siedlczanin2 23.09.07, 10:55 Wolę Olka na bani niż Kaczory z żoliborskiej? inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedlczanin2 Re: Wybieram beton! 23.09.07, 11:30 jacox, czy masz na mysli, dno w 4 butelkach wina wypitych przez kaczora na spotkaniu z Tuskiem? A może za "dno" uważasz straszenie przez Kaczora 13tym grudnia 81r?(pamiętam miałem wtedy 9 lat) Jeśli tak to w pełni cię popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram beton! 23.09.07, 12:00 Po 1 lub 10 kieliszkach wina (?) wolny człowiek może wykładać lub nie wykładać. Może mówić, że Rosja będzie w NATO. Manipulacja niezależnych mediów ?: wiadomosci.onet.pl/2693467,1,1,1,relacjetv.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram beton! 23.09.07, 12:11 Ten "wolny człowiek" wziął się z "Może wypiłem jeden kieliszek wina, a może dziesięć. Mam prawo robić co chcę, jestem wolnym człowiekiem - powiedział Kwaśniewski "Faktom" TVN, komentując nagranie." Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! 26.09.07, 09:52 siedlczanin2 napisał: > Wolę Olka na bani I jesteś w miejszości wiadomosci.onet.pl/1612233,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Re: Wybieram! 26.09.07, 17:03 Popieram siedlczanina2!!! W mniejszości będzie pisowsko-moherowy beton. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! 26.09.07, 19:09 > W mniejszości będzie pisowsko-moherowy beton. Moherowy beret w mniejszości. Zwolennicy pijanego Ola w mniejszości. A pośrodku ci co nie chodzą na wybory? Nie wiem, gdzie jest bambii. Z nim jest wiekszość. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wybieram! 27.09.07, 09:50 > Nie wiem, gdzie jest bambii. > Z nim jest wiekszość. no niestety , większość jest tam gdzie nieprzebrane tłumy moherowych beretów. Większość tam gdzie opuszczeni ludzie szukają swoich młodzieńczych wspomnień, wspomnień o równości, o stałej pracy, o bezpieczeństwie. Mamieni o solidarności i podjudzani do nienawiści wszechobecnym układem. Ja stoję gdzie ZOMO, w odosobnieniu , skazany na wyrok tego miejsca przez prawo zarządzone przez nieomylnego, taka sprawiedliwość skazała mnie na to miejsce odludne. Tutaj ze mną nie ma większości. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! 27.09.07, 09:55 "taka sprawiedliwość skazała mnie na to miejsce odludne. Tutaj ze mną nie ma większości." Może my gdzieś niedaleko siebie stoimy na odludziu? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wybieram! 10.10.07, 21:11 > Może my gdzieś niedaleko siebie stoimy na odludziu? jeśli masz zielony moherek to widzę Ciebie blisko narodowców ale to nie jest blisko mnie :>, ja stoję tu gdzie ZOMO ale tutaj wokół zwykli ludzie stoją ...... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Nr 72204 27.09.07, 09:30 Możesz zadzwonić wiadomosci.onet.pl/1613015,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Wybieram! Nr 72204 27.09.07, 21:10 Nie zagłosuj-ę na PiS bo:1. denerwuje mnie taka władza, która wymyśla np. więzienia weekendowe, z których świat się śmieje, sądy 24 godzinne, które w kilka miesięcy zmieniły się w sądy dla pijanych rowerzystów. A miały być to sądy dla ulicznych opryszków, złodziei złapanych na gorącym uczynku i stadionowych bandytów. A jeśli chodzi o tych ostatnich, to minister obiecał osobiście szybką i surową sprawiedliwość kibicom Legii, którzy zdemolowali stadion w Wilnie. I co? Dziś nie wiemy, na przykład, czy pokazywany na zdjęciach kibol, to rzeczywiście syn jednego z posłów, który cudownie odzyskał pamięć i po kilku tygodniach przypomniał sobie rozmowę Kaczmarka z Olejniczakiem przed meczem TVN-politycy? Nie zagłosuj-ę na PiS za: "gwałt" na trzeciej władzy. Zamachy na niezawisłość sędziowską, na samorządność adwokacką, na sumienia prokuratorów, podważanie ustrojowych podstaw państwa poprzez zamach na niezawisłość i wolność Trybunału Konstytucyjnego. Nie zagłosuj-ę na PiS i dlatego w klapie marynarki noszę znaczek z (Urbanowym) napisem "PiS szkodzi Tobie i Twojemu otoczeniu" nie zagłosuję na PiS bo, "uwaga rozmowa kontrolowana"? