Dodaj do ulubionych

DO ADMINA !!

29.11.09, 09:14
lena, od pewnego czasu ktoś zaśmieca to forum
bzdurnymi wątkami "gdzie tanie wino", "gdzie fajki kupić",
"na kaca" etc pełno tego

może takim sposobem chce wywalić z 1 strony wątek, który
mu nie pasi ? nie wiem, ale kasuj te bzdurne wątki ostro
Obserwuj wątek
    • Gość: Bubu Re: DO ADMINA !! IP: *.opera-mini.net 29.11.09, 09:31
      Admin śpi. Reklamy koncertów w CK WIATRAK w Zabrzu powinny znikąć w ciagu kilku godzin!
    • flashsc Zmienić typ forum!!! 29.11.09, 09:38
      Wprowadzić konieczność LOGOWANIA żeby móc napisać post tak jak jest w większości for na gazeta.pl

Lub dodać jeszcze innego Moderatora.
      • Gość: aga Re: Zmienić typ forum!!! IP: *.cable.smsnet.pl 29.11.09, 09:56
        ja bym mogła się tym zajac , jestem często na forum
        • Gość: Wer Re: Zmienić typ forum!!! IP: *.cable.smsnet.pl 29.11.09, 13:56
          a rzadko coś piszesz ;)
          • Gość: aga Re: Zmienić typ forum!!! IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 10:42
            a nieprawda bo codziennie odwiedzam forum, i prawie zawsze cos pisze
            pozdrawiam
        • Gość: alwernia Re: Zmienić typ forum!!! IP: 94.254.194.* 29.11.09, 14:27
          własnie rzadiuteńko-a w sumie to niech każdy pisze co chce przecież po to jest
          forum żeby istniało-a czytać nie musimy przecież-każdy ma własne zapotrzebowanie
          na info pozdrawiam i miłej niedzieli;)))))))
      • Gość: . Re: Zmienić typ forum!!! IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 12:09
        I bez logowania przybywa tu dziennie 5-10 postów, w tym ze dwa merytoryczne,
        dąbrowskie mimo logowania i podniesienia poprzeczki zdechło, jeden post na trzy
        dni. Częstochowskie ma prawie milion wpisów, tysiące postów dziennie, nie ma
        podziału na podfora i jakoś moderatorzy dają radę, nawet warszawskie nie ma
        takiego ruchu.
        • Gość: . Re: Zmienić typ forum!!! IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.09, 12:11
          No i nie ma tam obowiązku logowania, bo ten potrafi zabić forum, zresztą nie
          każdy kto korzysta ma ochotę zakładać konto dla dodania komentarza pod
          artykułem. Konieczność logowania to wylewanie dziecka z kąpielą, bo tak jest
          łatwiej, dać bana niż kasować. Mało to oszołomów zakładających konta? Więcej ich
          jak niezalogowanych debili.
          • Gość: Tumanek Re: Zmienić typ forum!!! IP: *.cus.pl 30.11.09, 17:18
            Ja jestem najlepszym kandydatem na admina forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka