ricar-do58 07.05.09, 17:38 Pokazały się siedleckie monety. Posiadam 5 szt ,każdy wartości 4 zł , od jutra można za nie kupować . www.siedleckierealia.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygd Re: Jacki 07.05.09, 20:05 A masz zgodę na wykorzystanie wizerunku? 18. Posługiwanie się wizerunkiem żetonu 4 Jacki, jak i poszczególnymi jego elementami, wymaga każdorazowo zgody Organizatora Akcji. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ricar-do58 Re: Jacki 07.05.09, 20:22 Uważam że promując inicjatywę Miasta w dobrym celu informacyjnym nie popełniam przestępstwa . Art 18 cytowany przez ydg dotyczy - Gdybym czerpał korzyści finansowe z tej publikacji a to tylko informacja ,ciekawostka a na żetonie nie jest zabronione fotografowanie . www.siedleckierealia.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Jacki 07.05.09, 21:44 Heh, po prostu śmieję się z tego zapisu, jest on na tyle kontrowersyjny, że teoretycznie umieszczenie zdjęcia "żetonu" na jakiejkolwiek stronie, która posiada reklamy może być sprzeczne z owym regulaminem, ale moim zdaniem to trochę tak, jakby zabronić rozpowszechniania herbu Siedlec, albo flagi Polski, kompletna bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
ricar-do58 Re: Jacki 08.05.09, 07:57 Zamiast się śmiać i jątrzyć radzę trochę pochodzić po Siedlcach .Zauważac coś nowego, powspinać się na wieżowce itp, tak jak ja to robię. Robić zdjęcia nowych inwestycji ,z ukrycia bo nie każdy lubi być fotografowany.Jeżeli chodzi o reklamy to jak jest darmowa strona to reklamy są , nie mam na to wpływu ani kasy. www.siedleckierealia.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Jacki 08.05.09, 10:03 ricar-do58 napisał: > Zamiast się śmiać i jątrzyć radzę trochę pochodzić po > Siedlcach .Zauważac coś nowego, powspinać się na wieżowce itp, tak > jak ja to robię. Robić zdjęcia nowych inwestycji ,z ukrycia bo nie > każdy lubi być fotografowany. To jakieś wyzwanie? :) Może jakiś konkurs zrobimy forumowy związany z fotografią lokalną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ricar-do58 Re: Jacki 08.05.09, 13:18 Ja to robię w dobrej wierze i całkowicie społecznie konkursy mi nie potrzebne chyba żeby ktoś dofinansował do sprzętu na którym działam a jest kiepski.pozdrawiam www.siedleckierealia.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Jacki 07.05.09, 20:43 Gdzie moszna kupić? Uważam, że każdy kto kocha Siedlce powinien sobie to kupić. A moszna płacić w Warsiawie? Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Jacki 07.05.09, 21:46 Dystrybucją zajmuje się MOK, kupić można u nich, na znanym serwisie aukcyjnym, lub też podczas Jarmarku Św. Stanisława. Przypominam, że ma również wyjść "żeton" 40 Jacków, ze srebra. Odpowiedz Link Zgłoś
rexerka Re: Jacki 07.05.09, 21:54 Coś mi się wydaje, że srebrnej monety jutro mieszkańcy nie będą mogli kupić. Już decydenci o to zadbali. Szczególnie jeden. Zostały już rozdysponowane. Chodzą słuchy, że mogą sprzedać za 350 zł. Nieładnie, bo sprzedaż powinna być dopiero jutro, a nie tylko dla KOLESIÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Jacki 08.05.09, 09:58 Jeśli sami napędzają popyt to dobrze, na allegro można było zakupić w przedsprzedaży jeszcze niedawno za około 190-200zł. Pewno za kilka miesięcy te "żetony" będą chodziły poniżej ceny nominalnej, bliżej przypominającą wartość kruszcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Jacki 08.05.09, 14:42 Nawet przy okazji takich inicjatyw trzeba było pokazać,kto tu rządzi co,panowie rajcy?Miejscowa waluta bez wizerunku szefa firmy z Rzymu nie mogła przecież się pokazać...Podobał mi się ten pomysł na miejscową walutę,ale widzę,że jest ona tylko dla wiernych.Trzeba ją było nazwać 1 papież i by było wszystko jasne,po co te Jacki...i jeszcze pytanie,ta strona z JPtu to awers czy rewers? Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Jacki 08.05.09, 16:35 Na awersie jest Jacek i nominał, na rewersie wizerunek Jana Pawła II. Wróciłem właśnie z Jarmarku, niestety nie widziałem nigdzie stoiska z owymi żetonami, było jakieś inne z różnymi monetami i medalami związanymi z Papieżem, ale Jacków jakoś nie było, na MOKu widniała za to informacja, że rozprowadzanie zacznie się jutro. Odpowiedz Link Zgłoś