08.05.07, 17:34
Czy ktoś ma ubezpieczenie samochodu w Link4? A może wiecie jak tam jest? tzn.
czy taniej i czy są problemy z wypłacaniem odszkodowania wrazie wypadku?
Każdy odradza to ubezpieczenie ale wole usłyszec opinii ludzi, którzy mieli
już styczność z tą ubezpieczalnią
Obserwuj wątek
    • moler1 Re: Link4 08.05.07, 17:55
      karolciasuzi1 napisała:

> Czy ktoś ma ubezpieczenie samochodu w Link4? A może wiecie jak tam jest? tzn.
      > czy taniej i czy są problemy z wypłacaniem odszkodowania wrazie wypadku?
      > Każdy odradza to ubezpieczenie ale wole usłyszec opinii ludzi, którzy mieli
      > już styczność z tą ubezpieczalnią

Z Twojego wpisu wynika, że odradzają Ci ludzie, którzy nie mają żadnego
      doświadczenia z tym ubezpieczycielem, jakich zatem argumentów używają???
      Z ciekawości pytam ;-)

• klemens.klemens Re: Link4 08.05.07, 18:01
        W telewizji pokazują, że jest super. Pewien mój znajomy zatrzasnął sobie w
        aucie kluczyki. Jako klient linka4 wezwał assistanta, który otworzył drzwi bez
        pobierania opłaty (dostał napiwek 10 zł). Rzecz miała miejsce w Warszawie.
        • karolciasuzi1 Re: Link4 08.05.07, 18:11
          To spoko a poza tym w tv wspominaja że jest o wiele taniej nawet do 600zł. Ja w
          skali rocznej płace prawie 1300zł Oc i Ac łącznie a mam 20% zniżki
      • karolciasuzi1 Re: Link4 08.05.07, 18:10
        Napewno nie zdziwi cię ,że są to ludzie poprostu z innych ubezpieczalni
        • klemens.klemens Re: Link4 08.05.07, 18:20
          Prawdziwą wartość ubezpieczyciela poznajesz dopiero wtedy, gdy likwidujesz
          jakąś szkodę.
          • karolciasuzi1 Re: Link4 08.05.07, 18:24
            Dlatego chciałam wysłuchac opinni innych. tak na marginesie Uniqa nie jest
            wypłacalna. trzeba się z nimi sądzic żeby odzyskac jakieś pieniądze. Wiem bo
            byłam tam ubezpieczona i zrezygnowałam.
            • raks5 Re: Link4 08.05.07, 21:25
              szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=link4&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=20&poz=0&A_szukaj=tresc&x=0&y=0&zywe=2
              • karolciasuzi1 Re: Link4 08.05.07, 21:31
                wielkie dzieki Raks
              • no_login Suplement 08.05.07, 23:44
                tinyurl.com/39a96n
      • adamanonim Re: Link4 20.06.07, 09:52
        Jest jeden argument o którym słyszałem. Mianowicie na ta firme jest bardzo dużo
        skarg - źródło rzecznika praw konsumenta (czy jakos tak?)
    • ponurus Re: Link4 19.06.07, 10:07
      Ja mam AC w lik4 ktoś porysował mi maske na parkingu. Przyjechał jakiś koleś
      zrobił wycene a potem mi przysłali złodzieje pismo że nie wypłacą odszkodowania
      bo szkoda miała miejsce 25.05.2007 a ja ją zgłosiłem 28.05.2007 a powinienem w
      ciągu 24h.
      • karolciasuzi1 Re: Link4 19.06.07, 12:03
        Mój kolega miał podobna sytuację ale w Uniqua. Złodzieje. Bo kase biora a
        odszkodowania nie chca wypłacić
        • emenemki Re: Link4 19.06.07, 12:52
          Nie wiem jak jest z likwidacją szkód, na szczęście jeszcze nie musiałem...
          Ale kiedyś skuszony reklamą zadzwoniłem i poprosiłem o wyliczenie składki.
          Wszystko wyglądało nieźle, do momentu zniesienia udziałów własnych. Po ich
          dodaniu polisa miała kosztować o 200PLN więcej niż identyczne w towarzystwie na W ;)
          • aro333 Re: Link4 19.06.07, 20:57

Panowie ,jakies 12 lat temu zginol mi 3,5 letni maluszek.Mialem AC w PZU.Po
            umorzeniu sprawy przez Policje w ciagu 2 tygodni dostalem cala kase
            ubezpieczenia czyli cos kolo 7 tys zl.Wiem ze wtedy byly ciut inne zasady przy
            AC niz teraz,ale nie bylo zadnych lamentow,podejzen i dziwnych pytan.Ostatnio z
            rok temu zona delikatnie przytarla /stuknela goscia,byla winna.Przyjechala
            policja ,zona dostala mandat a goscio zostal pouczony co i jak ma robic.Z tego
            co wiem nie mial zadnych problemow aby moj ubezpieczyciel wyplacil mu kase.Ja
            zostalem poinformowany listownie ze goscio sie zglosil z usunieciem szkody i ze
            zostanie mi zabrane chyba 10 procent znizki
            Tak wiec z OC kazdy orze jak moze byle taniej bo jak co to korzysta
            poszkodowany ale przy AC proponuje zastanowic sie dwa razy kogo wybrac.
            Ja pomimo paru utarczek slownych przy zawieraniu polis ,zostaje w PZU
            przynajmniej z AC
            • aro333 Re: Link4 19.06.07, 20:58
              Mala errata , qrcze do Pań też piszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka