zbysiuz 05.07.06, 21:19 Moja śliczna, czarna amstaffka poszukuje męża i to jak najszybciej. Czy znalazłby się jakiś kawaler z Krakowa? Czekam po numerem tel. 012-422-19-53. Zbysiu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myniek1 Re: Mąż na gwałt potrzebny 07.07.06, 16:42 A to chyba nie twój interes. Moralniaki uprawiaj dalej w moim wątku ;((( Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 08.07.06, 18:53 a co tak bardzo zal Ci...sciska ze ja mam sumienie a Ty nie?zreszta z egoistami nie dyskutuje bo nie mam o czym! Odpowiedz Link
arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 00:58 to co tu jeszcze robisz? Idź wciskaj ludziom psy z którymi sobie potem nie radzą, zamiast pluć jadem na tym forum. Ps. to jest forum miłośników pewnej rasy - o rasie pojęcia nie masz co juz udowodniłaś. Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 10:52 przeczytaj najpierw ZE ZROZUMIENIEM!!!to co pisalam a dopiero pozniej gadaj glupoty ze wciskam komus psy a to czy mam pojecie o rasie czy nie akurat nie Tobie oceniac Odpowiedz Link
johana19 Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 10:58 Po długiej "obserwacji" Twoich wypowiedzi na tym forum stwierdzam tylko jedno szopiczka - ŻAŁOSNA JESTEŚ. Takie jest moje zdanie. I nie będę się wdawała z Tobą w żadne dyskusje bo nie w moim stylu jest intelektualne zniżanie się do Twojego poziomu. Więc nie musisz się wysilać i "odpowiadać" mi na tego posta (szkoda Twojego pisania) bo i tak nie doczekasz się żadnej kontry z mojej strony. Koniec. Kropka. Asia mama LENY (27-01-2005) A Lenka ma już... Odpowiedz Link
arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 11:25 > a to czy mam pojecie o rasie czy nie akurat nie Tobie oceniac Tak się składa że mnie :) sama dałaś mi to prawo krytykując wszystkich na forum to ja sobie pokrytykuję ciebie. >przeczytaj najpierw ZE ZROZUMIENIEM!!!to co pisalam a dopiero pozniej gadaj glupoty właśnie, poczytaj sobie inne posty ZE ZROZUMIENIEM ( w twoim przypadku bedziesz musiała sie troche bardziej skupić żeby cokolwiek zrozumieć) a potem gadaj głupoty ( co i tak robisz bez przerwy ) Odpowiedz Link
gucio91 Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 10:56 Haha ale męża to sie chyba do gwałtu nie używa? .... :? Odpowiedz Link
arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 11:26 :DDDD Moze na randkę najpierw, a nie na gwałt od razu? :DDD Odpowiedz Link
troll_ona Re: Mąż na gwałt potrzebny 09.07.06, 22:25 Rodowodowa czy kundliczka podobna do amstaffa? Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 00:22 zalamac sie mozna od Waszych zaloznych postow Odpowiedz Link
myniek1 Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 09:23 Echhhh jasne.... Może w ogóle zabronicie tu zakładać ludziom posty. Jakaś cenzura? Byle wszystkie założone temamty zgadzały się z waszym światopoglądem... Nauczcie się szanować zdanie innych ludzi, bo nikt nie ma monopolu na prawdę. Po co oceniać ludzi nic o nich nie wiedząc. Nie wiecie nawet czy suczka tej osoby która założyła temamt ma rodowód czy nie. Ale oczywiście już są podteksty, dopytywania "po co chcesz rozmanażać", jeszcze nic nie wiecie, a już się zapalacie... Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 10:25 Myniek troche to zabrnelo za daleko...mamy inne poglady na sprawy rozmnazania nierodowodowych psow i tego raczej nie zmienimy...tylko nie rozumiem dlaczego doszukujesz sie w moim wypowiedziach jakis nie wiem podtekstow?pisze to co wiem i to jak jest z psami ktore sa rozmnazane dla hajsu...w tym watku zapytalam tylko o powod rozmnazania psa a tu juz nie wiadomo co ze sie "zapalam" itp...pokazcie gdzie a pozniej piszcie bo niekompetencji i glupich zarzutow nie nawidze... Odpowiedz Link
arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 11:32 >>pokazcie gdzie a pozniej piszcie bo niekompetencji i glupich zarzutow nie nawidze... o popatrz, o sobie mówisz :) nie potrafisz logicznie odpowiedziec na żaden argument strony przeciwnej tylko bredzisz cały czas to samo dla hajsu , dla hajsu ( swoją droga ciekawe słowo nie znałam go wcześniej ) zaczynam przypuszczać ze sama jesteś "chodofcom" który wciska ludzim 2 tygoniowe psiaki i boi sie konkurencji więc dlatego ciagle bredzisz o kasie. Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 11:40 tak sobie tlumacz...a co do kasy nie mowie o tym ciagle wiec moze raczysz czytac uwazniej jesli juz chcesz cos mi zarzucic?a swoja droga przypuszczaj sobie co chcesz ja sumienie mam czyste! Odpowiedz Link
arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 14:23 > a swoja droga przypuszczaj > sobie co chcesz Dzieki wielkie o pani łaskawa, która decydujesz kto jakiego psa chce mieć za udzielenie mi prawa do własnego zdania . buuuhahhaa jedynym twoim konkretnym zarzutem w stosunku do nas jest że chcemy na psach zarobić wykazano ci ze sie mylisz nie dotarło >ja sumienie mam czyste! - tak o sobie mówia tylko ci którzy nie potrafią analizować swoich postępków - tu akurat pasujesz Odpowiedz Link
woyer Re: Mąż na gwałt potrzebny 10.07.06, 16:01 No proszę Was... Niech już będzie zgoda:) Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 11.07.06, 13:53 no to widze ze arcus_caelestis czytanie ze zrozumieniem masz opanowane do perfekcji hahahaha Odpowiedz Link
arcus_caelestis Re: Mąż na gwałt potrzebny 11.07.06, 17:29 szopiczka a ty precyzje wypowiedzi i umiejętnośc argumentacji opanowałas jak widac do perfekcji :DDDD Dobra, dobra woyer juz sie zamykam :) Odpowiedz Link
szopiczka Re: Mąż na gwałt potrzebny 11.07.06, 17:36 wiesz moja prezyja i tak na nic sie nie przyda skoro czytac nie potrafisz... Odpowiedz Link
myniek1 Re: Mąż na gwałt potrzebny 12.07.06, 20:52 Dobra, dajmy już spokój tym kłóceniem się. Mamy inne poglądy, mam nadzieję, ze nikt swoim postępowaniem nie krzwdzi żadnego psa. Odpowiedz Link
patrilla Re: Mąż na gwałt potrzebny 28.08.06, 23:23 nie ale jest na to szansa jeśli Twoja suka urodzi 10 (a nawet 15) szczeniąt (a powiem ci szczerze wychowanie ich przez 2 miesiące i( suka 2 m w ciazy) to nawet przy marnym żarciu co odbije sie na suce i na malych się nie zwroci ...) a co gorsza jest taka nadprodukcja "kudlo AST" ze allegro jest ich pełne (od zlotówki) i nawet hodowcy z rasowymi szczeniakmi zostają ... mala przestroga ... skoro kochsz swoją sukę takie odczucia bedziesz miał do jej dzieci i chyba nie chcialbyś zeby trafiły w nieodpowiendie ręce ... a niestety w takie coraz częsciej trafiają (a potem w schornie bo nie widomo co z agresywnym podrostkiem zrobić) co do chętnych - nie zyczę Ci, ale zobaczysz ze jak suka sie oszczeni z milona fanów i chętnych zostanie zaledwie kilku, a reszta bedzie miała tysiace powodów zeby nawet za darmo malucha nie wziąc ... i na gwalt będziesz sukał nie meza a domów ... pozdrawiam i życze mądrej decyzji ... Odpowiedz Link