Dodaj do ulubionych

Nowa pizeria "ETNA"wystartowała

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 23:29
W przyziemiu hotelu "Hetman" ruszyła nowa pizeria ETNA z dużym ogródkiem od
strony ul.Plażowej. Dzis grała nawet muzyka. Jest całkiem, całkiem ....
Obserwuj wątek
    • Gość: kolec Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.*.*.* 26.05.03, 16:32
      Muszę się tam wybrać!
      • brat_szczepana Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała 28.05.03, 23:54
        No i jak się Państwu tam podoba?
    • Gość: Westwind Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 17:21
      Nie jest źle, zwłaszcza w ogródku. Laski też są.
      • Gość: synoptyk Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 23:38
        Kto tam był i jak mu się podobało?
        • Gość: Megan Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 17:21
          Ja tam bylam - pierwszy i ostatni raz!!!!! Na pizzę czekalismy dokladnie 28
          minut, dostalismy ją na zimnym cieście i bez ketchup'u. Gdy poprosiliśmy o
          ktchup, to oczywiście za dodatkową opłatą i podano nam go na dnie maleńkiej
          miseczki w ilości nie przekraczającej dwóch malutkich łyżeczek od herbaty. Poza
          tym jest bardzo niemiła obsługa. więcej tam na pewno nie pójdę i wszystkim
          odradzam. Polecam natomiast pizzę z Verony.
          • Gość: synoptyk Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 16:42
            Druzgocąca recenzja. Jeżeli tak tam jest, to niech spadają.
          • Gość: Ted Re: Nowa pizeria 'ETNA'wystartowała IP: *.saint 23.06.03, 06:42
            W moim przypadku było jeszcze gorzej.
            Najpierw przez pół godziny czekałem aż ktoś do nas łaskawie podejdzie i
            przyjmie zamówienie. Zamówiłem dwie pizze. Na pierwszą czekałem pół godziny a
            na drugą (miała być zaraz) następną godzinę. Druga pizza była zimna i nie taka
            jaką zamówiłem. Powiedziałem, że moja moga więcej tam nie postanie!
    • razowiec Chyba wzięli sobie krytykę do serca ..... 28.07.03, 16:09
      Byłem tam w sobotde i o dziwo nie bylo najgorzej. Nawet sprawna obsługa,
      a jadło owszem, owszem. Było troche głośno, bo trwała tam tzw. biesiada
      rodzinna. Grała jakaś ekipa może nawet zagłośno, zwłaszcza że solista fałszował.
      Może przejęli się krytyką?
    • razowiec Etny już nie ma - nowa nazwa " P A R M A" 02.12.03, 20:39
      Zmiana właściciela, nazwy i kart dań
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka