Dodaj do ulubionych

Okrąglak wesele

IP: 193.46.181.* 03.11.10, 10:47
Proszę wszystkich co byli na weselu lub mieli swoje wesele tam o opinię. Wszystkie opinie mnie interesują, ponieważ chcę sama zrobić tam wesele i chciałabym wiedzieć co i jak. Z góry dziękuję jeśli ktoś się wypowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: SUZI Re: Okrąglak wesele IP: *.cable.smsnet.pl 03.11.10, 17:50
      bylam tam na weselu sala piekna,teren takze;ale jedzenie i obsluga pod psem
      • Gość: OnaOnaOna Re: Okrąglak wesele IP: 193.46.181.* 04.11.10, 13:28

Nie załamuj mnie SUZI, zarezerwowalismy tam sale na wesele. Czy ktoś jeszcze ma jakieś opinie? Ktoś coś słyszał o tej sali ?
        • Gość: Bo Re: Okrąglak wesele IP: *.static.energoproj_kat.3s.pl 04.11.10, 13:42
          daj spokój nie panikuj, jak dla SUZI teren ten piękny jest, to może tak samo ma kiepski smak jak i wzrok, chociaż podobno o gustach i smakach sie nie dyskutuje.
          Pogadaj z właścicielami, w knajpach z klasą są degustacje tego co zamawiamy...

• Gość: SUZI Re: Okrąglak wesele IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.10, 19:36
            lMoze gusty mamy inne,ale wesele bylo na ponad 80osob obsluga niedawala rady.Goscie czekali na obiad,kelnerzy majac do dyspozycji wozki ok 50*100cm wozili po dwie wazy z rosolem,a kelnerow bylo az dwoch.Pozniejsze godziny wesela podaja Strogonowa masz szczescie ze siedzisz przy stole to go "wypijesz" tak bo to byl sos w smaku bardzo dobry.Na jeden stol okolo26 osob ciasto na dwoch talerzach po 8 kawalkow.Wiem doskonale bo to moj syn mial tam wesele,jak poszlam do szefa ze na tym stole brakuje tego,na drugim tego padla odpowiedz [TU NIE REMIZA NIE PALI SIE-myslalam ze mnie trafi-A jako matka chcesz jak najlepiej bo placisz za to.
            • Gość: OnaOnaOna Re: Okrąglak wesele IP: 193.46.181.* 08.11.10, 13:43
              Może jeszcze jakieś opinie ??
              • aga1506 Re: Okrąglak wesele 08.11.10, 15:54
                forum.e-wesele.pl/index.php?topic=20160.0
                • Gość: Just Re: Okrąglak wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 15:46
                  Witam!
                  Nie wiem czy temat jest aktualny ale miałam tą wątpliwą pzyjemniść spędzić w tym lokalu Sylewstra. Cena 390 zł/para. Może to nie jakiś kosmos ale..........pierwszy raz wyszłam z jakiejś imprezy głodna. Kolacja pożal się Boże kawałek mięsa ziemniaki i surówka...dwie malutkie salaterki na 10 osób. Zimna płyta kilka kawałków wędliny i ser. Każdy poczęstował się plasterkiem i koniec. O dokładce można pomarzyć. Raz dołożyli ser. Ciepłe posiłki....no cóż, o gustach się nie dyskusuje....ale bogracz miał nie wiele wspólnego z bograczem a barszcz czerwony to sam ocet. Wyszłam z zabawy zdegustowana i gdyby nie doborowe towarzystwo to uznałabym tą imprezę za totalną porażkę. Było jeszcze kilka powodow żeby marudzić ale to już chyba nie na ten wątek.
                  • Gość: Posylwestrowa Re: Okrąglak wesele IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 20:44
                    Ja miałam ta wątpliwą przyjemność spedzić Sylwestra obok okrąglaka i myślałam że w tym domu sielec jest głodowy sylwek. Myśleliśmy że kotleta nie pokroimy bo był tak twardy a i przy jednym stole było krzesełko obok krzesełka jadł co drugi. Dostaliśmy talerz z baleronem szynka i jeszcze czymś, a największe wrażenie zrobiła na mnie sałatka jarzynowa. Ludzie to nie imieniny, każdy chciałby spróbowac czegoś innego. Ludzi tyle napchali że strach klimatyzacja była zamknięta potem po interwencji otworzyli dwa klimatyzatory aż wreszcie goście siedzacy w odległości bliskiej ich sami je wyłaczyli bo zapalenia płuc by dostali. Podłoga mokra orkiestra grała spoko ale co do sylwstrowej zabawy sie nie nadaja. W momencie gdy nadchodził Nowy Rok my byliśmy zanudzani barmanem który machał butelkami pięknie ale nie w takim momecie? Orkiestra nie spełniała żadnych życzeń bo za darmo to umarło. Pani MENADZER o 6 już niestety nie było. Nie polecam byliśmy duża grupą ok. 30 osób i gdyby nie Oni szlak by mnie trafił że za 440 zł tylko sie wkurzyłam.
                    • Gość: Ona_Sylwester Re: Okrąglak wesele IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.11, 11:10
                      ja równiez byłam na syl;westrze w okrąglaku. Obiad - nic spejcalnego, również uważam, że surówek za mało, nie mozna było się najeść, raczej lekkie uczucie niedojedzenia. ciasto-2 kawałki na malutkim talerzyku i to wszystko. Co do mięs i szynek - nie wiem, przy którym stole siedziała poisylwestrowa, ale u nas nons top mies donosili, także na początku bałam się, że szybko braknie wędlinek, ale co jakiś czas panie donosiły nam talerze ze świeżą porcją. Fakt, gdyby nie ludzie i nie tance nie wspominałoby się tego, tak dobrze. Jednak podejrzewam, że za rok za taka imprezę zapłacimy 500-600zl z takim samym jedzeniem.
                      • Gość: posylwestriowa Re: Okrąglak wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 13:10
                        Ja nie pisałam o okrąglaku lecz domu sielec, gdyż u nas byla beznadzieja i mielismy zamiar isc do okraglaka za rok ale widze z postów ze takze sylwester glodowy, bez specjalnego zangazowania
                      • Gość: Just Re: Okrąglak wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 14:49
                        No to mieliście fajnie...nam donieśli raz...ser.....
                        • Gość: kajfasz Re: Okrąglak wesele IP: *.centertel.pl 05.01.11, 12:06
                          miałem tam iść ale widać dobrze ze nie poszedlem
                          • Gość: młody pan Re: Okrąglak wesele IP: *.torservers.net 03.05.11, 22:42
                            Piekło! Odradzam każdemu. Byłem tam podczas wesela. Za te pieniądze w Krakowie lub Warszawie można zrobić imprezę w czterogwiazdkowych lokalach, jedzenie chłodne i z "niespodziankami", obsługa bez obycia i doświadczenia. Odradzam!
                    • Gość: ziuta Re: Okrąglak wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 04:21
                      Szkoda, że nie byliście na Sylwku w Allegri . Jedzenie wspaniałe i dużo nie dalo się wszystkiego spróbować. Muzyka świetna-nogi same rwaly się do tańca. Szkoda tylko że cena trochę wygórowana ale w sumie za obejrzenie gwiazdy trzeba zaplacić. Dobrze że nie mieszkamy w Będzinie to i pokój był w cenie(taka promocja dla zamiejscowych).
                      Mieliśmy iśc do okrąglaka ze znajomymi ale czytając komentarze dobrze że trafiliśmy w inne miejce!!!
        • Gość: gość sylwestrowy Re: Okrąglak wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:58
          ani okrąglak ani dom weselny sielec nie są godne polecenia na żadną impreze, byłam na balu sylwestrowym w okrąglaku i było to najgorsze przeżycie imprezowe od LAT, a na weselu w sielcu byli znajomi i tylko zespół który sami sobie zamówili to klapa na całej linii
          • asza2011 Re: Okrąglak wesele 03.01.12, 20:19
            sylwester w okrąglaku to największa porażka!!!!!nieprofesjopnalnie!!!! jedzenie byle jakie a porcje.....cała nasza 10-osobowa grupa wyszła z "imprezy" po godzinie 3.wszyscy wściekli i głodni.dopiero po 23 podali tzw. zimną płytę, która przy tej ilości osób zniknęła w kilka minut.na naszą prośbę o przyniesienie dokładek kelnerka odpowiedziała, że kuchnia nie ma już nic do wydania....kawę, którą mi podali zaniosłam szefowi kuchni, ponieważ została zalana zimną wodą."szef", który później okazał się barmanem, przeprosił i wytłumaczył, że gorącej wody brakło i dlatego zalali zimną.
            orkiestra, która została poproszona o krótsze przerwy między graniem stwierdziła, że oni też chcą się pobawić bo to przecież sylwester a nie koncert życzeń.
            wszystkie sprawy zostały zgłoszone Pani Manager(właściciela obiektu oczywiście nie było), co nie zmieniło faktu, że podano nam do końca miseczkę czegoś co miało być bograczem i jednego krokieta....nic innego kelnerce nie udało się w kuchni zdobyć.

na pożegnanie w szatni dostaliśmy nie swoje płaszcze.pani, która je wydawała powiedziała, że nic jej nie interesuje, że dostałam męski płaszcz zamiast swojego.sztuka jest sztuka i wszystko się zgadza z numerkami.swoje rzeczy musieliśmy odebrać lekkim szturmem.10 GŁODNYCH I NIEZADOWOLONYCH osób o 3.30 nad ranem wylądowało u mnie na domówce.

absolutnie każdemu odradzam wizyty w takiej beznadziejnej masówce!!!!!!!!!!!!1
            • Gość: Sid Re: Okrąglak wesele IP: 195.114.161.* 06.01.12, 11:14
              Najgorszy Sylwester w karierze. Pierwszy posiłek jakby ktoś zwymiotował do kotleta, potem gorący kubek grzybowa, zimna płyta to 8plastrow wędliny i 4sera.Mimo że był szwedzki stół to nic na nim nie było uzupełniane. Na górnym parkiecie impreza jakoś się kręciła (250os), ale dół to całkowita porażka, wszyscy się cieszyli gdy zespól puszczał nagrane piosenki bo ich wykonanie na żywo było tragiczne.Gdy się coś rozlało-to już tak zostało.PORAŻKA PORAŻKA PORAŻKA.
            • Gość: TOMEK Re: Okrąglak wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 01:36
              ASZA 2011. TOTALNA PORAŻKĄ TO FAKT, IŻ TAKA MALOWANA LALA JAK TY NIE POWINNA SIĘ ZNALEŹĆ NA TAKIEJ IMPREZIE - TO PO PIERWSZE. PO DRUGIE NAUCZ SIĘ PISAĆ. PO TRZECIE ILE RAZY BYŁAŚ NA PARKIECIE??? NO O TAŃCU JUŻ NIE WSPOMNĘ!!! CO DO ZESPOŁU TO GRALI ŚWIETNIE, TYLKO ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ TAKA MENDA KTÓREJ NIC NIE PASUJE, WIĘC NA KOLEJNEGO SYLWESTRA - DO OBORY Z KROWAMI.
              • asza2011 Re: Okrąglak wesele 07.02.12, 23:20
                TOMEK; Widzę, że pracownik tej śmiesznej firmy odpisał.No bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że tak zaciekle bronisz tego "sylwestra"?Nie znasz mnie i na oczy mnie nie widziałeś, więc daruj sobie Malowaną Lalę.Jeżeli masz jakieś problemy i lubisz obrażac ludzi to raczej zapraszam do lekarza a nie na forum MENDO.A teraz weź się do roboty w tej oborze z krowami, bo ostatnia Studniówka też wypadła żałośnie.
                P.S.Problemy z pisaniem ma raczej ktoś, kto używa stale Caps Lock-a:-)
                Żegnam.
                • Gość: gość Re: Okrąglak przyjęcie IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.13, 12:57
                  Zgadzam się ze wszystkimi.Impreza tam to porażka.to jest po prostu wyłudzanie pięniędzy.Przeżyłam tam osiemnaste urodziny mojego syna.Ze wstydu przed goścmi byłam chora.Wybuliłam kupę kasy a efekt tragiczny do jedzenia kilka plastrów zeschniętej szynki i żółtego sera.Sałatki na 30 osób trzy maleńkie salaterki . o smaku nie wspomnę.Ciasto kilka kawałeczków na paterce.Paliłam się ze wstydu a ok.12 głodni goscie zaczęli się ewakuować.Narobiłam sobie największego obciachu na całą rodzinę.Powiem wprost omijajcie to miejsce z daleka.Dziwi mnie tylko fakt że w dzisiejszych czasach tacy oszuści nadal funkcjonują.Szkoda słów
          • Gość: Posylwestrowa2013 Re: Okrąglak wesele IP: *.ip.netia.com.pl 02.01.13, 09:35
            Na imprezie sylwestrowej w okrąglaku byłam 2 lata temu, zaraz po otwarciu. Mogłoby się przypuszczać że na otwarcie będą chcieli zrobić wrażenie na potencjalnych gościach, ale trochę im nie wyszło: jedzenie niedobre, parkiet śliski - gres polerowany w miejscu do tańczenia, zespół - żenada. Nic dobrego z tamtego sylwestra nie pamiętam.

Rok przerwy i stwierdziliśmy ze znajomymi, że może coś się zmieniło i na sylwestra 2012/2013 również wybraliśmy się do okrąglaka. Tu pragnę poinformować, że poszłam naprawdę dość dobrze nastawiona, w dodatku jestem przed wyborem sali na wesele. Jedyne co wiem na pewno to to, że Okrąglak na wesele się nie nadaje. Przynajmniej w moim odczuciu po imprezie sprzed dwóch dni. Liczba osób: ok 100. Była otwarta tylko jedna sala bo było za mało osób na dwie sale. Był jakiś marny zespół, który grał tak, jakby miał niebawem zejść. Na parę granych piosenek dwie były szybkie i rytmiczne, słów nie szło odszyfrować. Ludzie bawili się szumnie tylko wtedy gdy puścili trzy raz pod rząd "Ona tańczy dla mnie" - to był jedyny ruchliwy moment.
            Jedzenie - niedobre. Krem z brokułów to tak naprawdę zabarwiony na zielono ROSÓŁ, obrzydlistwo. Rozgotowane ziemniaki, które rozpadały się przy dotknięciu widelca oraz mięso schab nadziewanym czymś, co miało byc pieczarkami, cebulą i serem a wyglądało nijako i tak równiez smakowało. Zimna płyta tradycyjna, rzadko ją jem, ale spróbowałam śledzia w jakimś sosie pomidorowym - również mdły, bez smaku i polotu - jeśli śledź może mieć jakikolwiek polot.

Zero organizacji imprezy, zabawy - każdy bawił się sam dla siebie. O tym, że jest północ dowiedzialam się parę sekund przed - odliczanie i tyle. Miał byc pokaz sztucznych ogni, a nikt nie zaprosił nas na wyjscie na dwór. Dobrze, że z lat poprzednich wiedziałam żeby wyjść, to wyszły na dwór ze 4 osoby, by popatrzeć na jakże wspaniały pokaz ... którego nie było. Chyba, że własciciel hotelu miał na mysli pokaz ogni, ale z lokali obok i z górki na środuli, bo okrąglak nie puszczał żadnych fajerwerków.

