a-w-e 30.10.07, 21:26 Witam Czy możecie polecić mi dobrą kosmetyczkę w Siedlcach? Chodzi mi o oczyszczenie twarzy. Za odpowiedzi z góry dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_sza Re: Dobra kosmetyczka 30.10.07, 21:33 jak dobra to tylko Jola Wojciechowska, gabinet mieści się przy ul. Asza, w kamienicy z markizami, dziewczyna używa jednorazowych przyborów naprawdę tylko raz, stosuje wysokiej jakości kosmetyki, nie oszczędza na środkach dezynfekujących, a do tego jest baaaaardzo dokładna i przesympatyczna pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
a-w-e Re: Dobra kosmetyczka 30.10.07, 22:02 Czy w tym gabinecie jest tylko ta pani Jola czy jest więcej kosmetyczek i trzeba konkretnie prosić o zapisanie do Pani Joli? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sza Re: Dobra kosmetyczka 01.11.07, 09:37 a-w-e napisała: > Czy w tym gabinecie jest tylko ta pani Jola czy jest więcej kosmetyczek i trzeb > a > konkretnie prosić o zapisanie do Pani Joli? Jola jest właścicielką pracuje sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-w-e Re: Dobra kosmetyczka 31.10.07, 19:08 Może jeszcze ktoś poleci mi dobra kosmetyczkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia8 Re: Dobra kosmetyczka 31.10.07, 19:40 Pani Bożenka na ul. Floriańskiej "Dom Urody" - POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś