qigo 18.06.06, 18:49 W jakiej firmie MLM są najlepsze szkolenia sprzedaży?? Z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek744 Re: SZKOLENIA MLM 18.06.06, 21:06 Myślę, że to nie jest uzależnione od firmy, ale w jakiej konkretnie znajdujesz się strukturze, kto jest w danej strukturze zajmuje sie szkoleniami... romek Odpowiedz Link
albercikmaly Re: SZKOLENIA MLM 19.06.06, 12:34 Nikt nie jest w stanie wskazać Ci najleprze szkolenia. Jak Romek napisał to zależy od struktury w jakiej się znajdziesz a podanie firmy na forum jest REKLAMĄ. Ja uważam że czym starsza na rynku tym więcej doświadczeń. Sprawdz date powstania firmy i nie oglądaj się na innych. Powodzenia Odpowiedz Link
romek744 Re: SZKOLENIA MLM 19.06.06, 17:33 Tak, albo najlepsze szkolenia będą po prostu u networkowców, którzy obecnie najwięcej w Polsce na networku zarabiają? Według mnie to także ważny aspekt. Bo co to by były za szkolenia u lidera, który działa 10 lat w MLM a wyciąga 1000 zł miesięcznie? romek Odpowiedz Link