Jestem totalnie rozczarowana, szkoda mi tych 440zł. I jedno wiem na pewno nigdy więcej takiej imprezy.
            Na pewno ktoś się odezwie, że byłam na sylwestrze a impreza weselna może być o niebo lepsza. Ale podejrzewam, że gotują te same kucharki, więc szału nie ma. A tak to wyrobiłam sobie zdanie i i wiem, gdzie już na pewno sylwestra nie zrobię.
          • Gość: koczis Re: Okrąglak wesele IP: 194.242.62.* 08.06.15, 11:20
            Podzielę się opinią na temat obiektu obok, czyli domu przyjęć Sielec. Nocowałem tam z rodziną w długi weekend czerwcowy. Nie polecam. Po przyjeździe na miejscu okazało się że cena noclegu jest inna (wyższa) niż ustalałem telefonicznie, pan który nas przyjmował stwierdził że nic nie poradzi i jak nie pasuje to musimy sobie szukać innego noclegu (miejsce rezerwowałem prawie miesiąc wcześniej). Około 2 w nocy brakuje ciepłej wody. Zadzwoniłem w tej sprawie do "managera", odebrała jakaś pijana kobieta która szczerze i dosadnie stwierdziła że: "niestety ale ciepłej wody o tej godzinie to nie ma i nie będzie". Brak jakiejkolwiek recepcji, stróża czy ochroniarza, obiekt jest otwarty przez całą noc bez jakiegokolwiek nadzoru ze strony obsługi, każdy z zewnątrz może wejść na teren i do budynku. Do tego inne drobne "niuanse", tj: ręczniki hotelowe mikroskopijnych rozmiarów, nieszczelna, cieknąca kabina prysznicowa, niesprawne gniazdka elektryczne. Okolica nieciekawa. Porażka.
    • Gość: Fruzia Re: Okrąglak wesele IP: *.ext.com.pl 27.10.11, 14:33
      Polecam. Mnie przynajmniej zaskoczyli bardzo milo. Wielki pozytyw. Jedzienie bardzo dobre i przede wszystkim gorace. Obsluga lepsza niz w 4* hotelu. Biegali wkolo nas i gosci bez przerwy i pilnowali by niczego nie brakowalo. Dziekuje calej obdludze okraglaka za tak przemila noc. Zapewne ten dzien zostanie w naszej pamieci na zawsze :)) Dziekujemy takze Panu Mirosławowi ktory potrafi sie dostosowac do klienta. To bardzo dobra cecha. Gratulujemy Panie Mirosławie!
    • Gość: gość sylwestrowy Re: Okrąglak wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 14:02
      na wesele trzeba spisać dokładną umowę swoich życzeń i stosowne klauzule odnośnie zapłaty, nie płacić całej sumy do wyjścia ostatniego gościa
    • Gość: Arti Re: Okrąglak wesele IP: *.telpol.net.pl 20.06.12, 09:35
      Od kilku miesięcy jest nowy menager.. wesela są super, przez jedzenie po obsługę. Polecam, byłem tam na weselu u kuzyna miesiąc temu
    • Gość: sylwestrowa14/15 Re: Okrąglak wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.15, 22:49
      Zaztanawiaja mnie te komentarze jak je przeczytałam balam się tam iść a tu Mile zaskoczenie jedzenia fuuul alkohol też i napoje ciepłe i zimne pyszne jedzenie obsługa latała bardzo i dbała o gości byłam na górnej sali zespół fantastycznie prowadził imprezę polecam !!!!
    • Gość: nerd Re: Okrąglak wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.15, 12:21
      Witam, miałem przyjemność uczestniczyć w weselu dnia 1.08.15r. Sala jak to sala, kwestia gustu pary młodej, w miarę zadbana, parkiet całkiem przyzwoity, miejsce dla orkiestry we wnęce dosyć klaustrofobiczne. Ogólnie rzecz biorąc całość jest poniżej średniej. Jeżeli chodzi o jedzie to jest katastrofa. Po prostu jest go brak, brakuje wszystkiego, od napojów i soków po chleb. My musieliśmy iść 3 stoliki dalej po kromkę chleba, zimna płyta niedobra i nieróżnorodna, ciasta ochydne, wręcz nie da się tego jeść. Obsługa miła, jeżeli się o coś poprosi to jest wszystko ok, aczkolwiek jest ich za mało. Jedzie niestety jest podawane w sposób loteryjny, gdzie zauważą puste miejsce tam podają, brak totalnej logiki i na jedzenie ceka się dosyć długo, jeżeli już podadzą coś do jedzenia. Podsumowując: jedzenie okropne (jeżeli już coś jest do zjedzenia), brak jedzenia i napojów, obsługi brak (jeżeli jest to jest miłą w obsłudze). Sala schludna i czysta aczkolwiek to nie nadrabia ogółu. W mojej ocenie w skali 1 do 6 daję ocenę 2. Dla mnie tragednia.
    • borynkowa Re: Okrąglak wesele 28.05.18, 18:34
      ja byłam tam rok temu na weselu kuzyna , a teraz w marcu w Atenie na Milowicach i powiem ci ze jakbym ja miała wybierać wybrałabym tą Salę bankietową Atena. Super wystrój sali, zespół mięli też przez nich organizowany i wszyscy się fajnie bawili i starzy i młodzi. Jedzenie smaczne jak nie wiem , nie takie oklepane jak wszedzie. Bardziej mi się podobało. w Okrąglaku jakos tak sztywno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka