kilin8383 09.11.07, 09:20 czy moze ktos wie gdzie sie znajduje jakis tor w siedlach lub okolicack gdzie mozna pojezdzic na gokartach???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: tor gokrtowy 10.11.07, 18:18 nie słyszałem o takim ale słyszałem ze ma być zrobiony park dla "skate'owców" w Siedlcach Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: tor gokrtowy 11.11.07, 23:35 > ma być zrobiony park dla "skate'owców" I będzie tam można jeździć na gokarcie? ;-) Na wszelki wypadek, gdybys nie wiedział: sjp.pwn.pl/lista.php?co=skate sjp.pwn.pl/lista.php?co=gokart Odpowiedz Link Zgłoś
darood11111 Re: tor gokrtowy 11.11.07, 23:43 Oj chłopie, najbliższy to Warszawka(jest kryty mokotów lub ursynów - nie znam dokładnie ulicy, ale ktoś podpowie) Siedlce to zadupie, tu nic nie można otworzyc, bo i tak wszyscy pojadą do Warszawy. Kiedyś myslałem o torze samochodowym w okolicach Siedlec Wjeżdżasz własnym autkiem jeździsz po torze, rozwalsz to Twój problem (ja zapewniam Ratownictwo medyczne i techniczne) Ale chętnych na to to ze trzech ludzi - poprostu tu to się nie opłaci- lepiej pozamiatać trasa na zbu8czyn lub warszawe Odpowiedz Link Zgłoś