kropeczka_90 10.09.08, 20:17 Czy ktoś mógłby mi polecić nauczyciela, który pomoże mi w przygotowaniu się do matury rozszerzonej z j. niemieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_szczepana Re: korepetycje niemiecki 29.09.08, 18:55 To jeszcze się ktoś uczy niemieckiego? Myślałem, że wszyscy uczą się tylko angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: korepetycje niemiecki 29.09.08, 21:06 Niemiecki to bardzo fajny język. Sama bym chętnie odświeżyła moje umiejętności w tym kierunku, ale brak czasu mi na to nie pozwala :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: korepetycje niemiecki 30.09.08, 15:59 Najlepiej wybierz sobie kogoś, kto sam niedawno zdawał maturę z niemieckiego. Proponuję odwiedzić Akademię Podlaską i poczytać ogłoszenia studentów. Z doświadczenia wiem, że dużo studiujących uczniów dorabia sobie w ten sposób. Sama zresztą będąc na studiach udzielałam korepetycji z niemieckiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggar Re: korepetycje niemiecki 01.10.08, 07:37 to raczej kiepski pomysł, by do rozszerzonej przygotował ją student AP, zwłaszcza, że by być jej studentem można mieć maturę podstawową. takie czasy. rozejrzyj się w szkołach jezykowych o profilu niemieckim. na pewno sa tam kompetentni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: korepetycje niemiecki 01.10.08, 08:57 Nauczyciel niemieckiego p. Iza, tel.502566628 Oprócz tego że uczy niemieckiego w szkole, to mieszkała i pracowała w Niemczech. Mieszka w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: korepetycje niemiecki 01.10.08, 09:26 brycee chyba zrobiłeś p. Izie "niedźwiedzią przysługę", już jacox ma namiary na korepetytatorkę, w Jego osądzie człowieka nieuczciwego (wątek "Korepetycje w Prusie- Legalne?", a kto posiada informacje o takich zdarzeniach musi zawiadomić stosowne organa, Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: korepetycje niemiecki 01.10.08, 18:55 ja polecam szkołę językową: www.eurolinguasiedlce.pl Odpowiedz Link Zgłoś