reniferek1 02.06.05, 12:53 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:09 cóż za dziwny "zbieg okoliczności" właśnie z tego wątku wracam a tu... renifer jeden tako samo.... tego wątku chyba już nie ma..wycięli... myślisz że ten prowokator to też ja??? chyba sie poddam lustracji , bo dzisiaj wyglądam siakoś niewyraźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:11 O! ale ten wątek był na CZASIE WOLNYM jakim cudem przeszedł na TECHNOLOGIE??? cuda panie, cuda....wojna będzie jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:30 oj, 'ludzie wierzą, ze każde słowo w sieci jest prawdziwe', oj.... i prowokatorzy opłacani przez firmy, oj.... może pogadamy o kremach, co? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:35 przyznać się ile które z nas bierze za reklame serialu mjm! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:38 mnie kupił dla reklamy jeden gabinet.......................................................................................................proktologa:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:41 ty wazelino!!! ludziom do tyłka włazisz??? nawet nie chce sobie wyorażać jak wyglada twoja........klawiaturka....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:46 w sumie fajna robota, siedziśz sobie, piszesz pierdoły, a oni ci płacą, u mniue jest odwrotnie, za pisanie farmazonó na forach można dostać zyepkę taka sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 13:55 właśnie, właśnie. może jakaś firma-poławiaczka-prowokatorów nas zatrudni? ja mam pomysł nick: julia_17. a do fleków: zły_pies. co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 14:09 krewetka człowieku toz Ty prowokator namber łan! kto Ci płaci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Prowokatorzy na forum 02.06.05, 15:57 eeee, ja prowokowałem tylko zgreda, bo mię wburzył swym moralnym realatywizmem Odpowiedz Link Zgłoś