Dodaj do ulubionych

Stacja paliw auchan

IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 20:18
Jakie macie opinie o paliwie na stacji auchan w sosnowcu (chodzi mi
o ON).Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: toy Re: Stacja paliw auchan IP: *.chello.pl 21.03.10, 22:18
      tani i dobry ON
      • Gość: aga Re: Stacja paliw auchan IP: *.cable.smsnet.pl 22.03.10, 06:14
        tankuje tam passata bardzo często i ok
        • Gość: Zbych Re: Stacja paliw auchan IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.15, 15:01
          Tankuje tam VW Golfa 4 od 3lat i jest okej-brak problemow.
    • Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 22.03.10, 07:22
      Tankuje benzynę Dobrze ciągnie i mało pali Tanio i dobrze nie przepłacaj kupuj
      na stacjach Auchan.
    • Gość: gosc Re: Stacja paliw auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 08:12
      Tani i zly tankowalem do turbo disla i malo sie nei skonczylo
      remontem silnika nie polecam
      • Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 25.03.10, 08:50
        malo sie nei skonczylo remontem silnika nie polecam TO ALBO SIE ZEPSUŁ ALBO NIE
        BZDURY PAN PISZESZ !!!!!!!
      • Gość: x Re: Stacja paliw auchan IP: *.chello.pl 25.03.10, 21:32
        dieslem trzeba umieć jeździć wysokie obroty zabijają silnik bez względu czy masz
        dobre czy złe paliwo.
    • Gość: kazio Re: Stacja paliw auchan IP: *.telpol.net.pl 25.03.10, 20:01
      diesel w porzo - jak na razie
      • Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 26.03.10, 12:03
        Dziadek tankuje tam często swojego ursusa a potem ora role do wieczora. Nie
        narzeka tanio i smacznie GIT
    • Gość: twari Re: Stacja paliw auchan IP: *.ip.gronet.pl 27.03.10, 16:18
      Mam Forda Kugę (r. 2009) 2.0 TDI i nie narzekam. Miałem pewne opory ale
      zatankowałem parę razy na zmianę tam i na BP i różnicy żadnej (poza tą w
      portfelu). Teraz rzadko goszczę na BP.

Wcześniej przez 2 lata tankowałem tam PB98 do Forda Pumy i chodził jak złoto.
      PB95 nie testowałem.
      • Gość: Tumanek Re: Stacja paliw auchan IP: *.cus.pl 28.03.10, 00:00
        Tylko nie BP tam zakładają blokady na koła !!!!!!!1 BP STANOWCZO MÓWIMY NIE
        !!!!!!!!!!
    • Gość: Mirek Re: Stacja paliw auchan IP: *.free.aero2.net.pl 21.06.14, 22:23
      Tankowałem dość często ON ze względu na cenę. Ale po ostatnim tankowaniu we Wrocławiu na Bielanach jak do zbiornika zmieściło się o 11 litrów więcej niż jego pojemność to powiedziałem sobie nigdy więcej!!!!!! Oczywiście na moją reklamację odpowiedzieli błyskawicznie i odmownie. Oszuści!!!!!!!!!!
      • Gość: wkg Re: Stacja paliw auchan IP: *.man.emit.pl 29.12.14, 21:53
        Dokładnie.
        Mi weszło o jakieś 5 litrów więcej.
        Na pytanie dlaczego wchodzi więcej niż pojemność baku pracownik bez cienia zdziwienia odpowiedział:
        "Co miesiąc mamy sprawdzane dystrybutory."
        • Gość: gdansk Re: Stacja paliw auchan IP: *.itvmedia.pl 31.12.14, 11:07
          to samo jest w gdansku teraz... kiedys bylo ok czyli maksymalnie 1litr wiecej wchodzil niz pokazywal komputer pokladowy czy rozmiar baku i spalanie bylo w normie... a teraz wchodzi 5l wiecej do baku 50l niz powinno i do tego srednie spalanie nagle skoczylo o sredni 1,5l wiecej na 100km... suma sumarum paliwo wychodzi po wliczeniu tych roznic ponad 5,20zl/l mimo ze na cenniku na stacji 4,15. Kombinatorzy i tyle, wiecej nie tankuje w auchan, wole na shell czy bp drozej o 30-40 groszy, ale wchodzi tyle do baku ile pownno, spalanie w normie i obiektywnie rzecz biorac na markowyc stacjach wychodzi taniej niz na najtanszym auchan.
          • Gość: mars Re: Stacja paliw auchan IP: *.play-internet.pl 13.01.15, 17:55
            w Auchan Piaseczno diesel jest OK, audi 2.0 TDI chodzi na tym paliwie tak samo jak na paliwie z orlenów, shellów itp. a nieraz nawet lepiej w porównania np. do statoila przy realu na ursynowie to jest bubel, że aż strach. Wchodzi mi tyle samo litrów co na innych stacjach, a oszczędność jest.
            • Gość: normalka Re: Stacja paliw auchan IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 07.03.15, 02:14
              Masz rację. Na stacjach Auchan paliwo jest super. Mam przykład z Rumi. Zardzewiała beka z paliwem najpierw zalała zbiorniki w BP po czym udała się na stację benzynową Auchan i wylała im resztki słynnego Ulitmate. Ludzie!!! Jak długo możemy się tak oszukiwać!
              • Gość: qazxcvbnm Re: Stacja paliw auchan IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.01.16, 14:17
                Nie zdarza się, aby cysterna nie była podzielona na komory, posiadające własne spusty paliwa, ale jeśli byłoby tak jak piszesz to wiedz, że wszystkie szlamy, wraz z wodą zbierają się na dnie, więc odpady najpierw zostałyby zlane w BP, a czyściutkie paliwo zaleli w Auchan. Jako osoba z branży paliw wyjaśniam, że wszystkie cysterny są przystosowane do zlewania paliwa grawitacyjnie, a zatem odpływ z każdej komory cysterny znajduje się na samym dnie i jeśli jest jakiś syf (najczęściej woda), to jest zasysany na samym początku. Osobiście wolę zatankować na często uczęszczanej stacji przy markecie, niż na markowej stacji z super paliwem, które pamięta 3 ostatnie zimy, a z braku czyszczenia zbiorników woda sięga po smok i często ją zaciąga, a następnie dystrybutor tankuje do baku. Wiem też jeszcze jedno, żaden dostawca paliwa nie pozwoli sobie na zawiezienie bebeluchy do tak dużego odbiorcy, bo to byłby koniec współpracy i koniec dużych upustów od importerów, czy producenta. Tak to działa importerzy lub producenci dają tym większy upust na paliwie im więcej taki pośrednik/dostawca wybierze takiego paliwa w miesiącu, kwartale lub roku.
      • Gość: emeryt Re: Stacja paliw auchan IP: 109.197.38.* 08.02.15, 20:02
        To sie wzywa policje i prokurature masz prawo i osoba obslugujaca jest na wczasach w strzelcach opolskich
    • wrona2853 Re: Stacja paliw auchan 27.02.16, 19:10
      Coś jest nie tak. Po dwóch zatankowaniach do pełna LPG moje auto pali 13 litrów? Dziwne. Następnym razem zatankuję gdzie indziej i dam znać. Dodam, że w Belgii pali 8 l. Kolega miał tam (Auchan Sosnowiec) w zeszłym roku sytuację, że weszło mu więcej ON niż ma pojemność baku. Dali mu bon o wartości 200 zł na następne tankowanie w ramach przeprosin.
      • wrona2853 Re: Stacja paliw auchan 17.03.16, 18:32
        Niestety, LPG na tej stacji mają do d...y. 3 razy tankowałem do pełna, spalanie 13-13 litrów. Następne tankowania na stacji paliw na Katowickiej, spalanie 10 litrów. Dodam, że auto zatankowane LPG Auchan jeździło jak muł. Teraz jest dużo lepiej. Szkoda silnika na ich podrzędne paliwo.
    • Gość: Merlik Re: Stacja paliw auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.16, 15:05
      Zatankowałem ON na stacji w Auchan Sosnowiec i po przejechaniu kilkudziesięciu km zaświeciła się kontrolka silnika, po wyjeżdżeniu i zatankowaniu w BP ko kilku kilometrach kontrolka zgasła. Sytuacja ta powtórzyła się 4-ro krotnie wiec nie może być mowy o innych usterkach. Dziś ostatni raz tam tankowałem, wole zapłacić wiecej ale dobre paliwo
    • Gość: HILLTECH Re: Stacja paliw auchan IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 24.07.16, 15:31
      Zapraszamy właścicieli stacji paliw do skorzystania z terminali HILLTECH. Posiadamy jako jedyni w Polsce host do procesowania różnych wystawców kart flotowych. Jeden terminal = jedno urządzenie. Na jednym terminalu obsługa klienta z kartą Visa, Mastercard, UTA, DKV, Moya, IQ, Eurowag, BZA, doładowania telefonów, programy lojalnościowe.

Posiadamy referencje ponad 200 stacji paliw na terenie Polski. Decydując się na kompleksowe rozwiązanie uzyskamy realne oszczędności i korzyści w procesach obsługi klienta.

Zapraszamy !
      hilltech.pl/pl/produkty-i-uslugi/karty%20flotowe/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka