Dodaj do ulubionych

Siedlce sala

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 12:17
Szukam ładnej sali na wesele Czy możecie coś doradzić
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Siedlce sala IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 14:59
      rafalscy- dom biesiadny. Nic Cie nie obchodzi, masz pelen komfort weselowania
      sie
    • Gość: Anonimek Re: Siedlce sala IP: *.acn.pl 02.10.03, 15:13
      Rafalscy sa rzeczywiscie b.sympatyczni,tylko zalatw fajna kapele.
      • Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 16:56
        Witam!
        Ja tez się pod Rafalskich podpisuje, płacisz i niczym się nie martwisz... A co
        do kapeli to gorąco polecam zespół Axel, ale nic nie pisałaś, że szukasz
        zespołu, wiec pewnie już go masz :)
        Hmm, wracając do tego Domu Biesiadnego. Teraz, widzę bo mieszkam po drugiej
        stronie ulicy, że bardzo ładnie wygląda "podwórko" jeżeli tak to można nazwać.
        Są 2 stoły pod daszkiem na zewnątrz, więc jest możliwość posiedzieć, ale jedna
        wada: przy tych stołach zbierają się wszyscy, sorry - żelu. Wiedza, że ludzie
        zapłacili, wynajęli i na dzisiejsza noc jakby nie patrzeć to jest ich własność,
        a oni siedzą i czekają nie wiadomo na co! Ale takie towarzystwo da się
        pogonić ;)
        Nie polecam za to sali weselnej SPBO przy ul. Brzeskiej! Mam nie miłe
        wspomnienia.
        O.K. życzę dobrego wyboru :)
        Pozdrawiam/oliwka
    • Gość: Ewa Re: Siedlce sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:47
      Dosłownie kilka dni temu byłam na weselu u Rafalskich. Cóż sala śliczna,
      jedzenie bardzo ładnie podane, ale w smaku ochyda: twarde, surówki wyglądały
      jak stare, ciasto zakalec. Pięknie wyglądało, ale było niedobre. Co do SPBO
      przychylam się. Sama miałam tam swoje przyjęcie weselne. Właściciel bez
      zaproszenia pojawił się na przyjęciu, a potem wydzwaniał do mojej mamy do
      pracy i opowiadał wszystkim, że nie zapłaciliśmy jemu 300zł na światło ( mimo,
      że w umowie było ono wliczone w cenę lokalu).
      Pozdrawiam
      Ewa
      • Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:25
        Ewa napisała:
        >Właściciel bez
        zaproszenia pojawił się na przyjęciu, a potem wydzwaniał do mojej mamy do
        pracy i opowiadał wszystkim, że nie zapłaciliśmy jemu 300zł na światło ( mimo,
        że w umowie było ono wliczone w cenę lokalu).

Dokładnie tak samo było 2 lata temu na weselu mojej siostry. Przyszedł z całą
        swoja rodziną (żona, syn, córka), bawił sie jak każdy inny! Co do nie
        zapowiedzianych wczęsniej kosztów, to powiedział nam, że za poprawiny w
        niedziele nie bedzie brał pieniedzy, bo to już w jakims stopniu było wliczone...
        A jednak w niedziele wieczorem, jak juz wszycy sie zbieraliśmy wyskoczył, że
        musimy zapłaciś 700 zł. za światło! Chociaż kapela (Axel) miała własny sprzet,
        taki dzieki któremu nie podłaczała sie do gniazdek właściciela... jakiś taki
        bayer, ponieważ oni juz w tej sali, mieli kilka sytuacji, że facet bezczelnie
        przy wszystkich wyłaczył prąd!
        Hmm, chyba musimy otworzyc nowy watek: poszkodowani przez sale SPBO :)

O.K. to na tyle. Aha, co do jedzenia w domu biesiadnym, faktycnie słyszałam, że
        nie za dobre podają... Ale sala jest bardzo ładna.

Pozdrawiam/Oliwka

• razowiec Re: Siedlce sala 03.10.03, 10:45
          A co powiecie na to?

www.wesela.siedlce.pl/
          • razowiec Re: Siedlce sala 03.10.03, 10:54
            Albo na to?

republika.pl/debowydworek1/glowna.html
            • Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 11:05
              razowiec napisał:
              >Albo na to?
              republika.pl/debowydworek1/glowna.html

Świetny jest ten dworek!
              Tylko nie pokazali jak on jesienia wygląda... szkoda, ale można sobie
              wyobrazic :)
            • razowiec Re: Siedlce sala 03.10.03, 11:44
              Nieźle jest w Dworku "Panderosa", ul. Garwolinska 53, tel. 643 53 22

Dla niedużego towarzystwa wystarczy miejsca w "Barbarossie",Starowiejska 12b
              tel. 633 61 25

Oczywiście super jest u "Janusza", ul. Pusta 15, tel. 633 06 65

No i wspomniani Rafalscy - www.b.wmj.pl/dombiesiadny/

• Gość: Ewa Re: Siedlce sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 15:12
          Oliwka, znam ciekawą historię o tym właścicielu, jak będziesz zainteresowana
          to chętnie w wolnej chwili opiszę
          • Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 19:45
            Nie ma sprawy, jestem zainteresowana Ewa :) Pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: Siedlce sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:12
      Otóż dawno, dawno temu ogłoszono przetarg na kupno tejże sali i nasz ukochany
      Pan Właściciel Obecny miał konkurenta. A że będąc "prawym" człekiem postanowił
      na noc przed przetargiem porozmawiać z tymże konkurentem. I co? Spił człeka i
      na czas przetargu zamknął w klatce... służącej do przewożenia świń. I tak oto
      nabył lokal. W życiu bym w to nie uwierzyła gdybym nie poznała metod działania
      tego pana.
      Pozdrawiam
    • razowiec Podoba się wam "ARCHE"? 10.10.03, 14:09
      W przebudowanym hotelu ARCHE przy Brzeskiej 134 jest bardzo fajne wnętrze
      gastronomiczne, właśnie dopiero co zobaczyłem. Trochę niby wiejska chata, może
      piwna sala biesiadna ... Na razie się dopiero rozkręca. Wesele możliwe na ca.
      do 200 osób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka