Dodaj do ulubionych

porady weselne i wszystko co z tym związane

• anetka.ka Re: Fotograf 05.12.14, 23:04
      Witajcie :)

Czy polecacie fotografa ślubnego Pawła Nożyńskiego?

blog.pawelnozynski.pl/
      Czy może miał ktos okazje z nim współpracować?
      • zespoltalar Re: Fotograf 23.01.16, 15:20
        Zespół Talar lub Dj-Talar razem z wodzirejem opcja wyboru.
        Nowa forma w Polsce jeden zespół wiele możliwości
        Wybór pomiędzy zespołem a disc jockeyem nie musi być problemem
        Dzięki wprowadzonego przez nas połączeniu zespołu muzycznego grającego
        I śpiewającego na żywo Z jednoczesną pracą dj prezentera. Nasze wesela
        Studniówki imprezy taneczne stanowią niepowtarzalną kombinację dwóch from.
        Programu muzycznego oraz animacyjnego dostosowanego do inwidualnego
        Charakteru imprezy.
        Nasza oferta;

Zapewniamy pełną obsługę muzyczną oraz wodzireja na Państwa wesele. Zależnie od wielkości wesela, oczekiwań oraz budżetu umożliwiamy wybór składu zespołu muzycznego:

skład 3 osobowy (duet damsko-męski + saksofonista: Małgosia, Grzegorz oraz Marcin) ? nasz zespół muzyczny w pełnym składzie ? o wyjątkową i niepowtarzalną oprawę muzyczną Twojego wesela zadba saksofonista Grzegorz, o dobrą zabawę wodzirej/wokalista/klawiszowiec Marcin, a o uśmiech gości wokalistka Małgosia
        skład 2 osobowy (duet damsko-męski: Małgosia oraz Marcin) ? niezapomniany występ wokalny Małgosi i Marcina przy akompaniamencie klawiszy. Przykładowy występ w tym składzie:

Inne filmy obejrzycie Państwo na tej stronie w folderze wideo z imprez oraz wideo z oczepin.
        skład 1 osobowy (DJ, wokalista i wodzirej: Marcin) ? polecamy przy imprezach kameralnych oraz takich, gdzie wymagane jest duże zróżnicowanie repertuaru ? jest to idealne rozwiązaniem dla tych z Państwa, którym trudno wybrać pomiędzy muzyką na żywo, a oryginalnymi wykonaniami prezentowanymi przez DJ. Na wesele jesteśmy zawsze przygotowani: potrafimy zagrać i zaśpiewać oraz odtworzyć utwory wszelkich gatunków muzycznych.
        niezależnie od wybranego składu akordeonista zagra biesiadę przy stolikach gości na żywo:
        Rysujemy oraz malujemy portety ślubne na zamówienie dla par młodych jako prezent w
        podziękowaniu za trud i wychowanie ? koszt od 230zł za 2 obrazy z dekoracją.
        Wykonujemy figurki na zamówienie dla par młodych jako upominek dla gości weselnych zobacz
        Fotograf w promocji razem z filmowaniem FUL HD za jedyne 900zł.Najtaniej w Polsce.
        Nasza stronka;

www.talar-bydgoszcz.pl/
    • anetka.ka Re: Fotograf 05.12.14, 23:08
      Witajcie :)

Czy polecacie fotografa ślubnego Pawła Nożyńskiego?

blog.pawelnozynski.pl/

Czy może miał ktos okazje z nim współpracować?
      • karolajna.karolajna Re: Fotograf 06.02.15, 16:35
        Pan Paweł Nożyński jest bardzo miłą i entuzjastycznie nastawioną do pracy osobą. Robił zdjęcia na weselu mojej koleżanki.
        Zdjęcia wyszły naprawdę cudne! Bardzo profesjonalna robota :)
    • kamil10526 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 16.04.15, 11:53
      Witam
      Poszukuje dobrego zespołu na wesele.
      • hanna90 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.05.15, 21:18
        polecam izbaprzyjec.com
    • kamil10526 Zespół 16.04.15, 11:57
      Witam

Poszukuję informację o dobrych zespołach muzycznych na wesele :)
      • orkiestron Zespół muzyczny na wesele 29.05.15, 21:23
        Dobre zespoły muzyczne na wesele znalazłem na Orkiestron - zespoły muzyczne na wesele. Będzie grał u mnie zespół muzyczny Taxiod nich.
      • pawel902490 Re: Zespół 02.07.15, 21:24
        U mnie grał WEST - goście chwalili, więc śmiało mogę polecić
    • andz_iaaa Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.01.16, 17:09
      Fajne propozycje muzyczne ma Orkiestron.pl - Muzyka na Wesele z Klasą
      • gracja90 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.01.16, 17:10
        Fajne
        • hubov Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.03.16, 15:33
          nie słyszeliśmy nic o Pawle Nóżyńskim, chociaż przejrzeliśmy chyba z 30 portfolio fotografów z Siedlec i okolic...nawet z Białegostoku :) bo jak się okazało fotograf ślubny Siedlce to dla mojej JUŻ małżonki prawie najważniejsza decyzja podczas przygotowań do ślubu
          w końcu wybraliśmy Tomka Tokarskiego z Ostrowii Mazowieckiej, chociaż mi osobiście podobały się też zdjęcia Daniela Chróściela i Moniki Replin - już z naszej "ziemii ojczystej" :D
          anetka.ka a w jakiej sali macie wesele? :)
    • azdoslubu Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 25.06.16, 16:37
      Witam,
      jesteśmy grupą młodych ludzi, którzy oferują całościową organizację wesel i imprez okolicznościowych lub tylko częściową pomoc w ich organizacji. Szukajcie nas na fb: aż do ślubu i instagramie /azdoslubu
      Cena usług jest do negocjacji.
      Pozdrawiamy
      • unitedk Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 17.01.17, 19:01
        Szukam dj/wodzireja na wesele w Siedlcach w 2018 r. Kogo polecacie?
    • lunius Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.04.17, 10:16
      Witam szukam opinii na temat zespołu KARAT z Siedlec. Jakies ogolne wrazenia, wspołpraca itp itd. Dosc malo tego w internecie wiemmoze ktos tutaj sie wypowie. pozdrawiam.
    • anna00900 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.10.17, 12:59
      czy w katedrze mogą być dwie pary świadków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka