romcia.p 04.02.08, 13:36 czyli kolejne targowisko próżności naszych celebrytów mimo wątpliwych walorów tego widowiska ogladac zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spychacz.z.jurandowa Re: Dziś Telekamery 04.02.08, 20:57 i jak ? pytam, bo nie jest mi dane dziś oglądać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Dziś Telekamery 04.02.08, 21:43 spychacz.z.jurandowa napisała: > i jak ? > pytam, bo nie jest mi dane dziś oglądać :-) Małaszyński zadedykował telekamerę żonie i swojemu kochankowi :] Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś Telekamery 04.02.08, 21:52 BŁAGAM! niech mi ktoś wyjaśni 'fenomen' grupy Feel. nie ogarniam. a Małach świetny:) do tego jego żona wyglądała ślicznie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Dziś Telekamery 04.02.08, 22:10 Feel jest największym koszmarem polskiej sceny muzycznej, to straszne, że wygrał. Małach dzisiaj uroczy, a żona bardzo ładnie ubrana, to fakt;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś Telekamery 04.02.08, 22:19 ale że z aż taką przewagą wygrali? oni jakoś 160 tys. dostali, a druga Doda chyba lekko ponad 70 tys.:| masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 08:41 ja tego Feel nie mogę słuchać, zastanawiam się kto na nich głosował? a słyszeliście jakąś inną ich piosenkę może? Małach boski, no przeboski tak, że aż mi się dzisiaj przyśnił :P Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 10:18 jakaś obiła mi się o małżowiny. równie daremna jak znana wszem i wobec:/ jedyne co mi na myśl przychodzi, to to że może wokalista podoba się CZĘŚCI kobiet (nie forumowym pewnie i mojej też nie, ostro zaprzeczała:)? Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 11:32 ejże, a nie za ostro zaprzeczała? ;)) ja bym sprawdziła esemesy :PP Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 11:54 Una woli brunetów (czy muszę dodawać że jestem blondynem?;P) niestety na razie fizycznie telefonu nie mogę przetrzepać (nie no, taki nie jestem:), pozostaje wierzyć na słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 12:10 Feel mnie zadziwia nie od dzisiaj. To znaczy ten ich kawałeczek który na okrągło maglują. Ani muzyka, ani tekst, ani głos, koszmarek jakiś. Steczkowska strasznie mizernie. Małacho pozdrawiający kochanka ubawił mnie do łez :D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 12:23 szmaragdowa sukienka Justysi ma taki krój ze dobrze w niej wygladaja jedyniei osoby figury Jennifer Lopez albo Evy Mendes ,tryskjace seksem i ciepłem a nie zadne powykrzywiane świszczypały Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 12:35 mozambique napisała: > świszczypały :))))))))))))))))))))))) nie znoszę manierycznego śmiechu (i tego jej żachnięcia z przytuleniem ucha do ramienia) Szteczkoszkiej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 13:38 całosc drętwa,ale Małach z dedykacją dla żony i kochanka był boski :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Dziś Telekamery 05.02.08, 15:41 Feel ma dwie piosenki, o równie bogatych mądrościach w tekstach. Druga, oprócz wczorajszej Jest już ciemno, ma tytuł Pokaż na co cię stać. Jest na to samo kopyto, śpiewana tym samym manierycznym głosem pana Kupichy, który jest tak beznadziejny, że aż wolę słuchać Gosi Andrzejewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Dziś Telekamery 06.02.08, 07:47 łomatko... nie stawiaj mnie przed takimi wyborami, bo padnę jako ten osiołek! ;))) sama nie wiem co gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Dziś Telekamery 06.02.08, 10:35 Nie kojarzę zupełnie tego Feel. Kto to taki i co śpiewa???? Nie oglądałam Telekamer, bo po przejrzeniu nominacji nie znalazłam tych, co powinni być nominowani i dałam sobie spokój. W ogóle rzadko oglądam ostanio tv. Przeżywam żałobę po BBC Prime:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś Telekamery 06.02.08, 11:17 naprawdę tego chcesz? a masz! pl.youtube.com/watch?v=FNsaNdCt89g pl.youtube.com/watch?v=lAnrlH0PYfg brrrrr... dobrze że mam głośniki do emepecza podłączone, a nie do komputra:) co ciekawe, ten drugi kawałek potwierdza kiepawy gust Otylii. z tego co pamiętam słuchała go podczas jakichś mistrzostw niedawnych:/ parę lat temu mobilizowała się 18L:| Odpowiedz Link Zgłoś