Dodaj do ulubionych

Odszkodowanie za Ojca

18.02.16, 19:05
Witam, chciałbym dowiedzieć się czy istnieje możliwość wywalczenia odszkodowania za śmieć ojca. Sytuacja wygląda tak, mój ojciec zginął w 2006r potrącony przez samochód we Włoszech, był pod wpływem alkoholu, z tego co wiem wychodził z autobusu, obszedł go i przechodząc przez drogę kobieta przez nieuwagę potrąciła go, Czy jest jakaś szansa na odszkodowanie z Włoch lub polski
Obserwuj wątek
    • sylka085 Re: Odszkodowanie za Ojca 18.02.16, 20:39
      czy ma Pan jakąś notatkę policyjną? czy była może sprawa w sądzie? czy Tata był sprawcą lub czy byłoo przyczynienie?
    • marcin0600 Re: Odszkodowanie za Ojca 18.02.16, 21:51
      Notatki nie mam, sprawa w sądzie była lecz wyroku nie znam, wina była kierowcy auta, ale czy przyczynienie było to nie jestem w stanie powiedzieć, miałem wtedy 14 lat. Moja matka próbowała coś wywalczyć ale bez adwokata nic z tego nie wyszło, jeszcze jedna sprawa jest taka że rodzina próbowała coś po cichu ukręcić i czy jest jakaś możliwość sprawdzić jaki był wyrok czy ktoś się starał ubiegać o odszkodowanie.
    • mariolakolary Re: Odszkodowanie za Ojca 22.02.16, 07:41
      Zapraszam do kontaktu mkolary@wp.pl jestem przedstawicelka firmy odszkodowawczej brak oplat wstepnych pobieramy prowizje od wyplaconego odszkodowania kompleksowa obsluga sprawy
      • nastawnik2 Re: Odszkodowanie za Ojca 22.12.17, 11:51
        Pani Mariola jest oszustką.
        Sprzedaje bazy danych i ich nie dostarcza.
        Wzięła nasza pieniądze i już się nie odzywa.
        Przestrzegam wszystkich przed tą Panią.
    • h.ciesielski Re: Odszkodowanie za Ojca 25.02.16, 13:59
      Dzień dobry,
      Zapraszam do bezpłatnej analizy
      Hubert Ciesielski
      +48 518 546 209
      Eventus Dochodzenie odszkodowan
      www.facebook.com/dochodzenieodszkodowanhubertciesielski
    • malgorzatade Re: Odszkodowanie za Ojca 26.02.16, 17:11
      To już jest poważniejsza sprawa i najlepiej jakbyś skontaktował się i przedyskutował to z osobą, która ma doświadczenie w tego typu sprawach. Najlepiej wybierz jakąś porządną firmę, ja kiedyś słyszałam o DRB, ale lepiej jeszcze sobie sprawdź informacje w internecie o nich, ja słyszałam, że warto.
      Nie poddawaj się, warto walczyć do końca i sprawdzić wszystkie możliwe opcje. Powodzenia!
    • hotarutramontana Re: Odszkodowanie za Ojca 04.03.16, 19:59
      Możesz uzyskać bezpłatną poradę w sprawie takiego odszkodowania u prawników z kancelarii Meritum :) Ja sobie chwalę, napisz tylko do nich na biuro ze strony poradyprawne-kancelaria pl Moja sprawa już rozwiązana.
    • sljak Re: Odszkodowanie za Ojca 10.03.16, 15:29
      Witam,
      zapraszam do kontaktu. Nasi specjaliści pomogą rozeznać możliwości. odszkodowania@kowalskimark.com.pl
    • gancarczyk.ewelina Re: Odszkodowanie za Ojca 17.03.16, 11:17
      Prosze sie ze mna skontaktowac. 724974080. Spróbujmy ocenic sprawe
    • odszkodowania-tel-513212121 Re: Odszkodowanie za Ojca 20.05.16, 15:32
      Poszkodowana domagała się 100 tys. zł, ale Sąd Okręgowy przyznał kobiecie tylko 30 tys. zł.Powyższy wyrok dzięki kasacji został zmieniony do pełnej kwoty.
      Kancelaria Odszkodowań Windykacji i Nieruchomości Al. Jana Pawła II 72/3
      42-200 Częstochowa tel 513 21 21 21
      odszkodowania-slask.pl/index.php/adwokaci
      adwokat-czest.pl/
    • tomaszwolny Re: Odszkodowanie za Ojca 24.08.16, 14:22
      Sprawa skomplikowana, jedyne co moge polecić to zwrócić sie do profesjonalnego prawnika. Raz w życiu korzystałem z takiej pomocy to była kancelaria Asum z okolic wrocławia, moze będą w stanie Ci pomóc. Pozdrawiam Tomasz
    • marek.wu2 Re: Odszkodowanie za Ojca 30.08.16, 12:49
      Sprawę prawdopodobnie mo żna załatwić, bo sa miedzynarodowe instytucje które obsługują takie sprawy. nie polecam raczje robić tego samodzielnie, bo sprawa jest zbyt skomplikowana. Proszę napisać tutaj mediatorexpert.pl/zglos-szkode/inny-problem-odszkodowawczy. Z pewnością otrzyma Pan odpowiedz co jest w tej sytuacji do zrobienia
    • prawnik_ubezpieczeniowy Re: Odszkodowanie za Ojca 15.09.16, 12:34
      Szanowny Panie, wstępnie można stwierdzić, że istnieją podstawy do dochodzenia roszczeń odszkodowawczych. Jednakże potrzebujemy więcej informacji aby udzielić Panu szczegółów.
      Proszę o kontakt pod nr tel: 22 2478274.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka