szperacz_siedlecki 08.07.08, 21:53 Moim zdaniem jest to klub profesjonalnie prowadzony, godny uwagi i wkładu finansowego: www.osemkasiedlce.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=282&Itemid=179 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emti1 Re: Do Prezesów, Dyrektorów itp... 08.07.08, 22:01 Ano... Tyle ze jesli ma sie pieniazki to wszystko o wiele latwiej przychodzi.Zauwaz ile lat klub bladzil w najnizszej klasie rozgrywkowej dopoki ELMO sie nie zangazowalo. Poza tym troche nieladnie klamac bo hala ma z tego co pamietam ~600 miejsc a nie na kazdym meczu byla wypelniona,wiec nie wiem skad ta liczba 1000 sie wziela. Odpowiedz Link Zgłoś
szperacz_siedlecki Re: Do Prezesów, Dyrektorów itp... 08.07.08, 22:26 a to już nie moja wina z tymi liczbami, fakt myślę że max 600 osób na trybunach plus krzesełka na parkiecie to jakieś 700, no niestety to są realia sportu wyczynowego jest kasa jest sport... Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Do Prezesów, Dyrektorów itp... 08.07.08, 22:37 Spoko ja wiem ze to nie Ty pisales i z drugiej strony staram sie zrozumiec managera Ósemki ze kazal podac liczbe 1000 a nie o polowe mniejszą...zawsze 4 cyfry lepiej marketingowo wygladają ;) Takie budowanie klubu gdzie nagle dostaje sie spory zastrzyk finansowy od jednego sponsora ma swoje dobre ale i zle strony.Dobre - mozna szybko zbudowac silny zespol (a nawet bez awansu wykupic miejsce w wyzszej lidze),zle to takie ze duzy sponsor zazwyczaj jest w klubie sezon-dwa.Pozniej trzeba szukac kolejnego.Jesli sie nie znajdzie to klapa.Zjazd na twarz calego klubu (łacznie z jego likwidacją).Przyklady z lig siatkowki pan i panow z tego roku dobitnie o tym swiadcza. Dlatego slusznie robi pan Burzec szukajac innych mniejszych sponsorow Odpowiedz Link Zgłoś