magosiaa 14.06.05, 19:28 Przez to zamówiłam dodatkowy pakiet Canal+, drogi jak ....., ale dla Monka wszystko. Bardzo go lubimy w naszej rodzinie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romana_polka Re: III seria Detektywa Monka 14.06.05, 21:31 to chyba jutro już.obym tylko nie zapomniała po Oficyjerze przełączyc. Monk genialny,a Antonio ze skrzydeł vel Shalhoub wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: III seria Detektywa Monka 15.06.05, 11:55 jakto takto- w kanale??????? a czemu nie na normalnej tiwi? bożżżżżżżżż znowy czegoś nie mam....takie czasy nastały...ech Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: III seria Detektywa Monka 15.06.05, 13:17 Ale na którym kanale? rozjasnijcie troche bo ja mam Cyfre od kilku dni i jeszcze sie nie połapałam. O czym to że takie fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: III seria Detektywa Monka 15.06.05, 14:47 pomme napisała: > Ale na którym kanale? rozjasnijcie troche bo ja mam Cyfre od kilku dni i > jeszcze sie nie połapałam. O czym to że takie fajne? > o detecivo neurotico..bardzo neurotico... było kiedys na tefałenie...a teraz nową cześć do kanału wpuścili.. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: III seria Detektywa Monka 16.06.05, 15:10 <<<<Przez to zamówiłam dodatkowy pakiet Canal+, >>> oj, a to w tvnie juz nie bedzie? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: III seria Detektywa Monka 16.06.05, 17:58 W TVN była chyba tylko I seria, a na Canal + będzie już III. To za 3 godziny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: III seria Detektywa Monka 16.06.05, 20:22 boszszsz. to opowiedzcie koniecznie... w tefałenie pewnie będzie next jer... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: III seria Detektywa Monka 17.06.05, 10:39 Obejrzałam powtórkę o 23.30 i było wspaniale :))) Stary dobry Monk do nas wrócił.Tym razem w New Yorku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: III seria Detektywa Monka 17.06.05, 10:45 dzisiaj tez powtarzaja o 19.10. Juz sie szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś