Dodaj do ulubionych

Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁAW

28.07.15, 15:24
Witam,

Przygoda z ta firma zaczęła się od wyliczenia szkody cały tydzień to trwało, przesłali dokumenty do podpisu i tu się zaczęło (na stronie internetowej jest informacja o 3 dniach na dopłate) a na dokumentach jest już informacja ze płatność nastąpi do 14 dni ROBOCZYCH. Termin na zapłatę minął, dzwoniąc do firmy uzyskuje się informacje ze ponagla szefa i odpowiedzi brak, dzwoniąc do szefa P.Daniela K uzyskuje się wiecznie mylne informacje, ale takie jakie klient chce usłyszeć ze sprawa będzie załatwiona po czym brak kontaktu i kończy się tylko na obietnicach bez pokrycia. Postanowiłem odnaleźć Pania która w umowie jest wskazana jako płatnik, Pani w rozmowie telefonicznej potwierdza ze współpracuje z firma ale ona tego "nie ogarnia" i nie wie nic o płatności, lecz sprawe chce wyjaśnić, po kilku godz dostałem nr do kancelarii prawnej gdzie dowiaduje się ze P.Daniel K "akurat" w tej sprawie nie miał pełnomocnictwa. i że kancelaria wyśle stosowna informacje do mnie. Sprawa trwa prawie msc czasu. Moim zdaniem to oszuści, odradzam, przestrzegam, szkoda czasu jest wiele innych poważnych firm.
Obserwuj wątek
    • pbrek Re: Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁ 01.09.15, 16:33
      Kolego czy sprawa z CSS sie zakończyła o dostałeś obiecaną kwotę?
    • darek.sz0 Re: Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁ 18.11.15, 21:20
      Ja współpracuję z Panem Krawczykiem już długo, jeszcze za czasów jak prowadził ECLS, podsyłam mu szkody, przeliczają i zawsze dochodzi do wypłaty, i nigdy nie miałem żadnych problemów z wypłatą czy z kosztorysem. Poza tym jak wiadomo umowy cesji nie jest ważna gdy nie zostanie ona opłacona ... więc nie wiem skąd ten szum... chyba konkurencja nie śpi. Pozdrowienia dla Pana Wojtka.
    • aim.ee Re: Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁ 19.11.15, 13:48
      Ja również współpracuję z firmą CSS, podsyłam im każdą szkodę i nigdy nie miałam problemu z wypłatą dodatkowych pieniędzy, szybko i sprawnie przeliczają szkodę i proponują uczciwe dopłaty. Jestem bardzo zadowolona z ich usług, przeliczają szkody z OC i z AC czego inne firmy nie robią.. Polecam.
    • filiponowako99 Re: Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁ 16.02.16, 09:50
      Dzisiaj dostałem przelew od firmy. Wszystko przebiegło należycie, bez najmniejszych zatargów czy opóźnień czasowych. Mogę śmiało polecić firmę i nie rozumiem inwencji zamieszczonego wpisu... Pozdrawiam! :)
    • szafex23 Re: Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁ 21.09.16, 14:33
      ja dziś dostałem przelew i jade na wakacje :)
      dziękuje
    • fafkins42 Re: Uwaga na CSS (centrum szacowania szkód) WROCŁ 21.09.16, 14:42
      Obadaj temat, tu nie będzie żadnych problemów automobilis.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka