Gość: monika IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 12:17 Szukam ładnej sali na wesele Czy możecie coś doradzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Siedlce sala IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 14:59 rafalscy- dom biesiadny. Nic Cie nie obchodzi, masz pelen komfort weselowania sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimek Re: Siedlce sala IP: *.acn.pl 02.10.03, 15:13 Rafalscy sa rzeczywiscie b.sympatyczni,tylko zalatw fajna kapele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 16:56 Witam! Ja tez się pod Rafalskich podpisuje, płacisz i niczym się nie martwisz... A co do kapeli to gorąco polecam zespół Axel, ale nic nie pisałaś, że szukasz zespołu, wiec pewnie już go masz :) Hmm, wracając do tego Domu Biesiadnego. Teraz, widzę bo mieszkam po drugiej stronie ulicy, że bardzo ładnie wygląda "podwórko" jeżeli tak to można nazwać. Są 2 stoły pod daszkiem na zewnątrz, więc jest możliwość posiedzieć, ale jedna wada: przy tych stołach zbierają się wszyscy, sorry - żelu. Wiedza, że ludzie zapłacili, wynajęli i na dzisiejsza noc jakby nie patrzeć to jest ich własność, a oni siedzą i czekają nie wiadomo na co! Ale takie towarzystwo da się pogonić ;) Nie polecam za to sali weselnej SPBO przy ul. Brzeskiej! Mam nie miłe wspomnienia. O.K. życzę dobrego wyboru :) Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Siedlce sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:47 Dosłownie kilka dni temu byłam na weselu u Rafalskich. Cóż sala śliczna, jedzenie bardzo ładnie podane, ale w smaku ochyda: twarde, surówki wyglądały jak stare, ciasto zakalec. Pięknie wyglądało, ale było niedobre. Co do SPBO przychylam się. Sama miałam tam swoje przyjęcie weselne. Właściciel bez zaproszenia pojawił się na przyjęciu, a potem wydzwaniał do mojej mamy do pracy i opowiadał wszystkim, że nie zapłaciliśmy jemu 300zł na światło ( mimo, że w umowie było ono wliczone w cenę lokalu). Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:25 Ewa napisała: >Właściciel bez zaproszenia pojawił się na przyjęciu, a potem wydzwaniał do mojej mamy do pracy i opowiadał wszystkim, że nie zapłaciliśmy jemu 300zł na światło ( mimo, że w umowie było ono wliczone w cenę lokalu). Dokładnie tak samo było 2 lata temu na weselu mojej siostry. Przyszedł z całą swoja rodziną (żona, syn, córka), bawił sie jak każdy inny! Co do nie zapowiedzianych wczęsniej kosztów, to powiedział nam, że za poprawiny w niedziele nie bedzie brał pieniedzy, bo to już w jakims stopniu było wliczone... A jednak w niedziele wieczorem, jak juz wszycy sie zbieraliśmy wyskoczył, że musimy zapłaciś 700 zł. za światło! Chociaż kapela (Axel) miała własny sprzet, taki dzieki któremu nie podłaczała sie do gniazdek właściciela... jakiś taki bayer, ponieważ oni juz w tej sali, mieli kilka sytuacji, że facet bezczelnie przy wszystkich wyłaczył prąd! Hmm, chyba musimy otworzyc nowy watek: poszkodowani przez sale SPBO :) O.K. to na tyle. Aha, co do jedzenia w domu biesiadnym, faktycnie słyszałam, że nie za dobre podają... Ale sala jest bardzo ładna. Pozdrawiam/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Siedlce sala 03.10.03, 10:45 A co powiecie na to? www.wesela.siedlce.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Siedlce sala 03.10.03, 10:54 Albo na to? republika.pl/debowydworek1/glowna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 11:05 razowiec napisał: >Albo na to? republika.pl/debowydworek1/glowna.html Świetny jest ten dworek! Tylko nie pokazali jak on jesienia wygląda... szkoda, ale można sobie wyobrazic :) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Siedlce sala 03.10.03, 11:44 Nieźle jest w Dworku "Panderosa", ul. Garwolinska 53, tel. 643 53 22 Dla niedużego towarzystwa wystarczy miejsca w "Barbarossie",Starowiejska 12b tel. 633 61 25 Oczywiście super jest u "Janusza", ul. Pusta 15, tel. 633 06 65 No i wspomniani Rafalscy - www.b.wmj.pl/dombiesiadny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Siedlce sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 15:12 Oliwka, znam ciekawą historię o tym właścicielu, jak będziesz zainteresowana to chętnie w wolnej chwili opiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Siedlce sala IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 19:45 Nie ma sprawy, jestem zainteresowana Ewa :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Siedlce sala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:12 Otóż dawno, dawno temu ogłoszono przetarg na kupno tejże sali i nasz ukochany Pan Właściciel Obecny miał konkurenta. A że będąc "prawym" człekiem postanowił na noc przed przetargiem porozmawiać z tymże konkurentem. I co? Spił człeka i na czas przetargu zamknął w klatce... służącej do przewożenia świń. I tak oto nabył lokal. W życiu bym w to nie uwierzyła gdybym nie poznała metod działania tego pana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Podoba się wam "ARCHE"? 10.10.03, 14:09 W przebudowanym hotelu ARCHE przy Brzeskiej 134 jest bardzo fajne wnętrze gastronomiczne, właśnie dopiero co zobaczyłem. Trochę niby wiejska chata, może piwna sala biesiadna ... Na razie się dopiero rozkręca. Wesele możliwe na ca. do 200 osób. Odpowiedz Link Zgłoś