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 09.10.07, 20:22 Ta twarz LiD coraz bardziej zmęczona. "- Myśmy to już przeżyli, nie idźcie tą drogą - Jarosławie Kaczyński, Lechu Kaczyński, Ludwiku Dornie i psie Sabo, nie idźcie drogą, nie idźcie tą drogą!" wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1620712,news.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 09.10.07, 21:17 siedlczanin2 woli już tego pana do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram ! Lekarstwa? 09.10.07, 22:18 > siedlczanin2 woli już tego pana do kwadratu Nie tylko on. Też wolę nawalonego Kwaśniewskiego niz trzeźwego Kłamczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Wybieram ! Lekarstwa? 09.10.07, 22:22 Wybór między Kwasem a Kaczorem to jak wybór między szafotem a szubienicą, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram ! Lekarstwa? 09.10.07, 22:31 > Wybór między Kwasem a Kaczorem to jak wybór między szafotem a > szubienicą, niestety. No nie wiem, z moim lękiem gruntu szubienica zdecydowanie odpada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 18:33 sam porównaj :-) pl.youtube.com/watch?v=WNo9TbZSpVs i drugi z trzech bliźniaków pl.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 21:00 człowieku skąd ty bierzesz takie rzeczy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 22:23 z pochodzenia :-) a czasem dobrzy ludzie coś podeślą albo linka wskażą Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 09.10.07, 23:49 krzychu, wolę nawet do sześcianu. Słowo daję.Zobacz jaką on ma fajną minę bez względu na okoliczności i stan. Nie to co twój idol - zaciśnięta pięść, prawie piana w ustach, nienawistna mina i słowa "nigdy władzy nie przejmiecie". Nic tylko się bać. "Na pewno nie jest prawdą, że oni ukradli księżyc jak również nie jest prawdą, że oni potrafią rządzić. I to i to jest fikcją, a na fikcję Polacy nie powinni pozwolić". Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 10:12 > Zobacz jaką on ma fajną minę bez > względu na okoliczności i stan. Marek Borowski inaczej ocenił ten wizerunek "wizerunkowo niestety nienajlepsze. Szkoda". wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1620854,news.html Co mu szkoda. - Pół litra "lekarstwa Kwacha" poproszę. Sklepowała podała Staropolską. Krupniku* nie mieli. Byłoby, że się przejadł? * Krupnik Jedna z tradycyjnych domowych polskich wódek, którą można podawać zarówno na gorąco, jak i na zimno. Do głównych składników krupników zalicza się wysokoprocentowy alkohol, najczęściej czystą wódkę, miód, cukier oraz duże ilości różnych przypraw i ziół, takich jak cynamon, goździki, liście laurowe. www.gotowanie.v9.pl/slownik/155.php Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 10:24 a na golenie Balsam Wileński. Jeszcze nie próbowałem. wina-swiata.home.pl/cgibin/shop?info=01balwile&sid=10fc9750 Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 10:47 krupnik - naprawdę doskonały alkohol. Dobrze się pije, ale ja wiem, że ty krzychu nie możesz. A może się skusisz? Co ci zależy. Na zagrychę dobra jest nadziewana kaczka - może być dzika, spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 11:12 > Dobrze się pije, ale ja wiem, że ty krzychu nie możesz. W pracy nie mogę alkoholu ale "lekarstwo" (i tu mruknięcie okiem) po pracy chętnie. Politycy dobrze mają. Mogą przed wiecem i po wiecu. Kaczkę nadziewaną też lubię. A ten "Balsam wileński" to dobre lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Wybieram ! Lekarstwa? 10.10.07, 11:31 krzychu, czy wiesz jaki alkohol jest najmocniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Przepraszam b. Prezydenta 10.10.07, 19:40 Chory człowiek a ja drwiłem. "B. prezydent Aleksander Kwaśniewski powiedział w Słupsku, że cierpi na wirusową chorobę tropikalną, na którą zachorował na Filipinach i zażywa bardzo mocne leki." wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9283564&rfbawp=1192037630.688 Pijawki? "Podczas marszu przez dżunglę atakują nas lądowe pijawki, zaczajone na liściach drzew, krzewów i pędach roślin, wzdłuż ścieżek wydeptanych przez ludzi i zwierzęta. Pijawki mają różne rozmiary - od kilku milimetrów do dziesięciu centymetrów. Ukąszenie pijawki jest zupełnie bezbolesne, zauważamy ją gdy już nassała się krwi. Wygląd takiej pijawki powoduje zwykle u nowicjusza paniczny odruch jak najszybszego pozbycia się jej, co zazwyczaj powoduje rozerwanie pijawki i w skórze zostają jej szczęki i wnętrzności. Krew cieknie z rany spowodowanej pijawką jeszcze przez 40 do 50 minut, a miejsce ukąszenia boli przez dwie, trzy doby. Przeniknięcie pijawek w drogi oddechowe może spowodować ich mechaniczne zatkanie. Usunąć je można za pomocą pałeczki z watką, zmoczonej spirytusem, jodyną lub skoncentrowanym roztworem soli kuchennej." ciecinski.eco.pl/dzungla.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Przepraszam b. Prezydenta 10.10.07, 19:54 Ten przypomniał sobie Charków ""Byłem z nim w Charkowie, gdzie była podobna sytuacja. Do dzisiaj pamiętam tamte wydarzenia, twarze rodzin katyńskich, które nam towarzyszyły. Wtedy autentycznie się wstydziłem za polskiego prezydenta i nie chciałbym się dalej wstydzić, bo dobrze życzę prezydentowi" - mówił Miller, który po rozstaniu z SLD trafił na listy wyborcze Samoobrony." www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=63582 Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram! Przepraszam b. Prezydenta 10.10.07, 20:32 > www.dziennik.pl nareszcie, jedyna słuszna lektura ;-) I pan Kaczyński wywiadów dla niej udziela. Nie wiem tylko jak to się ma ze staraniami o wspieranie polskich mediów. Hint: "Dziennk"- ogólnopolska gazeta codzienna, wydawana przez Axel Springer Polska. Pewnie tak samo jak ostatnie ataki na Polsat(*) których celem jak twierdzą niektórzy, ma być zwolnienie częstotliwości dla "katolickiej"(**) telewizji Puls Aha, co do proniemieckich sympatii wodza PiS`u. Dziadek w wehrmachcie był naganny, ale: wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1620475,news.html (*)serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4255183.html a propos: "Nieoficjalnie mówi się, że Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji z Urzędem Komunikacji Elektronicznej ma w niedługim czasie rozpisać konkurs" Krajowa Rada po odejściu przewodniczącej nie może nic zrobić. Decyzje podejmuje przewodniczący Rady a takowego jak na razie nie ma. Z tego też powodu nie można sprawdzić czy zarzuty stawiane telewizji publicznej są słuszne ;-) (**) tinyurl.com/2fchzh Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Przepraszam b. Prezydenta 10.10.07, 20:55 > > www.dziennik.pl > nareszcie, jedyna słuszna lektura ;-) > I pan Kaczyński wywiadów dla niej udziela. No nie tylko. To czytam od czasu do czasu www.krytykapolityczna.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2206&Itemid=34 a i to też www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20071010&id=po01.txt >Dziadek w wehrmachcie > był naganny, ale: Dla mnie nie. Kwaśniewskiego o dziadka nikt nie pytał. Może moczenie gęby jest rodzinne. Bardziej bym uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram! Przepraszam b. Prezydenta 10.10.07, 22:31 Nie mówiłem że to Twoja jedyna lektura tylko że jedyna słuszna :-) > Dla mnie nie. a dla obecnego premiera- tak i nawet wynagrodził swojego bullteriera z wyciągnięcie tej historii > Kwaśniewskiego o dziadka nikt nie pytał tak samo jak Kaczyński o ojca- Rajmunda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Aleksander Tropikalnie Filipiński 11.10.07, 10:10 fakty.interia.pl/salon24/leski/news/aleksander-tropikalnie-filipinski,991949 Podoba mi się. Nasz krajowy Scypion Afrykański Młodszy albo Scypion Afrykański Starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Aleksander Tropikalnie Filipiński 12.10.07, 11:32 "Janusz Onyszkiewicz, przewodniczący Partii Demokratycznej i polityk Lewicy i Demokratów uważa, że ostatnie "wpadki" Aleksandra Kwaśniewskiego nie dyskwalifikują go jako osoby publicznej. Nie zgodził się w tej kwestii z partyjnym kolegą, Władysławem Frasyniukiem, krytykującym byłego prezydenta." wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9288521,wiadomosc.html Kiedyś starosta siedlecki dostał "stołek barowy" od GW i zniknął ze sceny politycznej powiatu. W skali kraju jest to dopuszczalne dla "demokratów.pl". Też mądrze gadał. