gutka1 20.01.08, 22:00 Czy możecie polecić jakiegos dobrego, sprawdzonego stomatologa, jeśli tak to z góry dziękuje za wszelkie namiary jak np gdzie przyjmuje i kiedy> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raks5 Re: Stomatolog -polecamy 20.01.08, 22:14 a nie mogłabyś po prostu poszukać w wyszukiwarce? Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: Stomatolog -polecamy 20.01.08, 22:58 Weź w ogóle skasuj to forum przecież wszystko i tak można znaleźć w wyszukiwarce. Skoro jedni pytają się o drzwi, taksówki czy ortodontów to chyba i o stomatologa mozna. Czy nie? Ja polecam Pana Szewczaka przychodnia Aster Dental na Bieszczadzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Stomatolog -polecamy 21.01.08, 00:08 są tematy, które się pojawiają dosyć często i zostały szczegółowo przedyskutowane. Czy nie szybciej jest znaleźć to? odpowiedź wtedy natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Stomatolog -polecamy 09.04.08, 11:52 Wyszukiwarka na forach Agory nie zawsze działa. A jeżeli odsyłasz innych do wyszukiwarki to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=78051781 też już było :-) tinyurl.com/4tjaao nawet sam zakładałeś :-) i jeszcze nie jest zarchiwizowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Stomatolog -polecamy 08.04.08, 18:21 W wyszukiwarce nie ma opinii czy jest dobry czy zły.Faktycznie usuń to swoje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Stomatolog -polecamy 20.01.08, 22:55 Hmmm ja ze swego doswiadczenia moge z czystym sumieniem polecic Pana Kamińskiego.Goscio ma wprawe w "wyrywaniu" -wiem co mowie uwierzcie,a i plomby juz pare latek siedza i to na jedynkach i nie ma problemu.Kiedys przyjmowal bez zapisu w pogotowiu dentystycznym na 3-go Maja ,tak było najszybciej i bez zbednego czekania.Acha ,kiedyś tylko dwa dni w tygodniu tam urzedował ,teraz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
artbloo dołączam się do prośby 07.04.08, 20:45 czeka mnie remont uzębienia, proszę polecić dobrego stomatologa, ewentualnie gdzie nie iść pod żadnym pozorem. Aro, a może Ty podzielisz się doświadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: dołączam się do prośby 07.04.08, 21:08 najlepsi, młodzi stomatolodzy z nowoczesnymi technikami wyjechali do Szwecji, Irlandii, Anglii, Australii itd. Ale za to gabinety w Irl są brzydsze, sprawdziłem całkiem niedawno, kiedy przy okazji weekendowego wypadu wpadłem do dentystki, która przez ostatnie lata zajmowała się moją buźką w Polandzie Odpowiedz Link Zgłoś
leszczynka-is-me Re: dołączam się do prośby 08.04.08, 10:16 NIE POLECAM i ODRADZAm wszytskim Zdrowie na Kilinskeigo,nie mila atmosfera, wedlug mojego przekonania brak fachowej wiedzy, a dodatkowo wszyscy dentysci w tej klinice stwarzaja pozory jakby byli tam za kare, a placi sie w koncu nie male pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
kombii.23 Re: dołączam się do prośby 08.04.08, 18:18 Na pewno nie polecam przychodni przy Wojska Polskiego nieopodal "Biedronki" Tam dzieli się pacientów Z KASĄ i NA KASĘ co nie znaczy że tych pierwszych traktuje się lepiej ,a broń Panie Boże iść tam z dzieckiem i trafić na szefa przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
samantalive Re: dołączam się do prośby 08.04.08, 22:00 popieram opinie Leszczynki, i odradzam klinike Zdrowia na Kilinskiego,moja noga nigdy wiecej tam nie postanie.....przenigdy w swoim zyciu nie spotkalam sie z taka pogarda dla pacjetna jak tam i nieuprzejmoscia, omijac z daleka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samantalive Re: dołączam się do prośby 08.04.08, 22:03 ps.nie wspominjac juz o najwazniejszym pojeciu swojego zawodu, czyli lezczeniu ubytkow, predzej wyrwa ci zdrowego niz wylecza chorego!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: dołączam się do prośby 08.04.08, 22:08 I dlatego dalej twierdze - Pan Kamiński.Tylko czy jest w kraju , tego nie wiem.Człowiek z podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
yazz.1 aster 09.04.08, 10:26 z czystym sumieniem polecam Wojtka Szewczaka Aster Dent ul.Bieszczadzka Odpowiedz Link Zgłoś
artbloo Re: aster 09.04.08, 13:48 dzięki, idę w takim razie na Bieszczadzką. Jeszcze tylko zebrać się na odwagę ... Odpowiedz Link Zgłoś