siedlczanka 23.06.07, 14:56 Chciałabym pójść na depilację woskiem (chodzi mi o okolice bikini) do jednego z zakładów kosmetycznych w Siedlcach. Czy możecie mi któryś polecić? A może jest jakiś, do którego lepiej nie iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emti1 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 23.06.07, 15:22 Przepraszam ze offtopic ale chcialem napisac ze chyba chcialbym miec taka prace <zawstydzony> Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 23.06.07, 23:39 Moja panna chodzi do Pani Beatki xD czyli na osiedlu na Chrobrego :) ps: z tego co mi mowila to najtaniej kupic sobie w ROSSMANIE i samemu zrobic :D hhehe ale ja obcykany ... <lol> siedlczanka napisała: > Chciałabym pójść na depilację woskiem (chodzi mi o okolice bikini) do jednego z > zakładów kosmetycznych w Siedlcach. > > Czy możecie mi któryś polecić? > A może jest jakiś, do którego lepiej nie iść? Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 23.06.07, 23:50 lukasz57-90 napisał: >Moja panna chodzi do Pani Beatki xD czyli na osiedlu na Chrobrego :) A da Ci chociaz popatrzec na efekty?Czy niczym typowa nastolatka na samo wspomnienie o tej czynnosci staje w pląsach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 16:00 hehe ... napisze tak: a wyobrażasz sobie wspolne opalanie sie w kostiumie kapielowym i nie widzec tego i owego ? :p Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 16:37 opalanie to opalanie. Okulary na oczach, kobieta obok... Gdzie Ty się w takim razie gapisz? Są lepsze i przyjemniejsze okazje, żeby zobaczyć efekty depilacji bikini. Tak się domyślam, bo z autopcji rzecz jasna nie wiem jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 20:14 ojejku .... napisalem aby cos napisac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanka Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 20:21 eh....jak to niewinnym postem można sprawić (facetom) tyle radości... :) A może jakaś KOBIETA mogłaby coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 20:41 ukasz57-90 napisał: > ojejku .... napisalem aby cos napisac ;P ale lukasz, to nawet dobrze świadczy... o Twojej dziewczynie. Rodzice ją dobrze wychowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 21:50 RAKS zamknijmy temat mojego zwiazku :p Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 22:08 Depilację można zrobić na Sienkiewicza tam pod salonem ERY. Na dole jest też zakład fryzjerski. Depilację wwykonuje także dziewczyna na ul Starowiejskiej obok banku BPH. Pod salonem fryzjerskim-dobra jest... Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 22:26 ale karolcia... tak dziewczyna, to DObra jest, czy doBRA jest. W sensie w jakim aspekcie jest dobra- dobra dziewczyna czy dobprze depiluje, a może... Niełatwo by było przetrzymać taką depilację facetowi. A z kolei kobiety. Nie lepiej, jakby to mężczyzna wykonywał? To depilowanie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
karolciasuzi1 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 23:37 Chorobcia ale mnie ktoś łapie za słówka...no no... Dobra jest we wszystkim co wykonuje dotyczącym oczywiście kosmetyki ciała :) Delikatna, dokładna i przede wszystkim rozmowna i miła...:) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 25.06.07, 01:37 ehh... Raks Ty chyba filozofie studiujesz a jak niee to powinnienes... ja napisze krótko w takim razie... tematu mojego zwiazku nie zaczelismy i go nie zaczynajmy :p. A co ja widze gdzie, kiedy i dlaczego niech pozstanie moja tajemnica ;p Pozatym zrobilem maly off topic chyba ;p wiec wracajac do setna tematu ... podawajmy adresy :P Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Depilacja woskiem - Siedlce 24.06.07, 22:19 LUKASZ ale my nawet nie rozpoczęliśmy takiego tematu :) w wątku było o: 1. Zakładzie wykonującym depilowanie bikini 2. O sposobie depilowania bikini stosowanym przez Twoją dziewczynę 3. O tym przy jakiej okazji widzisz efekty depilowania bikini przez Twoją dziewczynę 4. Następnie rozwiałeś podejrzenia nasuwające się wszystkim co do okoliczności podziwiania dzieła depilowania bikini 5. Wyraziłem też uznanie dla wychowania Twojej dziewczyny w obliczu faktu, że widziałeś to bikini TYLKO w trakcie opalania i do tego w kostiumie kąpielowym (jak sam napisałeś) LUKASZ- gdzie tu rozmowa o Twoim związku? Jest tylko jedna alternatywa: a) albo coś nadinterpretowałeś i nigdzie tutaj wątek związku się nie pojawił b) albo ten okołodecymetrowy fragment ciała Twoje kobiety to całkowity sens Waszego związku prawdziwość drugiego stwierdzenia implikuje prawdziwość Twojego zarzutu. Wówczas powinienem Cię przeprosić. Ale również odwołać jeden z poprzednich wpisów. prawdziwość pierwszego oznacza bezsensowne odwołanie się do dyskusji o Twoim związku, której to nie było. Prawdziwość któregokolwiek ze stwierdzeń, w formie alternatywnej prowadzi jednak do tego, że jesteś pogrążony :) Jeśli ktoś dobrze pamięta logikę, to może mnie wspomóc (bo cały weekend raczej przeimprezowalem i jakiś niedopity jestem i niewyspany www.wroclawnonstop.pl ) Założenie (nie wiem, jak się te znaczki robi na forum) (a lub b =1) i (a i b = 0) jeśli a=1 <=> lukasz się minął z prawdą jeśli b=1 <=> lukasz ma nieurozmaicony związek fizyczny jeśli a v b = 1 lukasz jest w tarapatach... LUKASZ, tylko przypadkiem nie traktuj tego za poważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś