Dodaj do ulubionych

Mąż na gwałt potrzebny

05.07.06, 21:19
Moja śliczna, czarna amstaffka poszukuje męża i to jak najszybciej. Czy
znalazłby się jakiś kawaler z Krakowa? Czekam po numerem tel. 012-422-19-53.
Zbysiu
Obserwuj wątek
    • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 06.07.06, 16:19
      a po co chcesz rozmnazac psa?
      • myniek1 Re: Mąż na gwałt potrzebny 07.07.06, 16:42
        A to chyba nie twój interes.
        Moralniaki uprawiaj dalej w moim wątku ;(((
        • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 08.07.06, 18:53
          a co tak bardzo zal Ci...sciska ze ja mam sumienie a Ty nie?zreszta z egoistami
          nie dyskutuje bo nie mam o czym!
          • arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 00:58

to co tu jeszcze robisz?
            Idź wciskaj ludziom psy z którymi sobie potem nie radzą, zamiast pluć jadem na
            tym forum.
            Ps. to jest forum miłośników pewnej rasy - o rasie pojęcia nie masz co juz
            udowodniłaś.
            • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 10:52
              przeczytaj najpierw ZE ZROZUMIENIEM!!!to co pisalam a dopiero pozniej gadaj
              glupoty ze wciskam komus psy

a to czy mam pojecie o rasie czy nie akurat nie Tobie oceniac
              • johana19 Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 10:58
                Po długiej "obserwacji" Twoich wypowiedzi na tym forum stwierdzam tylko jedno
                szopiczka - ŻAŁOSNA JESTEŚ. Takie jest moje zdanie. I nie będę się wdawała z
                Tobą w żadne dyskusje bo nie w moim stylu jest intelektualne zniżanie się do
                Twojego poziomu. Więc nie musisz się wysilać i "odpowiadać" mi na tego posta
                (szkoda Twojego pisania) bo i tak nie doczekasz się żadnej kontry z mojej
                strony. Koniec. Kropka.

Asia mama LENY (27-01-2005)

A Lenka ma już...
              • arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 11:25
                > a to czy mam pojecie o rasie czy nie akurat nie Tobie oceniac
                Tak się składa że mnie :) sama dałaś mi to prawo krytykując wszystkich na forum
                to ja sobie pokrytykuję ciebie.

>przeczytaj najpierw ZE ZROZUMIENIEM!!!to co pisalam a dopiero pozniej gadaj
                glupoty
                właśnie, poczytaj sobie inne posty ZE ZROZUMIENIEM ( w twoim przypadku bedziesz
                musiała sie troche bardziej skupić żeby cokolwiek zrozumieć) a potem gadaj
                głupoty ( co i tak robisz bez przerwy )
    • gucio91 Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 10:56
      Haha ale męża to sie chyba do gwałtu nie używa? .... :?
      • arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 11:26
        :DDDD Moze na randkę najpierw, a nie na gwałt od razu? :DDD
    • troll_ona Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 22:25
      Rodowodowa czy kundliczka podobna do amstaffa?
      • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 00:22
        zalamac sie mozna od Waszych zaloznych postow
        • myniek1 Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 09:23
          Echhhh jasne....
          Może w ogóle zabronicie tu zakładać ludziom posty. Jakaś cenzura? Byle
          wszystkie założone temamty zgadzały się z waszym światopoglądem...
          Nauczcie się szanować zdanie innych ludzi, bo nikt nie ma monopolu na prawdę.
          Po co oceniać ludzi nic o nich nie wiedząc. Nie wiecie nawet czy suczka tej
          osoby która założyła temamt ma rodowód czy nie. Ale oczywiście już są
          podteksty, dopytywania "po co chcesz rozmanażać", jeszcze nic nie wiecie, a już
          się zapalacie...
          • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 10:25
            Myniek troche to zabrnelo za daleko...mamy inne poglady na sprawy rozmnazania
            nierodowodowych psow i tego raczej nie zmienimy...tylko nie rozumiem dlaczego
            doszukujesz sie w moim wypowiedziach jakis nie wiem podtekstow?pisze to co wiem
            i to jak jest z psami ktore sa rozmnazane dla hajsu...w tym watku zapytalam
            tylko o powod rozmnazania psa a tu juz nie wiadomo co ze sie "zapalam"
            itp...pokazcie gdzie a pozniej piszcie bo niekompetencji i glupich zarzutow nie
            nawidze...
            • arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 11:32
              >>pokazcie gdzie a pozniej piszcie bo niekompetencji i glupich zarzutow nie
              nawidze...
              o popatrz, o sobie mówisz :)
              nie potrafisz logicznie odpowiedziec na żaden argument strony przeciwnej tylko
              bredzisz cały czas to samo dla hajsu , dla hajsu ( swoją droga ciekawe słowo
              nie znałam go wcześniej )
              zaczynam przypuszczać ze sama jesteś "chodofcom" który wciska ludzim 2
              tygoniowe psiaki i boi sie konkurencji więc dlatego ciagle bredzisz o kasie.
              • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 11:40
                tak sobie tlumacz...a co do kasy nie mowie o tym ciagle wiec moze raczysz
                czytac uwazniej jesli juz chcesz cos mi zarzucic?a swoja droga przypuszczaj
                sobie co chcesz ja sumienie mam czyste!
                • arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 14:23
                  > a swoja droga przypuszczaj
                  > sobie co chcesz

Dzieki wielkie o pani łaskawa, która decydujesz kto jakiego psa chce mieć za
                  udzielenie mi prawa do własnego zdania .
                  buuuhahhaa

jedynym twoim konkretnym zarzutem w stosunku do nas jest że chcemy na psach
                  zarobić
                  wykazano ci ze sie mylisz
                  nie dotarło

>ja sumienie mam czyste!
                  - tak o sobie mówia tylko ci którzy nie potrafią analizować swoich postępków
                  - tu akurat pasujesz

• woyer Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 16:01
                    No proszę Was...
                    Niech już będzie zgoda:)
                  • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 11.07.06, 13:53
                    no to widze ze arcus_caelestis czytanie ze zrozumieniem masz opanowane do
                    perfekcji hahahaha
                    • arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 11.07.06, 17:29
                      szopiczka a ty precyzje wypowiedzi i umiejętnośc argumentacji opanowałas jak
                      widac do perfekcji :DDDD

Dobra, dobra woyer juz sie zamykam :)
                      • szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 11.07.06, 17:36
                        wiesz moja prezyja i tak na nic sie nie przyda skoro czytac nie potrafisz...
    • myniek1 Re: Mąż na gwałt potrzebny 12.07.06, 20:52
      Dobra, dajmy już spokój tym kłóceniem się. Mamy inne poglądy, mam nadzieję, ze
      nikt swoim postępowaniem nie krzwdzi żadnego psa.
      • patrilla Re: Mąż na gwałt potrzebny 28.08.06, 23:23
        nie ale jest na to szansa jeśli Twoja suka urodzi 10 (a nawet 15) szczeniąt (a
        powiem ci szczerze wychowanie ich przez 2 miesiące i( suka 2 m w ciazy) to nawet
        przy marnym żarciu co odbije sie na suce i na malych się nie zwroci ...) a co
        gorsza jest taka nadprodukcja "kudlo AST" ze allegro jest ich pełne (od
        zlotówki) i nawet hodowcy z rasowymi szczeniakmi zostają ... mala przestroga ...
        skoro kochsz swoją sukę takie odczucia bedziesz miał do jej dzieci i chyba nie
        chcialbyś zeby trafiły w nieodpowiendie ręce ... a niestety w takie coraz
        częsciej trafiają (a potem w schornie bo nie widomo co z agresywnym podrostkiem
        zrobić) co do chętnych - nie zyczę Ci, ale zobaczysz ze jak suka sie oszczeni z
        milona fanów i chętnych zostanie zaledwie kilku, a reszta bedzie miała tysiace
        powodów zeby nawet za darmo malucha nie wziąc ... i na gwalt będziesz sukał nie
        meza a domów ...
        pozdrawiam i życze mądrej decyzji ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka