emti1 24.02.09, 16:11 Podobno pedał gazu jej sie przyblokował :))) www.tygodnik.siedlecki.pl/t4371-szla.jak.burza.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: Kobieta to jednak potrafi 24.02.09, 16:31 Dzisiejsze wiadomości na stronie TS. to same wypadki , pożary, pobicia. Strach tam zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Kobieta to jednak potrafi 24.02.09, 19:14 Coś jej się na pewno przyblokowało. Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 08:40 mozart64 napisała: > Coś jej się na pewno przyblokowało. wysoki obcas? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 08:45 A wiesz, że to możliwe. Czy jakiś facet próbował kiedyś prowadzić na obcasach? To jest już wyższa szkoła jazdy, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 10:24 Mi w obcasach się dobrze jeździ. Gorzej w klapkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 11:20 misinka81 napisała: > Mi w obcasach się dobrze jeździ. Gorzej w klapkach ;) z całym szacunkiem misinko, ale jazda w butach na wysokim obcasie powinna być tak samo karana mandatem, jak rozmowa przez telefon podczas jady bez użycia zestawu głośnomówiącego... Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 11:32 Z całym szacunkiem, ale chyba to trochę inny kaliber. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 11:50 Tytuł jest "kobieta to jednak potrafi", a jazda w butach na obcasie, to kwestia wprawy, unikam natomiast butów z grubą podeszwą. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 11:53 Ano właśnie, a wypowiedzi mężczyzn na ten temat to raczej brak znajomości tematu :P Oczywiście nie wyobrażam sobie, by w trasię 600 km zakładać obcasy lub niewygodne buty, ale nie będę wyczyniać cudów jak jadę do miasta i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:08 Ja bym powiedziała, że nie "raczej", a na pewno - brak znajomości tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 17:41 Pytam z ciekawości czy któraś z was jeżdząc w szpilkach miała sytuacje podbramkową że musiał wciskac hamulec w podłogę. Czy w takiej sytuacji szpilka nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:23 mozart64 napisała: > Tytuł jest "kobieta to jednak potrafi", a jazda w butach na obcasie, to kwestia > wprawy, unikam natomiast butów z grubą podeszwą. zgadza się, gruba podeszwa również przeszkadza, dobrze czuć pedał pod stopą. Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:22 misinka81 napisała: > Z całym szacunkiem, ale chyba to trochę inny kaliber. być może, że masz rację :-) Niewykluczone, że faktycznie wysoki obcas podczas prowadzenia samochodu jest bardziej niebezpieczny niż komórka przy uchu...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:25 Aż Ty :)Z doświadczenia wiem, że wysoki obcas stanowi dobrą podpórkę dla nogi. Ale może masz inne doświadczenie to chętnie posłucham :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:35 misinka81 napisała: > Aż Ty :)Z doświadczenia wiem, że wysoki obcas stanowi dobrą podpórkę > dla nogi. Ale może masz inne doświadczenie to chętnie posłucham :)) :-) doświadczeniem w tej kwestii Cię nie przebiję :-) Jak wsiadam do samochodu, to zostawiam swoje szpileczki w domu ;-))) pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:43 moler1 napisał: > Jak wsiadam do samochodu, to zostawiam swoje szpileczki w domu Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:41 misinka81 napisała: > Aż Ty :)Z doświadczenia wiem, że wysoki obcas stanowi dobrą podpórkę > dla nogi. Ale może masz inne doświadczenie to chętnie posłucham :)) Zabrnęłaś już za daleko. Tą wiedzę napewno zdobyłaś na kursie, instruktor mówił, że można prowadzić samochód w szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 12:46 Jako, że jesteś mężczyzną, to powiem Ci że jest różnica między szpilkami a butami na obcasie (jakieś parę albo kilkanaście centymetrów). A "prawie" robi wielką różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:00 mpppm napisał: > instruktor mówił, że można > prowadzić samochód w szpilkach. z pewnością pewnie najprawdopodobniej misince tego nie mówił, ale z drugą pewną pewnością najprawdopodobniej też nie mówił, że nie można ;P Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:05 Nie mówili :) A że miałam aż dwóch instruktorów, którzy ze mną jeździli i nie mówili, to tym bardziej mnie utwierdza, że mogę ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:11 zaraz posypią się gromu w stylu: a jakby nie powiedział, że nie wolno ...(tu jakaś oczywista oczywistość, której nie powinnno się robić)... to byś to zrobiła ...(tu wielkie znaki zapytania)... ;) pozdrawiam wszystkie zaobcasowane i zaszpilkowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:16 Pewnie zaraz napiszą :) Ja dodam od siebie jako kobiety, że czasami łatwiej w takich butach jechać (jako kierowca) niż chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:20 popieram, szczególnie jeśli chodzi o chodnik na ul.Pułaskiego wrrrr moje nowe kozaczki :( jak spytałam znajomego z um co z odszkodowaniem za zniszczenie butka powiedział "dostaniesz na piśmie: trzeba się nauczyć chodzić" wrrr pozdrowienia dla wydziału dróg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:27 Panowie z wydziału dróg na obcasach nie chodzą, więc też nie mają dla nas zrozumienia ;) Też pozdr. Wydział Dróg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:19 Instruktor wszak też mężczyzna, jakie może mieć w tej kwestii doświadczenie. Za to często mówi się, że jazda w klapkach może być niebezpieczna, a panowie jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:26 Jesli juz temat zszedł na instruktorów.. www.youtube.com/watch?v=mGGfKWAagLs :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 13:30 Klapki są fatalne, nie cierpię w nich jeździć. Noga nie jest stabilna. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 16:34 My tu bla bla bla o klapko-szpilkach a temat z boku hihih. Qrcze , może ktoś z Was wie jak to możliwe było, tak ze strony technicznej ? Skasować tyle aut zaraz ze startu , nawet pomijając wielkośc i masę pojazdu , trzeba mieć pecha albo faktycznie cos sie popsulo albo wplynęło na trzymanie nogi na gazie jak na szpadlu? Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 17:14 Podejrzewam, że ta pani wykonywała jakiś manewr (może wykręcała ?) i coś jej zaczęło iść nie tak, próbowała zahamować, ale pomyliły się jej pedały, zamiast hamulca wcisnęła gaz i "wystrzeliła" do przodu taranując wszystko po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 17:53 może myślała o "grzybie w mieszkaniu", "bambusie w szynce" lub chciała pokazać jakim jest wspaniałym kierowcą. TS nam to przybliży w wydaniu papierowym. Nie będzie zwrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 18:14 > może myślała o "grzybie w mieszkaniu", "bambusie w szynce" Znajoma forumowiczka ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 18:17 nie, nie znajoma, takie skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 18:16 Kiedyś widziałam akcję, jak się kobiecie w maluchu gaz z hamulcem pomylił, aż rów przeskoczyła. Biedny mąż się później zastanawiał jak ten samochód zza rowu z powrotem wydostać. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 25.02.09, 22:08 Powinien zrobić to samo, tylko w odwrotnym kierunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Tak całkiem nie a propos 27.02.09, 00:15 > wysoki obcas? :-) Pytamy sie facetów czy lubią wysokie obcasy(*) Jedna z odpowidzi:- nie wiem, nie czytam (*) oczy wiście nie chodziło o dodatek do GW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Tak całkiem nie a propos 27.02.09, 11:00 no_login napisał: > > wysoki obcas? :-) > > Pytamy sie facetów czy lubią wysokie obcasy(*) > Jedna z odpowidzi:- nie wiem, nie czytam > (*) oczy wiście nie chodziło o dodatek do GW :-) też nie czytam :-) wracając, jednak do pytania, to TAK, bardzo lubię wysokie obcasy. Przyznaję, że bardziej u kobiet niż u mężczyzn (o sobie nie wspominając) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Kobieta to jednak potrafi 26.02.09, 11:50 Niech zgadnę - blondi? Odpowiedz Link Zgłoś
anuska42 Re: Kobieta to jednak potrafi 26.02.09, 17:33 i co jeśli blondi?? A co to nie człowiek?? Nie myślałam, że jeszcze ktoś wierzy w takie stereotypy:/ Ale faceci mają podnietę przez ten wypadek. Stało się i tyle a tu milion teorii co się mogło stać. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Kobieta to jednak potrafi 02.03.09, 10:59 Każdemu się może zdarzyć zarysować inne auto na parkingu za Medicą, ale nie skasować połowę aut w pobliżu. Za coś takiego powinni odbierać prawko na 5 lat. A że czarnawa? Może farbowana? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek111 Re: Kobieta to jednak potrafi 27.02.09, 11:14 blądi czy nie blądi (ze zdjęć wynika że raczej czarnawa) ale sami przyznacie że talent niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Kobieta to jednak potrafi 27.02.09, 12:30 Ja też się zastanawiam, jak to zrobiła (kwestia techniczna). Odpowiedz Link Zgłoś