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Kwarantana na LiD 12.10.07, 11:55 Gdyby tak na 1 kwietnia...: "Ustawa mówi także, że w przypadku niektórych chorób obowiązkowej kwarantannie lub nadzorowi epidemiologicznemu podlegają osoby zdrowe, które pozostawały w styczności z chorymi." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4571582.html Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Wybieram! Aleksander Tropikalnie Filipiński 14.10.07, 16:56 > Nasz krajowy Scypion Afrykański Młodszy albo Scypion > Afrykański Starszy. Przypomnij jak nazwałeś Lecha kiedy pewna rzadka ;-) "choroba" wywołana strachem, uniemożliwiła mu wyjazd na spotkanie Grupy Wyszehradzkiej? Czy tak samo mówiłeś gdy prezydentowa, przed kamerami grzebała przy jego rozporku? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Aleksander Tropikalnie Filipiński 15.10.07, 21:48 Na trójkąt waimarski chyba nie pojechał z powodu zaburzeń żołądkowych, ale się publicznie nie pokazywał na zlotach partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram!Zdrowy jak byk 12.10.07, 17:03 Zdrowy. Kto pije salmonelli nie złapie na weselu. Kto sporo pije, oczywiście. "Dnia 13.07.2007 r. zadzwonił do mnie p. Aleksander Kwaśniewski z prośbą o pomoc lekarską. Skarżył się na bóle w obrębie jamy brzusznej, które, jak twierdził, utrzymują się od czasu wylotu z Filipin. Na podstawie badań i konsultacji wykonanych w Wojskowym Instytucie Medycznym w Warszawie ustalono rozpoznanie i wdrożono odpowiednie leczenie farmakologiczne i dietetyczne. Nie stwierdzono znamion choroby zakaźnej stanowiącej zagrożenie dla otoczenia." www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=63882 13 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Kaczyński skłamał i musi przeprosić ? 12.10.07, 19:29 wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1622868,news.html Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kaczyński skłamał i musi przeprosić ? 12.10.07, 19:35 Nie może być. JK kłamie? Zaraził się? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kaczyński musi sprostować 12.10.07, 19:48 "Sąd Okręgowy w Warszawie zakazał premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu rozpowszechniania nieprawdziwej informacji, że PO chce odebrać wsi KRUS. Sąd nakazał sprostowanie tej informacji, umieszczając je w serwisie Polskiej Agencji Prasowej." wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1622868,news.html Aleksandra Tropikalnie Filipińskiego nie krytykowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kaczyński musi sprostować bo skłamał 12.10.07, 19:53 > zakazał premierowi Jarosławowi > Kaczyńskiemu rozpowszechniania nieprawdziwej informacji kłamstwo «twierdzenie niezgodne z rzeczywistością, mające wprowadzić kogoś w błąd» > Aleksandra Tropikalnie Filipińskiego nie krytykowałeś. nie kopie leżącego :), Był pijany i to było widać ale aparat władzy IV RP uruchomił cały mechanizm aby go skompromitować i nie wiem czy to nie jest gorsze bo stosuje sie sanepid do walki politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Wybieram! Eff, jednak nie Filipiny 15.10.07, 21:52 Zdenerwował się ambasador Filipin, że ich kraj może zarażać nawet byłych prezydentów. "Ambasador dokładnie opisuje okoliczności wizyty: "Były prezydent był z prywatną wizytą w lipcu 2007 r. Pan Kwaśniewski na Filipinach spędził pięć dni. Zatrzymał się w luksusowym, pięciogwiazdkowym hotelu Shangrila, w dzielnicy finansowej Makati. Potem udał się na dwa dni do miasta Cebu, na południu kraju. W czasie jego prywatnej wizyty organizatorzy umówili mu spotkanie z prezydent Glorią Macapagal Arroyo i ministrem spraw zagranicznych Alberto Romulo" - pisze ambasador." wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1623925,news.html Odpowiedz Link Zgłoś