Dodaj do ulubionych

Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na gł...

IP: *.c197.msk.pl 25.10.10, 15:35
stary komuch niechciany w sld staje na głowie by dorwac się do koryta jako niezalezny
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.blackstonegv.cz 25.10.10, 16:36
      Bardzo zły człowiek w Sosnowcu jaki istnieje, razem z Pisalskim. PiS to przy nich mały pikuś. To są ludzie, którzy w szklance wody potrafią utopić drugiego...
    • kuf-el1 Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na 25.10.10, 20:11
      smutne to, że w ludziach jest tyle nienawiści i jeszcze wytaczają swoje osobiste urazy na stronie miasta.
    • Gość: gg Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 20:52
      on naprawdę staje na głowie tylko po to by być bliżej koryta
    • Gość: wezebeusz Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 06:30
      Oczywiście sosnowieckie SLD i PO nic nie robią po temu by być bliżej koryta.
      Dla nich koryto jest wstrętne.
    • Gość: ixi Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.cable.smsnet.pl 27.10.10, 11:26
      jak bym był radnym, miał taką kasę ze Spółdzielni też bym stawał. Adamiec zostanie radnym i kasiora z Hutnika leci 4 lata, bo będzie nie do ruszenia Ile to będzie? 600 tysięcy złotych?
    • Gość: Qwertus Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.chello.pl 27.10.10, 12:59
      zdolny facet i wie co chce zrobić dla sosnowca, a nie te stare komuchy co w urzędzie siedzą kilkadziesiąt lat, zobaczcie co zrobili ze szpitalami, prokuratorzy, CBA, komisje.....
      • Gość: wer Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.cable.smsnet.pl 27.10.10, 13:38
        a co on takiego dokonał? Sosnowieckie bloki są tak szare że żygać się chce, wystarczy pojechać gdzie kolwiek poza GOP żeby zobaczyć jak dobrze gospodarują inni...
    • Gość: nena Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 20:07
      Zgadzam sie dla tych osób biorac pod uwage metody promocji (średnio legalne i fachowe) można spodziewać sie jedynie: jak największy zysk jak najmniejszym wlasnym wkładem czyli dopuśćmy go do władzy, a popłyniemy i zbankrutujemy, bo tu tylko o korytko chodzi.
    • Gość: nena Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 20:08
      Ja oczywiscie żeby było jasne odnosze się do tego, a pan Adamiec chce dorwać się do korytka.
    • Gość: Adamiec wszystko s Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.cable.smsnet.pl 27.10.10, 22:11
      Chciałam głosować na Adamca, ale po tej reklamie postawię jeszcze raz na Górskiego, wolę, żeby za los moich dzieci odpowiadał normalny prezydent, a nie akrobata. To samo zrobią moi wszyscy znajomi, Adamiec musi jeszcze dorosnąć.
    • Gość: Górski wszystko s Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 00:50
      Nigdy nie chciałam głosować na Górskiego, ale nie wiedziałam na kogo.
      Teraz wiem. Adamiec - prawdziwy mężczyzna.
    • rogmet Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na 28.10.10, 10:13
      a ja i moja dwustu osobowa rodzina na pana Pięte
      • Gość: wer Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.cable.smsnet.pl 28.10.10, 10:40
        po ciulu wybór: Pięta, Adamiec, Górski... szkoda tego miasta, ale i tak pewnie wygra najkompetentniejszy z tej wilekiej 3jki, o tyle dobre...
    • Gość: oszukana... Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 10:56
      Adamiec i Pisalski to najgorsi ludzie majacy cos wspolnego z Sosnowcem!!
      OSZUKUJĄ WSZYTSKICH WOKOL... i ja zostałam oszukana, obiecywal prace w zamian za pomoc w polityce!! i potem zniknał i jezdzi sobe swoim mustangiem!...
      Teraz tez pewnie obiecuje tym ludziom co roznosza ulotki i wbijaja te beznadziejne plakaciki w ziemie..
      Swoją drogą został prezesem mojej spłodzielni, naobiecywał naobiecywał bo przed wyborami jest :/ Nie moge patrzec na jego zdjęcie

OSZUST!!
    • Gość: SOSNOWICZANIN Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.chello.pl 29.10.10, 15:47
      Karierowicz nie wahający się wbijać noża w plecy - taki jest Maciej Adamiec wystarczy przypomnieć że najpierw współpracował z byłym właścicielem Płomienia potem mieszał w SDPL następnie bez żenady przeszedł do obozu Górskiego a teraz panie Adamiec może PO? Jakoś na plakacikach przy poprzedniej kampanii z Kazikiem było wygodnie, nie masz honoru a ludziom przeciwko którym knułeś wstydzisz się ty podłoto w oczy spojrzeć.
      PS. panie Adamiec piszę z małej bo nawet na dużą literę niezasługujesz
      Charakterem to do PIS - u
      Możesz też odbudować Samoobronę razem z wiernym Grzegorzem P.
      Sosnowiec ? info
      • Gość: przyszły nieboszcz Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 17:08
        Wy na okrąglo o tym cyrku przedwyborczym a dzisiaj SLD z PIS-em obniżyli zasiłki pogrzebowe. Ciekawe czy zdążyli wyplacić wszystkim biednym smoleńskim wdowom obiecane milionowe zasiłki?
        Pamiętajcie, najlepiej to dać się zastrzelić w jakim biurze jakiejs parti lub u jakiegoś posla. Opłaca się też polec w jakieś katastrofie lotniczej tylko do rządowego samolotu trudno się załapać.
        • Gość: wer Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.cable.smsnet.pl 29.10.10, 22:07
          SLD z PISem? gościu lecz się czym prędzej
    • Gość: wezyr Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 18:47
      Umoczeni pracownicy MZBM, MZZL, Urzędu Miasta i młodzieżówka SLD wszyscy wypisują głupoty na temat Adamca i Pisalskiego. Myślą, że obrzydzą go komukolwiek.
      Boją się go i słusznie. Wiedzą, że Adamiec porządnych pracowników nie ruszy. Mało tego, niektórzy z nich zostaną nowymi kierownikami na miejsce betonu który rządzi. Natomiast wszystkich tych Klepaczowych krewnych i znajomych powyrzuca z przyjemnością. Tylko wtedy można oczyścić stajnię Augiasza.
    • Gość: ... Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.chello.pl 29.10.10, 22:43
      ten gosc to oszust, robi malwersacje niech najpierw rozliczy zaliczki diety itd.
    • wojek1959 Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na 30.10.10, 08:40
      jak pan pozmienia ludzi w MZBMie jestem za panem panie Adamiec
    • Gość: JG Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.net.stream.pl 30.10.10, 08:42
      Wasze zdania na temat Adamca i Pisalskiego ,iż są złymi ludźmi itp... są naprawdę nieuzasadnione , gdyż znam obydwóch osobiście i naprawde są zajebistymi ludźmi . Maciejowi Adamcowi posada prezydenta Sosnowca potrzebna jest tylko jedynie do rozwoju naszego miasta . Polecam
    • Gość: Gość Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.centertel.pl 30.10.10, 20:32
      Niestety Adamiec to straszny człowiek. Zgadzam się, że obiecuje wszystkim co popadnie. Najpierw był w SLD (z którego go wyrzucono), następnie w SDPL, później UP, a teraz startuje jako niezależny. Człowiek, który potrafi utopić innych w szklance wody. Masakra. I wcale nie piszę tego, dlatego że będę głosować na tego czy innego kandydata. Po prostu znam Adamca i wiem, że się kompletnie nie nadaje na prezydenta. Taki sosnowiecki Jacek Kurski...
    • rogmet Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na 31.10.10, 08:01
      a ja głosuje na Piete
      • Gość: kat Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.cable.smsnet.pl 31.10.10, 09:41
        a twoja dwustuosobowa rodzina?
    • rogmet Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na 31.10.10, 13:16
      po tych komentarzach zmiana zdania a rodzina trzyma sie razem:)))
    • Gość: obywatel Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.ak-com.pl 02.11.10, 18:05
      A Ja i moja rodzina oraz znajomi może nie zagłosujemy wszyscy na Pana Adamca bo za czyjeś głosy nie odpowiadam ale wiem jedno oddamy głosy na NIEZALEŻNYCH tam są wartościowi ludzie( z wyjątkiem starych politykierów których nie wiem po co zabrał ze sobą do niezależnych) bo liczy się człowiek na którego skreślamy a nie partia do jakiej należy
      • Gość: Bo nie rób IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 05.11.10, 14:41
        no to najpierw zrób rozeznanie, łatwiej się domyślisz po co wziął ze sobą starych wyjadaczy i przemyśl jeszcze raz swą decyzję.

• Gość: cień Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: 188.33.115.* 02.11.10, 22:39
      A ja na miejscu dziennikarzy dokładnie przyjrzałbym się kandydatom na radnych "niezależnych"... Można by parę ciekawych afer znaleźć... Chcą poprawić mieszkalnictwo komunalne. Ok. Ale czy swoją drogą nie jest to lekka szydera ze strony niektórych? ;) Pozdrawiam Panie Macieju!
    • Gość: Darkpeter Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:24
      Sądząc po ilości kłamliwych i nieprzychylnych komentarzy, widać, że przydupasy Kazika naprawdę obawiają się konkurencji ze strony Maćka.
    • wojek1959 Re: Kandydat na prezydenta dla Sosnowca staje na 03.11.10, 14:45
      to prawda wszyscy etatowi kireownicy w UM juz w pory robią co będzie jak KAZIU padnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka