joksi3627 27.10.07, 05:15 Chłopak jest po ciężkim starciu.Myślę, że i tak dziarsko się trzymał na wizji.Nie jest oblatany jak Pan Tchórzewski. To bardzo skromny człowiek czynu a nie gwiazda medialna. PS. Da sobie radę. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Poseł KOzaczyński 27.10.07, 19:31 Rozpoznałem temat i z tego co sie dowiedziałem Jacek Kozaczyński jest chory i nie wyleczył sie do końca (kampania nie pomagała w leczeniu) , stąd słaba kondycja . Ale fakt jest taki że nie jest on typem kogoś kto jest "złotoustym" , to raczej człowiek od "roboty" , więcej pracuje niz mówi , szkoda że większosć posłów wręcz odwrotnie więcej "pięknie " mówią niż robią. Niestety J.Kozaczyńki jest pierwszy raz posłem i jest z naszego regionu sam w parti rządzącej, woleliśmy głosować na byłą a minister sportu z Popowa niż na swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 01:05 Genialnie Bambi, to zapewne choroba tropikalna z Filipin. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 06:41 na tym polega właśnie prymitywizm intelektualny naszych ziomków(to do ciebie bmada) , mam nadzieję że ty na taką "filipińską" chorobę nie będziesz chory, ale wyrazy współczucia dla ciebie za mentalość. Odpowiedz Link Zgłoś
ito25ms Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 09:05 bambii napisał woleliśmy głosować na byłą a minister sportu z Popowa niż na swoich. I trzeba przyznać, że ma rację. Przeglądając wyniki wyborów w naszym okręgu na pkw.gov.pl jedno widać od razu. Tylko Siedlce tak licznie głosowały na nie swoich kandydatów. To chyba wynik tego że wielu mieszkańców masta nie pochodzi stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
piraniasiedlecka Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 09:47 Miruś dość już się nagadałeś. Aneczka -(jacox) już dała sobie spokój. Odpuść chłopie bo żenujący jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 12:07 piraniasiedlecka napisał: > Miruś dość już się nagadałeś. Aneczka -(jacox) już dała sobie spokój. Odpuść > chłopie bo żenujący jesteście. pirania napisał? problemy z tożsamoscią? :)) trudno pisać coś na PO-wskim forum i dyskutować z ludzmi, których głowy pełne są siana i którzy uważają, że Kali to może ale Kalemu... to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 13:12 jacox, "Są tacy, co nie biorą udziału w dyskusji, bo wiedzą, że i tak postanowią na swoim" Czy do nich się zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Poseł KOzaczyński 28.10.07, 16:43 Przed wojną poseł Ciekot z PSL gdy zobaczył, że posłowanie to nie dla niego zajęcie, wówczas zrezygnował. Był to człowiek honoru. Z jego zapisków wynika, że miał znacznie więcej do powiedzenia niż obecnie poseł Kozaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś