Dodaj do ulubionych

Vectra czy Polsat cyfrowy

20.12.07, 19:54
Pakiet Srebrny Vectry 37.50 TVM Turbo nawet nie ma :(
Polsat Cyfrowy 37.90 --32 kanały za 37.90 zł miesięcznie + ponad 1000 kanałów
niekodowanych wszystkie kanały polskie (w pakiecie)
Jakie są wasze opinie i co polecacie
czy warto sie męczyć z Vectrą
Obserwuj wątek
    • ygd Re: Vectra czy Polsat cyfrowy 20.12.07, 20:04
      Cyfra albo N...
    • wredzioch Re: Vectra czy Polsat cyfrowy 21.12.07, 15:22
      Jeśli zależy Ci na jakości obrazu i dźwięku to z pewnością pozostaje wybór którejść z platform cyfrowych wg mnie polsat jest najsłabszą ofertą. Chociaz i kablówka w niektórych miastach nadaje już cyfrowo moża i u nas będzie.
      Mnie za kablówką jak na razie przekonuje jedno, prosta możliwośc odbioru różnych kanałów na kilu telewizorach. Co prawda przy cyfrze+ można to zrobić przy pomocy splitera (jakiś koszt), przy polsacie zrobić się tego nie da.
    • naufiz Re: Vectra czy Polsat cyfrowy 22.12.07, 21:38
      Polsat Cyfrowy nie nadaję TV Siedlce- Ogromny minus
    • eldritch250 Re: Vectra czy Polsat cyfrowy 23.12.07, 17:07
      Do nowego mieszknia wybrałem Polsat - njalepsza i najtańsza oferta sam porównaj. W cyfrze wychodzi drożej. Teraz am możliwość z Vectry i tak zrobie jak umowa mi sie skończy. Za polsat place ok 49zł za Vectre w tej cenie miałbym podobnie z ty że mógłbym ogladać na kiku TV. A planuje przedłużyc umowe z Vectra na internet wiec w pakiecie bedzie taniej ;)

Ogladam i tak tylko kilka kanałów: Sportowe pakiety TVN i Discovery.
      Mysle że też takskończysz ;) można zapomniec oooglądaniu 1000 kanałów arabskich np.

W "N" masz HD kilka kanałów ale oni nie maja wcale Polsat'owskich.

Z przecieków wiem, że w 2008r Vectra wprowadza cyfrówkę - odbiór na dekoderach oczywiście.

Pozdrawiam

eldritch
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka