krytykantka1 29.11.05, 23:00 Kto je wczoraj widzial na Rózach Gali No luuuuudzie,taie 2 falki pod elegancką sukienką,przezroczysta jak na plazę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: Cycki Anny Popek 29.11.05, 23:08 żałuję ogromnie ale nie widziałam tej kompromitacji :( a co gorsza nie ma jeszcze fot w necie Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Cycki Anny Popek 29.11.05, 23:15 Ja nie widziałam, ale poczytałam sobie tu iówdzie i oto synonimy, które zebrałam: naleśniki biust leży,włosy stoją a powinno być odwrotnie :-)))) (cytat) raczej wisi i to pod pachami choć antenki nastroszone (też cytat) To było nieapetyczne!! j.w. Spłaszczone kotlety Piękne, piękne, o ile skarpetki z piaskiem mogą być piękne... w odległości 40 cenymetrów od siebie, Obrzydliwe zwisające baniaki ma kobieta odwagę albo poczucie humoru I ja tego nie widziałam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka1 Re: Cycki Anny Popek 29.11.05, 23:18 To nie byly baniaki,ale naleśniki wlaśnie Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: ja ci dam falki!!!!!! 30.11.05, 11:19 Słabow widać po tych cięciach w photoshopie Odpowiedz Link Zgłoś