anetka.ka Re: Fotograf 05.12.14, 23:04 Witajcie :) Czy polecacie fotografa ślubnego Pawła Nożyńskiego? blog.pawelnozynski.pl/ Czy może miał ktos okazje z nim współpracować? Odpowiedz Link Zgłoś
zespoltalar Re: Fotograf 23.01.16, 15:20 Zespół Talar lub Dj-Talar razem z wodzirejem opcja wyboru. Nowa forma w Polsce jeden zespół wiele możliwości Wybór pomiędzy zespołem a disc jockeyem nie musi być problemem Dzięki wprowadzonego przez nas połączeniu zespołu muzycznego grającego I śpiewającego na żywo Z jednoczesną pracą dj prezentera. Nasze wesela Studniówki imprezy taneczne stanowią niepowtarzalną kombinację dwóch from. Programu muzycznego oraz animacyjnego dostosowanego do inwidualnego Charakteru imprezy. Nasza oferta; Zapewniamy pełną obsługę muzyczną oraz wodzireja na Państwa wesele. Zależnie od wielkości wesela, oczekiwań oraz budżetu umożliwiamy wybór składu zespołu muzycznego: skład 3 osobowy (duet damsko-męski + saksofonista: Małgosia, Grzegorz oraz Marcin) ? nasz zespół muzyczny w pełnym składzie ? o wyjątkową i niepowtarzalną oprawę muzyczną Twojego wesela zadba saksofonista Grzegorz, o dobrą zabawę wodzirej/wokalista/klawiszowiec Marcin, a o uśmiech gości wokalistka Małgosia skład 2 osobowy (duet damsko-męski: Małgosia oraz Marcin) ? niezapomniany występ wokalny Małgosi i Marcina przy akompaniamencie klawiszy. Przykładowy występ w tym składzie: Inne filmy obejrzycie Państwo na tej stronie w folderze wideo z imprez oraz wideo z oczepin. skład 1 osobowy (DJ, wokalista i wodzirej: Marcin) ? polecamy przy imprezach kameralnych oraz takich, gdzie wymagane jest duże zróżnicowanie repertuaru ? jest to idealne rozwiązaniem dla tych z Państwa, którym trudno wybrać pomiędzy muzyką na żywo, a oryginalnymi wykonaniami prezentowanymi przez DJ. Na wesele jesteśmy zawsze przygotowani: potrafimy zagrać i zaśpiewać oraz odtworzyć utwory wszelkich gatunków muzycznych. niezależnie od wybranego składu akordeonista zagra biesiadę przy stolikach gości na żywo: Rysujemy oraz malujemy portety ślubne na zamówienie dla par młodych jako prezent w podziękowaniu za trud i wychowanie ? koszt od 230zł za 2 obrazy z dekoracją. Wykonujemy figurki na zamówienie dla par młodych jako upominek dla gości weselnych zobacz Fotograf w promocji razem z filmowaniem FUL HD za jedyne 900zł.Najtaniej w Polsce. Nasza stronka; www.talar-bydgoszcz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anetka.ka Re: Fotograf 05.12.14, 23:08 Witajcie :) Czy polecacie fotografa ślubnego Pawła Nożyńskiego? blog.pawelnozynski.pl/ Czy może miał ktos okazje z nim współpracować? Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna.karolajna Re: Fotograf 06.02.15, 16:35 Pan Paweł Nożyński jest bardzo miłą i entuzjastycznie nastawioną do pracy osobą. Robił zdjęcia na weselu mojej koleżanki. Zdjęcia wyszły naprawdę cudne! Bardzo profesjonalna robota :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil10526 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 16.04.15, 11:53 Witam Poszukuje dobrego zespołu na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna90 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.05.15, 21:18 polecam izbaprzyjec.com Odpowiedz Link Zgłoś
kamil10526 Zespół 16.04.15, 11:57 Witam Poszukuję informację o dobrych zespołach muzycznych na wesele :) Odpowiedz Link Zgłoś
orkiestron Zespół muzyczny na wesele 29.05.15, 21:23 Dobre zespoły muzyczne na wesele znalazłem na Orkiestron - zespoły muzyczne na wesele. Będzie grał u mnie zespół muzyczny Taxiod nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel902490 Re: Zespół 02.07.15, 21:24 U mnie grał WEST - goście chwalili, więc śmiało mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
andz_iaaa Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.01.16, 17:09 Fajne propozycje muzyczne ma Orkiestron.pl - Muzyka na Wesele z Klasą Odpowiedz Link Zgłoś
hubov Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.03.16, 15:33 nie słyszeliśmy nic o Pawle Nóżyńskim, chociaż przejrzeliśmy chyba z 30 portfolio fotografów z Siedlec i okolic...nawet z Białegostoku :) bo jak się okazało fotograf ślubny Siedlce to dla mojej JUŻ małżonki prawie najważniejsza decyzja podczas przygotowań do ślubu w końcu wybraliśmy Tomka Tokarskiego z Ostrowii Mazowieckiej, chociaż mi osobiście podobały się też zdjęcia Daniela Chróściela i Moniki Replin - już z naszej "ziemii ojczystej" :D anetka.ka a w jakiej sali macie wesele? :) Odpowiedz Link Zgłoś
azdoslubu Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 25.06.16, 16:37 Witam, jesteśmy grupą młodych ludzi, którzy oferują całościową organizację wesel i imprez okolicznościowych lub tylko częściową pomoc w ich organizacji. Szukajcie nas na fb: aż do ślubu i instagramie /azdoslubu Cena usług jest do negocjacji. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
unitedk Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 17.01.17, 19:01 Szukam dj/wodzireja na wesele w Siedlcach w 2018 r. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
lunius Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 24.04.17, 10:16 Witam szukam opinii na temat zespołu KARAT z Siedlec. Jakies ogolne wrazenia, wspołpraca itp itd. Dosc malo tego w internecie wiemmoze ktos tutaj sie wypowie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna00900 Re: porady weselne i wszystko co z tym związane 23.10.17, 12:59 czy w katedrze mogą być dwie pary świadków? Odpowiedz Link Zgłoś