bieszczadzka 31.08.08, 16:07 Skończ Waść, wstydu oszczędź!! Tylko tyle mogę powiedzieć po wystąpieniu "wodza" z okazji rocznicy sierpnia. Jednak Palikot ma rację, bo nienawiść to też choroba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacox bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 17:13 bieszczadzka napisał: > Skończ Waść, wstydu oszczędź!! Tylko tyle mogę powiedzieć po wystąpieniu > "wodza" z okazji rocznicy sierpnia. Jednak Palikot ma rację, bo nienawiść to > też choroba. przestań się tak pienić wszak "nienawiść to tez choroba". chyba za dużo naoglądałaś się "szkła kontaktowego" z TVN-u, a może za dużo wybiórczej?, a może to teksty siedlczanina13 tak lasują mózg małolatom? Odpowiedz Link Zgłoś
strausss Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 17:37 Tak jest, odczepcie się od Wodza. Przecież nasza kiełbasa przegoniła ich kiełbasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzwiezy Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 17:57 oj jacox, cały PEC wstydzi się za twoje wpisy, pamietamy jak porzuciłeś swój obóz polityczny i przeskoczyłes do PiS także w radzie miasta by utrzymać posadkę, nie obrażaj ludzi co myślą , widzą i pisz prawdę, szczerą prawdę, nie boja się wyrażać poglądu w danej sprawie, ty zawsze byłeś grubo zakłamanym gosciem, ale nie tylko jacekzwiezy to widzi, pamietaj Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 18:14 He nie powiem zebym nie byl ciekawy pod jakim nazwiskiem kryje sie naczelny agitator PISu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 19:17 > He nie powiem zebym nie byl ciekawy pod jakim nazwiskiem kryje sie naczelny agi > tator PISu ;) jaki agitator? prawie się nie odzywam na te brednie małolatów bo szkoda klawiatury. Popatrzcie lepiej na np siedlczanina13, to jest mistrz agitacji, a i wiele osób po nim sromotnie mnie przebija, no ale widzi się to, co się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 19:26 Nie bronie ani jednej ani drugiej strony bo polityka choc ogolnie mnie nieco interesuje to o wiele bardziej brzydzi...Jednak mozna zauwazyc ze o ile na tym forum ludzie atakujący PIS robia to raczej w sposob satyryczno-przesmiewczy o tyle Twoje odpowiedzi cechuje agresja a czasem wrecz nienawisc. PS Nie dziw sie moim pytaniem o nazwisko bo jakby nie patrzyl osoba publiczna udzielajaca sie na naszym forum,w dodatku w tak specyficzny sposob, to tutaj nadal rzadkosc Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 19:38 > e Twoje odpowiedzi cechuje agresja a czasem wrecz nienawisc. widzisz, co chcesz widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 19:46 Na taki "argument" nie mam juz odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzwiezy Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 31.08.08, 19:29 siedlczanin13 może być dumny, postawiłeś go na równi z TVN i Gazetą Wyborczą, no no , nic dziwnego tak go atakujesz choć on cię ignoruje, Odpowiedz Link Zgłoś
anuska42 Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 01.09.08, 11:38 a Tobei kto tak mozg wypral? jestes pewni tak samo normalny jak nasz prezydencik:) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 01.09.08, 12:20 anuska42 napisała: > a Tobei kto tak mozg wypral? jestes pewni tak samo normalny jak nasz prezydenci > k:) o co tobie biega? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: bieszczadzka, Żenada! to twoje teksty 01.09.08, 12:24 siedlczanin13 napisał: > o co tobie biega? tak miło o mnie napisał, daj sie raz pocieszyść :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii "To objaw bolszewizacji myślenia" 01.09.08, 07:59 "To objaw bolszewizacji w myśleniu. Jedna partia, jeden przywódca, jedna dyrektywa, jedna myśl - w ten sposób Władysław Bartoszewski odniósł się do wczorajszego incydentu podczas obchodów rocznicy podpisania porozumień sierpniowych." wiadomosci.onet.pl/1816581,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzwiezy Re: "To objaw bolszewizacji myślenia" 01.09.08, 13:02 neobolszewia w mysleniu, w działaniu kurszczyzna, podsłuchy, knucie, dzielenie społeczeństwa na "my i oni", budowanie państwa na powrocie do gloryfikacji "łupaszków" i "ogniów", politycznego mordu na Warszawie i 200 tys. Warszawiaków, fałszowaniu historii "Solidarności", zawłaszczaniu cudzych zasług, wykorzystywaniu IPN do walki z "przeciwnikami", skłóceniu nas z sąsiadami, szukaniu poklasku w Gruzji bo u nas klapa Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Ja to jeszcze mogę zrozumieć ... 01.09.08, 13:17 ...że w debacie prezydenckiej "bojówka Tuskowa" "wybuczała" L.Kaczyńskiego choć to jest w moim przekonaniu oczywiście naganne (pamiętam wówczas komentarze o debilnych "POplecznikach" i "chamskim zachowaniu"). Ale wybuczenie Borusoewicza pod miejscem gdzie zginęli stoczniowcy a wcześniej Bartoszewskiego (na cmentarzu!!) nie można nazwać chamskim, to jest "bezmózgie" wyborcza.pl/1,76842,5551041,Wybuczeli_powstanca_warszawskiego_Bartoszewskiego.html Czy to taka nowa "świecka tradycja" zwolenników IVRP? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii "Czego wyjesz wyjcu" 01.09.08, 13:35 a tutaj nawet nie tylko w wyciu się prześcigają ale na forum komentarze też wypisują : wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Bartoszewski-o-co-wyjesz-wyjcu,wid,10312467,wiadomosc.html i kilka nagłówków komentarzy (może tych co buczeli?): "ten Bartoszewski to straszny prymityw, jego opinie w słusznych lub nie sprawach ... » " "nie pier...ol tylko się ciesz że rankiem sucho wstałeś." "Pan panie Bartoszewski zasługuje na taki (2) sam szacunek jak premier Popaprańców, Tusk-cudotwórca czy też chory psychicznie ... » " "to "bydło" jeszcze ciię pozdrowi dziadygo ! poczekaj ... przyjdzie czas i na ciebie ślinotoku ...! " "To nie wiesz chamku , dlaczego naród wyje. Panie Chamku - naród wyje , bo ma już dość waszej obłudy i zakłamania ... » " gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
bambii "Słuchacze Tuska grillują, a patrioci gwiżdżą" 01.09.08, 13:41 he he widać wszystko jest ok : wiadomosci.onet.pl/1816840,11,item.html chciałoby sie dopisać patrioci gwiżdżą i wypisują na forum wp.pl. Jeśli tak się zachowują patrioci i wg.członka PiS wszystko jest ok , to ja nie jestem chyba patriotą. kto z Was jest patriotą ? Odpowiedz Link Zgłoś
bieszczadzka Re: "Słuchacze Tuska grillują, a patrioci gwiżdżą 01.09.08, 16:40 Zależy wg której interpretacji. Wg Kaczyńskich i jemu podobnych nie jestem. Może bambii wiesz dlaczego kaczor zabrał ze sobą na pokład samolotu Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: "Słuchacze Tuska grillują, a patrioci gwiżdżą 01.09.08, 21:12 Wiesz Bambi, patrioci to zostali na Litwie , Białorusi i Ukrainie albo w dalekim Kazachstanie , do dzisiaj ich kochana ojczyzna Polska wypina się na nich , nie dajac prawa powrotu.Tak tak , popatrzmy na Niemców, kraj który przegrał wojnę , przez cały czas ma otwartą furtkę dla tych co udowodnią swoje pochodzenie niemieckie. Ja bym nie szukał patriotów , bardzi9ej chodzi o kase i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: "Słuchacze Tuska grillują, a patrioci gwiżdżą 02.09.08, 10:56 > Może bambii wiesz dlaczego kaczor zabrał ze sobą na pokład samolotu Tuska? nie wiem , czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
bieszczadzka Re: "Słuchacze Tuska grillują, a patrioci gwiżdżą 02.09.08, 23:05 Zabrał Tuska zamiast polisy:) Ach te samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Szkolenie patriotów .... ? 02.09.08, 13:41 "Jan Maria Popita!", "Donald, łobuzie, wsadzimy ci ch... w buzię" - takie toasty wódką i piwem wznosili działacze młodzieżówki Prawa i Sprawiedliwości, którzy szkolili się i integrowali w ośrodku pod Sierakowem (Wielkopolskie)" miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5652116,Mlodego_narybku_PiS_impreza_na_maksa.html eee to na pewno nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
bambii A jednak nie oni ... 02.09.08, 13:48 "- Przez całą sobotę trwały szkolenia i cały czas młodzież zachowywała się grzecznie. A ognisko też się dobrze zaczynało, kiedy wyjeżdżałem. [..]" politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,5652056,Kraczkowski__To_nie_mlodzi_z_PiS_wznosili_wulgarne.html dobrze że seksu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: A jednak nie oni ... 02.09.08, 13:54 "Donald, łobuzie, wsadzimy ci ch... w buzię" byłby ale Donalda zabraklo :) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Szkolenie patriotów .... ? 02.09.08, 14:47 młody ten PiS-siak a łże jak "łżeelita" z KC PiS Odpowiedz Link Zgłoś