radek_hary 28.08.07, 20:02 nie polecam internetu z orange mam go i wogule nie chodzi i umowe mam na dwa lata i niestety rachunki musze płacić.NIE NIE NIE NIE POLECAM NIKOMU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: orange internet 28.08.07, 20:13 Ja miałem internet z jednej firmy z poza Siedlec. Nazwy nie wymieniam by nie robić im reklamy lub ....... Opłata 50 zł + 150zł za instalację w 10 ratach. Gdy minął 10 miesiąc wniosłem za 11 m-c tylko 50 zł.(instalacja została spłacona. Ale nie, ale mieeeee, ale nieeeeee nie dali się przekonać, że mam rację. Gdybym miał umowę na 24 miesiące wg. nich musiałbym płacić przez cały okres po 65zł. Umowy lojalnościowe nie powinny być stosowane. Powinno się tego zabronić. Może jest, tylko o tym nie wiemy. Każdy powinien wybrać to co mu pasuje i ma okres który mu pasuje. -- mpppm Zarabiaj i daj zarobić innym. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: orange internet 28.08.07, 21:51 radek_hary napisał: > nie polecam internetu z orange mam go i wogule nie chodzi i umowe mam na dwa la > ta i niestety rachunki musze płacić.NIE NIE NIE NIE POLECAM NIKOMU mowisz ze ci nie chodzi a tego posta jak napisales ?:> Odpowiedz Link Zgłoś