo najgorzej. Nawet sprawna obsługa, a jadło owszem, owszem. Było troche głośno, bo trwała tam tzw. biesiada rodzinna. Grała jakaś ekipa może nawet zagłośno, zwłaszcza że solista fałszował. Może przejęli się krytyką? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Etny już nie ma - nowa nazwa " P A R M A" 02.12.03, 20:39 Zmiana właściciela, nazwy i kart dań Odpowiedz Link Zgłoś