Dodaj do ulubionych

Do Prezesów, Dyrektorów itp...

08.07.08, 21:53
Moim zdaniem jest to klub profesjonalnie prowadzony, godny uwagi i wkładu
finansowego:
www.osemkasiedlce.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=282&Itemid=179
Obserwuj wątek
    • emti1 Re: Do Prezesów, Dyrektorów itp... 08.07.08, 22:01
      Ano...
      Tyle ze jesli ma sie pieniazki to wszystko o wiele latwiej przychodzi.Zauwaz ile lat klub bladzil w najnizszej klasie rozgrywkowej dopoki ELMO sie nie zangazowalo.

Poza tym troche nieladnie klamac bo hala ma z tego co pamietam ~600 miejsc a nie na kazdym meczu byla wypelniona,wiec nie wiem skad ta liczba 1000 sie wziela.
      • szperacz_siedlecki Re: Do Prezesów, Dyrektorów itp... 08.07.08, 22:26
        a to już nie moja wina z tymi liczbami, fakt myślę że max 600 osób na trybunach
        plus krzesełka na parkiecie to jakieś 700, no niestety to są realia sportu
        wyczynowego jest kasa jest sport...
        • emti1 Re: Do Prezesów, Dyrektorów itp... 08.07.08, 22:37
          Spoko ja wiem ze to nie Ty pisales i z drugiej strony staram sie zrozumiec managera Ósemki ze kazal podac liczbe 1000 a nie o polowe mniejszą...zawsze 4 cyfry lepiej marketingowo wygladają ;)

Takie budowanie klubu gdzie nagle dostaje sie spory zastrzyk finansowy od jednego sponsora ma swoje dobre ale i zle strony.Dobre - mozna szybko zbudowac silny zespol (a nawet bez awansu wykupic miejsce w wyzszej lidze),zle to takie ze duzy sponsor zazwyczaj jest w klubie sezon-dwa.Pozniej trzeba szukac kolejnego.Jesli sie nie znajdzie to klapa.Zjazd na twarz calego klubu (łacznie z jego likwidacją).Przyklady z lig siatkowki pan i panow z tego roku dobitnie o tym swiadcza.

Dlatego slusznie robi pan Burzec szukajac innych mniejszych sponsorow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka