unitedk 20.08.08, 12:08 gdzie mozna w Siedlcach kupic filmy na DVD ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nash_bridges Re: plyty dvd 20.08.08, 12:11 najlepiej na allegro, bo są najniższe ceny i jest największy wybór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: plyty dvd 20.08.08, 15:41 i można dostać coś innego, w innym stanie niż wskazuje opis, albo nic nie dostać :) . Zanim coś kupisz na Alledrogo rozejrzyj się po okolicy. Obok "garnizonu" jest sklep z muzyka tam tez chyba mają filmy ew. można zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: plyty dvd 20.08.08, 15:49 bambii napisał: > i można dostać coś innego właśnie przerabiam taką pomyłkę w wysyłce wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: plyty dvd 20.08.08, 15:52 portale aukcyjne są dla ludzi myślących, dodatkowo jeszcze allegro do pewnej kwoty w przypadku niedotrzymania umowy przez sprzedającego zwraca środki kupującemu i samo zajmuje się roszczeniami; w przypadku płyt dvd jest bardzo małe ryzyko a różnice w porównaniu ze sklepowymi mogą być ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: plyty dvd 20.08.08, 16:23 allegro do pewnej > kwoty w przypadku niedotrzymania umowy przez sprzedającego zwraca środki > kupującemu i samo zajmuje się roszczeniami; korzystałeś z tego ? :) > w przypadku płyt dvd jest bardzo małe ryzyko no nie wiem , miałem wiele problemów z płytami CD więc zalecam ostrożność, w przypadku płyty kosz przesyłki to 20 do 50% wszystkich kosztów, jak coś nie tak trzeba odesłać albo pogodzić się z "niedoskonałościami" Tak czy inaczej na Alledrogo wychodzi czasem znacznie drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
nash_bridges Re: plyty dvd 20.08.08, 19:26 Ja zawsze kupuję w sklepach mających konto na allegro i jeszcze nie zawiodłem się, a troszkę już tego było :)) pozostaje jeszcze epik internetowy gdzie jest ponad 20tyś pozycji www.empik.com/ PS odnośnie allegro: ostatnio kupowałem antenę CB - w Siedlcach w sklepie na Brzeskiej 150 - w tym samym sklepie który jest na Brzeskiej, tylko przy kupowaniu przez internet 135 + koszty wysyłki (brak możliwości odbioru osobistego) - w sklepie na allegro gdzie oczywiście otrzymałem paragon i gwarancję 116 (łącznie z kosztami przesyłki) a czekałem na przesyłkę całe 2 dni :)) i miałem już sporo podobnych zakupów, więc jeśli sprzedawca ma działalność gospodarczą i wystawia towar na allegro to jest o wiele taniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
solniczka123 Re: plyty dvd 20.08.08, 16:51 Miła odmiana - filmy na dvd ze sklepu a nie z internetu :) W Siedlcach wchodzi w grę chyba jedynie wypożyczanie. Zamiast allegro polecam merlina. merlin.pl/filmy/browse/section/2.htmlpzdr Odpowiedz Link Zgłoś